- 9 Kasım 2015
- 2.827
- 4.094
-
- Konu Sahibi Duaherderdedeva
aa onun devamı o muymuş ilk defa öğrendim teşekkürler hayatımda uygulayacağımMuhabbet "çekemeyen anten taksın, hatalıysam aramızda kalsın"a doğru gidiyor. Bence yol yakınken vazgeçin.
işte öyle tuhaf bir algı oluşmuş ki hayatını paylaşmayanlar garipseniyor gibi artık, bu da insanı "ben mi yanlış düşünüyorum acaba" ya düşürüyor.. düştüğümde bu sözü hatırlayacağımRight is right even if no one is doing it; wrong is wrong even if everyone is doing it.
bugün okudum bunu ve cidden bu duruma uygun.
herkes yapıyor nerdeyse ama bence yanlış ya, yani olmaması lazım, gerek yok, bana komik geliyor en başta bir defa bir resmimin altına özlü söz yazıp paylaşmak
ya da gündemdeki bir konu hakkında kendimi çekip konuşayım, ya da resmimin altına uzun uzun açıklama yapayım, kim napsın benim, senin, onun açıklamasını.ulusa sesleniş programı gibi.
yediğim içtiğim bambaşka birşey zaten, ülkede bu kadar aç gezen insan varken, ve birilerinin canı çekebilecekken, ya da hiçbiri yoksa en azından zerafetten koymaz insan öyle resim ya.
gezilen yerler de öyle, laf arasında sürekli ben amarikadayken, ben alamanyadayken diyen insanlar gibi, neden bir yere gittiğimde resmimi atayım, ya da manzara resmini etiketleyerek koyayım.
kendime özel bir sosyal medya hesabım var sadece yemek tarifi ve birkaç ilgi alanım var onları takip etmek için.
ama sosyal medyayı hayatımı gösterme amaçlı kullanacaksam bir gün, biriniz lütfen beni vurun
Peki neden paylaşmıyalım mutluluk paylaşınca güzeldi çoğalırdı haniatışmalar falan çok cocukça ama paylaşimlar artık normal karşılanmalı bu kadar da herşeye o niye öyle yaptı bu niye böyle etti diye kapalı olamayız olsakta nereye kadar o zaman teknolojini hiç bir nimetinde de faydalanmayalım bu kadar herşeye kapalı olmak bana normal gelmiyor ayrıca instada saklayabiliyorsun yer sorunu olmadan buda bir artı
SüperYalnız buradan bakınca siz de bi tuhaf görünüyorsunuz. Adını tam koyamadım, buldumcuk ile görgüsüz arası bir şey.
Karısının güvenliğini sağlıyor nedir Allah aşkına, sanki vahşi batıda düelloya girmiş de yerlilerle savaşıyor.
Bence bahsettiğiniz kızla tam tencere kapaksınız.