Erkek müşterinin niyeti ne 1 ay sonra tekrar geldi devamını okurmusunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır çünkü dediki , ben senden çok memnunum. Başka musterilerde özelikle seni istiyor mu. Evet dedim. Genelde erkeklermi yoksa kadınlar mı? Diye sordu

Eee bunun neresi flort?

Gercekten flort nitelgiinde cok az sey var, sen de yabanci misin, burda ailen var mi, arkadaslarin kimler zaten yabancilar icin standart muhabbet konulari.

Bana kaliyorsa siz adama basbayagi gevsemissiniz, hic profesyonel degilsiniz ben lazer merkezine gitsem ordaki gorevli boyle yayik yayik konussa hic hoslanmam.

2.konu da fazla uzatmadan yazicam Avrupa'da yasayan Arap herifler igrenc. Onune gelene olta atiyorlar kim tutarsa. Hayir derseniz de siddet mi artik tecavuz bahtiniza ne cikarsa. PhDde yurttan tanidigim bir kiz vardi, ille de Arap erkegi olsun diyordu. Sonra bir gun ev arkadasinin sevgilisi evine gelmis (adam bilerek sevgilisi yokken mi gelmis emin degilim) Bizim kizla yatip kalkmak istemis bizimki de olmaz diyince dovmus. Kiz bagir cagir komsulardan zor yardim istemis. Guzel guzel sorup hayir diyince hayvanlasabiliyorlar yani. Bu heriflerden uzak durmakta fayda var.

Samimi olmadan sevgilisi var mı yok mu, arkadaşları nasıllar size uyar mı onlara bakın.
sadece yakışıklılığına güvenen biri olabilir

Son düzenleme:
Eee bunun neresi flort?

Gercekten flort nitelgiinde cok az sey var, sen de yabanci misin, burda ailen var mi, arkadaslarin kimler zaten yabancilar icin standart muhabbet konulari.

Bana kaliyorsa siz adama basbayagi gevsemissiniz, hic profesyonel degilsiniz ben lazer merkezine gitsem ordaki gorevli boyle yayik yayik konussa hic hoslanmam.

2.konu da fazla uzatmadan yazicam Avrupa'da yasayan Arap herifler igrenc. Onune gelene olta atiyorlar kim tutarsa. Hayir derseniz de siddet mi artik tecavuz bahtiniza ne cikarsa. PhDde yurttan tanidigim bir kiz vardi, ille de Arap erkegi olsun diyordu. Sonra bir gun ev arkadasinin sevgilisi evine gelmis (adam bilerek sevgilisi yokken mi gelmis emin degilim) Bizim kizla yatip kalkmak istemis bizimki de olmaz diyince dovmus. Kiz bagir cagir komsulardan zor yardim istemis. Guzel guzel sorup hayir diyince hayvanlasabiliyorlar yani. Bu heriflerden uzak durmakta fayda var.
Adam tek başına bir sey yapmıyor.
Flörtleşiyorsunuz.
Biraz öyle oldu.

06-06-2020

Merhabalar

Ben guzelik salonunda çalışıyorum, ve bugün bir erkek müşteri geldi (lazer için ) onu çağırdım ve odaya doğru gittik. Sonra işte dedik daha önce seni görmedim felah filan. Sonra pantolunu var altinda boxer short sonra biraz aşağı çekmeye çalıştı, vsvs. Uzandı biraz ağrı hisset dedim ki iyiki böyle dikkatli yapıyorum dedim merak etme yanmaz felan sonra dedik yansa da sana birşey demem.

Sonra nerde oturduğunu sordum ( yurdisinda yaşıyorum bu ara) ben söyleyince onda sordum işte surda oturuyorum dedi sen geliyormuş bazen benim buraya felan sordu.. Yasin kaç sordu, arkadaşların genelde türk mu yabancı mi , İzine gidicekmisin diye sordum ona evet türkiye gidicekmisin belki bende gidicektim dedim ama korna yüzünde gidemiyorum malesef dedim heves etmiştim felan dedim..

oda dediki ailenle yoksa eşinle mi hayır dedim ailemle. Sonra yine sordu evimizin hayır dedim. Da sonra böyle teselli etmeye çalıştı gidemediğim için. Bana dediki kibar ve guleryuzlu birine benziyorsun felan dedi, hangi günler çalışıyorsun. Bidaha geldiğimde tekrar beni sen lazer yapmanı istiyorum vs dedi..

13-07-2020

Bugün yeniden geldi ve sevgilisi ile gelmiş ama sevgilisi olduğunu bilmiyordum başkası söyledi. Neyse odaya giderken beraber flört etmeye çalıştı: senden çok memnunum çok güzel işini yapıyorsun, günlük hayatta neler yapıyorsun, sonra biraz açıyordu bende dedim bı taraftan üzülüyorum acitiyorum seni diye, sakasinda. Oda dediki öyle deme sonra aklımda kalır, iste Turksun demi deri evet dedim sende faslisin demi dedim gecen öyle söylemişti sonra dediki nasıl oldu da unutmadin, hafizam iydir dedim. Oda dediki ama her müşterinin nereli olduğunu aklına tutamazsın ki bana Özel mi hatirladin. Sonra işte doğum günün nezaman sordu bende onunkini sordum oda söyledi sonra dediki beraber kutlamak istemisin doğum günümü bı yerde biseyler içeriz işte neler yapmaktan hoslanirsin oturduğum şehirde biseyler içeriz ya da kafeya gideriz felan. Sonra biraz susunca dedi biseyler anlat , utangaç olma felan, sonra çok güler yüzlü sun herkese karşı mı böylesin, iste çoğu müşteri seni istiyor mu evet dedim, dediki özelikle adamlar mi istiyor vsvs. İste binkac şeyler da söyledi ama unuttum. Dediki bundan sonra sen beni lazer et başkası değil. Şimdi bunun niyeti ne resmen flört etmeye çalıştı ama sevgilisi var sanırım tam emin degilim? niye böyle birşey yapti, ve niyeti nedir?
O kadar şey konuşmuşsunuz Bir sevgilin var mı yok mu diyemediniz mi o sana sen ona☹️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X