Erkek kardeşimin sevgilisinin anlamsız durumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ne böyle aman aman benim kocam senin kocanı döver niye yazmadınız ki :d

İkinizi de garip buldum ben. Senin de ondan farkin yok, birbrinizi yemişsiniz.

Bir de arkadaslar isteyen istedigini paylasir eder, kendi kişisel sayfasi umurunda olmayan bakmak zorunda degil. Kendin yapmiyorsan yapmiyorsundur ama bir dogru sen degilsin yani...

Zamaninda en dalga gectigim ve kötü buldugum şey yemek paylaşan tiplerdi ama artik yorum bile yapmiyorum onlara, kendi sayfalari cunkuuu sa na ne, babane.

Yemegi filan gectim gezdigin yerleri paylasmanin ne mahremi özeli varmis onu anlamadim????
Yeni bir şehir, ulke, guzel bir tarihi yapi, manzara gormussundur neden fotografi olmasin??
Bunu ailemle arkadaslarimla neden paylasmayayim??
Ozellikle boyle guzel geziler yapanlari da takip edip kendime planlar hazirliyorum cokta iyi oluyor.

Eskiden fotograf albumlerine bir tek kendiniz mi bakiyordunuz? Aile akraba toplaninca cikarir bakilirdi o albumlerede aile arasinda, bakardik biz yani.
Yapmak istemeyen yine yapmasin ama kulturel gezilerden fotograflar paylasmanin neyi mahrem özel abartmayin biseyide.

O kızdan bir farkınız kalmamış görünüyor. Belki ilk durumu size atmamıştı. O da görümce adayımın garip tavırları diye konu açabilir.
bnm de yIllarca sıkıntı çekip Sonradan iş güç sahibi olup sonra da o sıkıntılı yılların acısını çıkarırcasına böyle davranan tanıdıklarım arkadaşlarım oluyor. Onlara bunu fazla görmüyorum ama yaptıklarını görünce de gülüyorum komik bir davranış orada bir sürü polis duruyor bi duran sizin eşiniz değil ki komik olmuş çünkü ülkede yüzbinlerce polis var. Bnm eşim de kurum değiştirmiş eski bir polis hiç böyle davranmadığım için garip geldi bana.

Sosyal medyada çok nadir paylaşım yapan biriyim ama sizin paylaştiklarinizda bir gariplik göremedim. Orası öyle bir ortam gece vakti kebap fotoğrafı paylasilmadikca benim için sorun yok
Ama kızın yazdıkları çok saçma. Saçma sapan laf sokmuş siz de karşılık vererek istediğini vermişsiniz.

Esiniz yokken sizinle o kadar ilgilenmis , surekli disari cikalim diye davet etmis. Belki ilk yazdigini size yazmadi, zaten tatli yemek hic paylasmadim diyorsunuz onun dedigi gibi. Baskasina yazmis olabilir. Bence siz ayip etmissiniz

Hadi ya bizim bir akraba var eşi polis sürekli kocasını koyuyorAz kaldı takipten cikicam

aynen hiçbir yerde eşimle üniformalı fotom yoktu hatta hiç öyle foto çekinmemiştik bile eşimi tek de çekmemiştim.eşim de bunu hiç dile getirmezdi hatta polis evinden yer ayarlayacağı zaman bile dile getirmezdi ayrıcalık olmasın diye. Ama eşinin boy boy fotosunu paylaşanlar vardı. Gülerek bakardım sanki bi snn kocan polis diye eşim de hiçbir yere fotomuzu koymazdı çevrem arkadaşlarım hep erkek derdi mahremiyete önem verirdi. Neyse bnm eşim kurum değiştirdi şuan üniformalı değil.

Storye koyulan fotoların beğeniyle de bi alakası yok herkesin 200 300 takipçisi var kısmına hele hiç katılmiyorum bende bilmem kimin komşusu zaten yok yani demem o ki herşeye genele vuramazsınız düzgün kullanmayanlar yanında kullananlarıda eleştriyorsunuz

Son düzenleme:
Günlerde bütün mahallede ki kadınlar o albümlere boy boy bakarken sorun yoktu ama instaya foto paylaşmakk wooowww

Hiic olayi sevgilisi anormale cekmeyin. Siz aslini anlatmiyorsunuz hikayenin bence. O kiz her daim yaninizda oldu fakat esiniz polis olunca birde tasininca artik ne derece degistiyseniz ne nispetler yaptıysanız kadin sizin gorgusuzlugunuze ,vefasizliginiza dem vurup durmuş
Zaten paylasim yapip kocisim mocisim yazmalar felan nispet havasinda olmalardan belli. Ben nedense suclu ve ne yaptıysanız kizin dostluğuna samimiyetine zarar verdiğiniz kanısındayım. Yoksa erkek kardesinizle ayirdiniz mi gorumcelik yapip

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…