Erkek kardeşimin sevgilisinin anlamsız durumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günlerde bütün mahallede ki kadınlar o albümlere boy boy bakarken sorun yoktu ama instaya foto paylaşmakk wooowww

Herseye de bir kulp bulur oldu herkes valla, onu paylasma, bunu paylasma...
Rahatsiz ediyorsa bazi seyleri gormek takip etmiyorsun yani, kimsenin gezdigi manzaraya bakmak beni rahatsiz etmemisti bu da bir ilginc birsey.

Bikac hafta once uzun zamandir gormedigim cocukluk arkadasimla gorustuk kalabalik ortamdi cikarttik eski albumleri hep beraber. :) Gayette keyifliydi. İnstagda oyle birsey işte...

Böyle birşeyi yazacak kadar hayatınızda ne yaşadınız acaba? Kızla aynı şehirde değiliz benim memleketimde üni okuyordu okul bitince gitti. Madem hatanın bende olduğunu düşünüyorsunuz neden ben evimi toplarken taşınırken telefon açmamış? eşim mezun olduğunda hayırlı olsun dememiş? Yada eşimle geçim sıkıntısı yaşarken abla nasılsın dememiş. Dışarıdan yargısız infaz yapması basit. Yorum yaparken saçma sapan şeyler yazdığınızın farkına varın yazmak için yazmayın

Bende özel durumları (yediğim yemeği, kahveyi), ailemi paylaşmam ..Paylaşmışsam da bir elin parmaklarını geçmez.
Ama nedense paylaşımlara burdan çok tepki veriliyor.

Sosyal medyanın amacı da bu değil miydi?
Insanlar sevdiklerini eklesin birbirlerinin mutlu anlarına şahit olsun..Evet bazıları çok abartıyor bizim gibi ketum kişilere göre..Ama onu da bir eğlence aracı olarak düşünmek lazım..

Yedikleri yemeği paylaşanların dışındaki paylaşımları görünce hoşuma gidiyor hele ki sevdiğim insanların neler yaptığını görmek...

Bende gezdiğim yerleri paylaşırım..özellikle tarihi yerleri.
Ve bu tarz paylaşımlar çok hoşuma gider..

Fakat birbirini kıracak derecede laf yarışına girenler evet hiç hoş görünmüyor.
Allahtan sosyal platformlarda sevmediğim ve duruşunu, hareketlerini beğenmediğim kişileri eklemiyorum .

Yaşlar kaç? Bu bomboşluğu nasıl açıklayacağımı bilemedim.
Ayrıca gezdiği yerleri,farklı kültürleri paylaşan insanları severim.Farklı bir yemek,sevdiğim tarzda konserden bir story,festival vs.paylaşan arkadaşlarımı da takip ederim ne var bunda?
Bu kadar ketumsanız rahatsızsanız sosyal medyada niye varsınız?Tek tük fotoğraf atıp dünya kadar hesabı takip ederek instagramda neyi amaçlıyorsunuz?

Niye üzerinize alındınız ki. Yiyecek paylaşmıyorum diyorsunuz yiyecek paylaşanları eleştirmesin üzerine alınıyorsunuz. Buluttan nem kapmak sizinki.

genelliyorum zaten,benim gibi kullanan da vardır mutlaka pinterestimsi instagram gibi.
ben başlı başına story olayını da anlamıyorum zaten açıkçası, anlık olarak ne yaptığım ben hariç kimi ilgilendirir diye düşünüyorum açıklamıştım,dediğim gibi anlamadığım ve anlamak istemediğim bir dil gibi.

Güzel kardeşim sosyal medyada paylaşım yapmak iyi hoş da atarlı giderli atışmak da nedir, ne diye kendinizi bu durumlara düşürüyorsunuz hiç anlamıyorum. Sen de az buldumcuk değilsin yani. Nispet yapacaksanız da az kaliteli yapın şunu da saygılar reyiz diyelim

Ben çok fotoğraf paylaşmam ama paylaşanları yadırgayanları anlamıyorum.
Tamam çok saçma şeyler paylaşanlar da var ama takip etmezseniz görmezsiniz.
Google'a "instagram nedir" diye sorarsanız alacağınız cevap şu: Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması.

Telefona fotoğraf paylaşım uygulaması indirip "ama özeeelll " demek nasıl bir mantıktır? Özelse uygulamayı indirip bakmayın milletin fotolarına.
Mark gece gizlice odanıza giriyor da o mu kuruyor programı?

Bana da her zaman basit gelmiştir bu tür şeyler .Mahalle kavgası gibi bir şey...En güzeli sizin hiç cevap yazmamanızdı..Onun seviyesine inmemekti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…