- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.580
- Konu Sahibi Duaherderdedeva
Enteresan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlerde bütün mahallede ki kadınlar o albümlere boy boy bakarken sorun yoktu ama instaya foto paylaşmakk wooowww
Böyle birşeyi yazacak kadar hayatınızda ne yaşadınız acaba? Kızla aynı şehirde değiliz benim memleketimde üni okuyordu okul bitince gitti. Madem hatanın bende olduğunu düşünüyorsunuz neden ben evimi toplarken taşınırken telefon açmamış? eşim mezun olduğunda hayırlı olsun dememiş? Yada eşimle geçim sıkıntısı yaşarken abla nasılsın dememiş. Dışarıdan yargısız infaz yapması basit. Yorum yaparken saçma sapan şeyler yazdığınızın farkına varın yazmak için yazmayınHiic olayi sevgilisi anormale cekmeyin. Siz aslini anlatmiyorsunuz hikayenin bence. O kiz her daim yaninizda oldu fakat esiniz polis olunca birde tasininca artik ne derece degistiyseniz ne nispetler yaptıysanız kadin sizin gorgusuzlugunuze ,vefasizliginiza dem vurup durmuş
Zaten paylasim yapip kocisim mocisim yazmalar felan nispet havasinda olmalardan belli. Ben nedense suclu ve ne yaptıysanız kizin dostluğuna samimiyetine zarar verdiğiniz kanısındayım. Yoksa erkek kardesinizle ayirdiniz mi gorumcelik yapip
Biraz öncede eşim oturduğumuz semtte çevirmeye katıldı bende kalabalığın resmini çekip Kocam karısının güvenliğini sağlıyor dedim
Storye koyulan fotoların beğeniyle de bi alakası yok herkesin 200 300 takipçisi var kısmına hele hiç katılmiyorum bende bilmem kimin komşusu zaten yok yani demem o ki herşeye genele vuramazsınız düzgün kullanmayanlar yanında kullananlarıda eleştriyorsunuz
Amiiiinnnn velhamdulillahi rabbil aleminAllahım böyle sosyal medyadan birbirlerine gonderme yapanları bozden uzak tut dinimiz amin