- 7 Ekim 2017
- 50
- 29
- 3
- 37
- Konu Sahibi tugbatugba01
Bugün sabah öğrendiğimden beri nefes alamıyor yaşamıyorum.
Kardeşim 1.5 yıllık evli. Borçla harçla çok zor evlendiler. Daha 28 yaşında.
1 saat önce öğrendim ki karısının iş yerinden evli bir adamla ilişkisi varmış. Şu an sadece ben biliyorum. İş yerinde, işe de girmesine vesile olan bir aile dostumuz bugün beni arayıp bana açıkladı. İftira diye düşünmek istemiş ortalık çalkalanıyormuş ama şirket telefonunda konuşma kayıtları varmış ve zaten durum ayyuka çıkınca itirafta bulunmuş “pişman olduğunu kardeşimi sevdiğini ve vazgeçmeyeceğini” anlatan bir mesaj atmış “aramızda kalsın” demiş. Mesajı bana gönderdi.
Kardeşim 1 Kasımda askere gidiyor. İşinden de tazminat alacak. Dostumuz bu kadına vermesin parayı yazık 8 yıllık emeği var çocuk ayakta çalıştı senelerde günde 12 saat borçla evlendi kaldırılmasına izin verme dedi.
Ben şimdi bu akşam kardeşimin eşiyle konuşacağım. Yanımızda bir akrabamız olacak bir tek ona anlattım konuyu. Kimseye söyleme, sakin ol bir konuşalım dedi. Annem hasta beyin ameliyatı olmuş bir kadın.
Kardeşime söylesem yıkılır babama söylesem felaket.
Bu konuda bana bir yol gösterin.
Ben bir bayanım ama daha güçlüyüm kardeşim çok hassas ve kırılgandır.
beni mahveden bu şey onu ne yapar kimbilir?
Son durum:
Evet arkadaşlar;
Kardeşim çok saf ve çok iyi niyetli.
Bugün iş yerine gitmiş, patronla görüşmüş
Ve patron kardeşimi; çevresine dikkat etmesi gerektiği konusunda uyarıp karısının düzgün ahlaklı tertemiz olduğunu söylemiş.
Benim tek derdim şirket telefonlarından gereksiz yere konuşulmaması. Bunun için ben her personeli inceletiyorum. Bu özel bir durum değil.
Serviste yemekhanede görüntü yok. Herkes herkesle yemek yiyebilir demiş.
Bu konuları bana anlatan kişi kardeşimi görünce görüşmek istemeyip kaçmış.
Ve patronun odasına girmiş.
Bence bunlar orada bir anlaşmaya vardılar. (Şizofrence düşünüyorum belki ama)
Kardeşim görüşme çıkışında sıkıştırıp üzerine yürümüş.
Aracı olan kadın bana; “x, “iş yerinde mutsuzum boşanmak istiyorum” diye konuşuyor demişti, bunu kardeşim sorduğunda inkar etmiş.
Yani bu kadın niye böyle yalanlar söylesin durduk yere.
Bence patron topa girmek istemedi konu hassas olunca.
Sonuç olarak kardeşimin eşi İş yerinden ayrıldı.
Bu arada İş yerine 10 gün önce biri alınmış.
Ve kardeşimin eşine, o kişiye işi öğretmesi istenmiş.
Bugün iş yerinden ayrılırken işi öğrettiği kişi; beni zaten senin yerine almışlardı o yüzden bana öğretiyordun işi demiş.
Herkesin haberi varmış bizim gelinin dışında.
Yapacak hiçbir şey yok
Kardeşim karısına İNANIYOR İNANMIŞ, GÜVENİYOR!
Bizi de inandırmaya çalışıyor. Bizi ikna ettiğini bilerek huzura kavuşmak istiyor.
Ama ne ben ne annem ikna olmuş değiliz.
Bana da kırgın ettiğim karısına hakaretlerden dolayı. Anneme söylemiş, özür dilemesi gerekmez mi demiş.
Arkasında olduğumu ve ikna olduğumu söyledim.
Yüküm gitti, artık kendisi bilir.
Bu arada şuna katılmıyorum.
“Önce kardeşinizle konuşmalıydınız” diyenlere.
Bence ben doğru olanı yaptım.
Kardeşimle de konuşsam yine aynısı olacaktı ve bu kez mesela hala takıldığı TEK ŞEY olan arabaya binme olayını, adamın boşanma aşamasında olduğunu öğrenemeyecektik!
Çünkü zarflayamayacaktım.
Ve korktum, alacağım tepkiyi kestiremedim
Bence doğru olanı yaptım.
Vakit ayırıp yorumda bulunan herkese çok teşekkürler
Kardeşim 1.5 yıllık evli. Borçla harçla çok zor evlendiler. Daha 28 yaşında.
1 saat önce öğrendim ki karısının iş yerinden evli bir adamla ilişkisi varmış. Şu an sadece ben biliyorum. İş yerinde, işe de girmesine vesile olan bir aile dostumuz bugün beni arayıp bana açıkladı. İftira diye düşünmek istemiş ortalık çalkalanıyormuş ama şirket telefonunda konuşma kayıtları varmış ve zaten durum ayyuka çıkınca itirafta bulunmuş “pişman olduğunu kardeşimi sevdiğini ve vazgeçmeyeceğini” anlatan bir mesaj atmış “aramızda kalsın” demiş. Mesajı bana gönderdi.
Kardeşim 1 Kasımda askere gidiyor. İşinden de tazminat alacak. Dostumuz bu kadına vermesin parayı yazık 8 yıllık emeği var çocuk ayakta çalıştı senelerde günde 12 saat borçla evlendi kaldırılmasına izin verme dedi.
Ben şimdi bu akşam kardeşimin eşiyle konuşacağım. Yanımızda bir akrabamız olacak bir tek ona anlattım konuyu. Kimseye söyleme, sakin ol bir konuşalım dedi. Annem hasta beyin ameliyatı olmuş bir kadın.
Kardeşime söylesem yıkılır babama söylesem felaket.
Bu konuda bana bir yol gösterin.
Ben bir bayanım ama daha güçlüyüm kardeşim çok hassas ve kırılgandır.
beni mahveden bu şey onu ne yapar kimbilir?
Son durum:
Evet arkadaşlar;
Kardeşim çok saf ve çok iyi niyetli.
Bugün iş yerine gitmiş, patronla görüşmüş
Ve patron kardeşimi; çevresine dikkat etmesi gerektiği konusunda uyarıp karısının düzgün ahlaklı tertemiz olduğunu söylemiş.
Benim tek derdim şirket telefonlarından gereksiz yere konuşulmaması. Bunun için ben her personeli inceletiyorum. Bu özel bir durum değil.
Serviste yemekhanede görüntü yok. Herkes herkesle yemek yiyebilir demiş.
Bu konuları bana anlatan kişi kardeşimi görünce görüşmek istemeyip kaçmış.
Ve patronun odasına girmiş.
Bence bunlar orada bir anlaşmaya vardılar. (Şizofrence düşünüyorum belki ama)
Kardeşim görüşme çıkışında sıkıştırıp üzerine yürümüş.
Aracı olan kadın bana; “x, “iş yerinde mutsuzum boşanmak istiyorum” diye konuşuyor demişti, bunu kardeşim sorduğunda inkar etmiş.
Yani bu kadın niye böyle yalanlar söylesin durduk yere.
Bence patron topa girmek istemedi konu hassas olunca.
Sonuç olarak kardeşimin eşi İş yerinden ayrıldı.
Bu arada İş yerine 10 gün önce biri alınmış.
Ve kardeşimin eşine, o kişiye işi öğretmesi istenmiş.
Bugün iş yerinden ayrılırken işi öğrettiği kişi; beni zaten senin yerine almışlardı o yüzden bana öğretiyordun işi demiş.
Herkesin haberi varmış bizim gelinin dışında.
Yapacak hiçbir şey yok
Kardeşim karısına İNANIYOR İNANMIŞ, GÜVENİYOR!
Bizi de inandırmaya çalışıyor. Bizi ikna ettiğini bilerek huzura kavuşmak istiyor.
Ama ne ben ne annem ikna olmuş değiliz.
Bana da kırgın ettiğim karısına hakaretlerden dolayı. Anneme söylemiş, özür dilemesi gerekmez mi demiş.
Arkasında olduğumu ve ikna olduğumu söyledim.
Yüküm gitti, artık kendisi bilir.
Bu arada şuna katılmıyorum.
“Önce kardeşinizle konuşmalıydınız” diyenlere.
Bence ben doğru olanı yaptım.
Kardeşimle de konuşsam yine aynısı olacaktı ve bu kez mesela hala takıldığı TEK ŞEY olan arabaya binme olayını, adamın boşanma aşamasında olduğunu öğrenemeyecektik!
Çünkü zarflayamayacaktım.
Ve korktum, alacağım tepkiyi kestiremedim
Bence doğru olanı yaptım.
Vakit ayırıp yorumda bulunan herkese çok teşekkürler
Son düzenleme: