Erkek kardeşimin sevgilisinin anlamsız durumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim tek merak ettiğim, Kardeşiniz bu duruma ne diyor. Ortada birşey yokken böyle bi atışma çıkmış ama ilerde evlenirseler nasıl sizin yüzünüze bakıcak

Ben böyle şeylere uğraşmam. Enerjinizi pozitif ve güzel şeylere yönlendirin. Sosyal medyada o kadar paylaşım yapmak da iyi değildir. Zamam israfı

Benim erkek kardeşim başka şehirde olan sevgilisinin yanına gitti sabah abla geldi diye bana müjde veriyor dedim gözünaydın inşallah geri gelmez öyle bıkmışım ki acıyorum kıza neyle karşı karşıya olduğunu bilmiyor gerçi ben uyardım anlattım napayım aşıkım diyor kardeşim bile olsa erkek düşmanıyım

Sen her gun farkli ulke goruyorsundur zaten sana normal boyle seyler canim.
Ben mesela senin gibi her haftasonu atlayip jetimle o ulkeden bu ulkeye gecmiyorum o yuzden arada bir gidince ulke gormemis gibi fotograflar cekiyorum hatira olsun hem diye yav fakirlikten yani...
Sen anlayamazsin

Her türlü sosyal mecradan sil ve keyfine bak...

Çok zorluklar çekmişsin ve şuan şükür ki durumun iyi. Bunlarla kafanı bozma, eşinle mutlu olmanın yollarını bak sen....

Mutluluklar...

Ya çoğunluk zaten paylaşım yapmaya birşey dememiş ki, birkaç arkadaş dışında onların da kendi görüşüdür saygı duyarız. Sosyal medya güzel bişey anı defteri fotoğraf albümü gibi, hepimiz az ya da çok kullanıyoruz. Paşa gönlü öyle arzu eden kahve paylaşır isteyen gezdiğini paylaşır isteyen ailesini. Ama sosyal medyada kendilerini olduğundan farklı göstermeye çalışanlar, laf sokanlar, bişeyleri ispat çabasında olanlar net olarak sorunları olan insanlar ve komikler yani bunu da söylemeyelim mi allah aşkına olgun insanın yapacağı şey mi mesela konuda anlatılanlar. Ben bir aforizma patlatayım karşıdaki altta kalmasın o da patlatsın, hamamcı kavgası gibi saçma saçma işler. Ha isteyen de sosyal medyayı böyle kullanır benlik birşey yok, kafamın sarmadığını takip etmiyorum nasılsa. Ama komikler işte

Arkadaşlar sizin okumanızda mı problem var okuduğunuzu anlamada mı? Ben eşimin mesleğiyle neden böbürleneyim? İşsizliğin hat safhada olduğu Bi dönemde eşimin düzenli bir işinin olmasına neden sevinmeyeyim? Ne şımarıyorum ne kibirleniyorum tam tersine eşim adına seviniyorum. Evli bir erkeğin evine eşine yetememesini düşünmesinden daha acı bir şey yok. Sizin aşağıladığınız küçük gördüğünüz meslekler başkalarının hayali. Bi polis benim eşim değil tabiki binlercesi var. Sanki cebimize milyarlar giriyormuş gibi yorumlar yazmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…