Baba evine dönüş...

Yaşadıklarıniz için üzüldüm ama olayın su tarafından bakın evleneli çok olmamış ve ortada çocuk da yoksa ki ailenize destek veriyorsa bu adımları atmisken bosanmaniz en doğrusu olacak.

Bir arkadaşım var eşi de kafe işletiyor o da alkol alıyor. Dövme veya hakaret yok ama alkol günden güne artiyor. Maddi olarak etkileniliyor. Baba kavramı olmuyor. Arkadaşlarıyla vakit geçirip ictii için sürekli arkadaşım kocasız planlar yapıyor. Sadece kızı ve kendisi yaşıyor gibi ve 4-5yil oldu hiç duzelmiyor
Haklısınız bend e düzeleceğini sanmıyorum. Zaten düzelmek yerine tam tersi beni kışkırtmaya çalışıyor. Benim eşim de arkadaşlarıyla gezip içmek istiyor. Başka bir şehir olduğu için ve hiç arkadaşım olmadığı için ben de tek kalıyorum. Eşim artık pek gitmiyor ama hep daraldığını ima ediyor, cafeye günde 10 arkadaşı gelip gitse de. Yani benim ailemden uzak oluşumu, hiç arkadaşımın olmayışını, yalnız kalışımı önemsemiyor. Bunu söyleyince de beni canım sıkılmasın diye gezdirdiğini, daha ne yapacağını söyleyip duruyor. 4 gündür buradayım ama ne aradı ne yazdı, suçunu kabul edip özür bile dilemiyor, en ufak bir pişmanlık YOK. Ben boşa bekliyorum ve sonumuzun iyi olmadığını biliyorum artık...

Söylenebilecek herşeyi söylemiş arkadaşlar. Sana düşen kendi değerini kıymetini bil.daha fazla uzatmadan ailene durumu anlatsan iyi olur. Yeni bi hayat çizmeye başla kendine. Mesela işe gir kendini işine ver. Hiç kimse sana kolay olacağını söylemiyor zor olacak malesef. AMa bitecek.

X