Erkek kardeşimin sevgilisinin anlamsız durumları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte öyle tuhaf bir algı oluşmuş ki hayatını paylaşmayanlar garipseniyor gibi artık, bu da insanı "ben mi yanlış düşünüyorum acaba" ya düşürüyor.. düştüğümde bu sözü hatırlayacağım

mutluluk gerçekten sevdiklerimle ve çok önemsediklerimle paylaşınca çoğalır, bilmem kaç yıl önce yanlışlıkla aynı sıraya oturduğunuz birileri ya da eski iş yerinizde sadece kafa selamı yaptığınız birileri, ya da annenizin eski komşusu da ekli oluyor, onlara ne benim mutluluğumdan mesela??
herkesin 200-300 takipçisi var 200-300 kişiyi birebir tanıyım herşeyimi paylaşacak kadar çok sevemem bence. o yüzden mutlaka gereksiz kişiler de ekli olacaktır, neden hayatımdan anında haberdar olsunlar, onlar kim ki, ben kimim ki hayatım haber değeri taşısın??
teknolojinin nimeti olarak görmüyorum sosyal medyayı, twitter deseniz haklısınız mesela, 140 karakterle taglerle bir durumu gündeme taşıyabiliyorsunuz, ama resim paylaşılan, like için kasım kasım kasılan ortamlar nimet değil ya. tam tersi.
teknolojinin nimetlerinden de acaip faydalan bir insanım, sosyal medya çok abuk geliyor sadece, anlayamayacağım ve asla öğrenmek istemediğim bir dil gibi. kimseye faydası yok.

Süper

Okurken bana gülme geldi. Ben ergenliğim de bile bu tarz şeyler yapmadım. Onun yaptığı çok komik ve itici sizde onun seviyesine inmişsiniz. Gülün geçin üzerinize neden alınıp birde üstüne siz paylaşım yapıyorsunuz. Bence ikinizinde büyümesi lazım. Ayrıca eşini senin değil halkın güvenliğini sağlıyor.

Arkadaşlar sonradan görmelikle görgüsüzlükle ne ilgisi var anlattıklarımın? Eşimin mesleğiyle şımarmıyorum tabiki okuduysanız eğer şükür ettim zaten bugün ki paylaştığım şey mizah amaçlıydı neden hemen yerden yere vurma peşindesiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…