• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
asicim bacım senin suçın günahın yok.o yüzden sana kabak var a.s

banane bende sütlacı çok severdim..nevrommmm hamişsem görürsünüz o zamannnnnnnnn:mymeka:

İnşallah hamilesindir güzelim. :teytey: :teytey: O zaman ben de kafama kafama vururum :mymeka: :mymeka: yerimseniben

Herkese iyi pazarlar...:1hug:

Dün çok zor uyudum.Karın ve bel ağrısı yüzünden..Adet ağrısı çekiyorum resmen:1no2:

Afedersiniz tuvalet kağıdıyla malum yere biraz bastırınca hafif çok açık pembelik geldi kağıda:çok üzgünüm:

Zaman zaman karnıma kramp giriyor sonra kendi kendine geçiyor...Halsizliğimde var gibi...Test yaptırmak nasib olacak mı bakalım....Normalde ayın 12 sini bekliyorum adet günü olarak....
Benden şimdilik bu kadar...

Herkese güzel bir pazar günü dilerim..a.s.

Güzelim kolay değil elbet tüp bebek tedavisi. Bu ağrılar falan da ondan. Adete yorma hemen. Herkeste oluyor tedavi gören. 12'sinde yani Çarşamba günü inşallah güzel haber alacağız. Allahım bağışlamıştır dilerim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

a.s. kızlar. Hepinize iyi pazarlar. dün aşılamam yapıldı Allahın izniyle. Dinleniyorum. Dün bütün gün eşim yataktan kıpırdatmadı dinlen diye yazamadım size. ağrılarım bugün biraz hafifledi. Keçiboynuzu pekmezi 1 aydır falan içiyordu eşim. İleri hareketli 0 dı daha önce. şimdi toplamda da sayılar biraz artmış. Hayırlısı bakalım.

Canım hoşgeldinn. :1hug: Hayırlısı inşallah. Dilerim sen de beauty* arkadaşımız gibi pozitifi görürsün :lepi: Sen yine de birkaç gün çok yorma kendini. yerimseniben

canlar ben cıkıyorum...ev temızlıgı var..yemek var,,hepsı benı beklıyor..gercı kocıs evı supurduhihoyyyt bende devamını getırecem...aksam macda var..ben gıdemıyecegım:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aıle yerı vardı kapanmıs..kocısde senı baska yere goturmem...gıdecegım yer cok ıyı degıl dıyor..offff offff
temızlık bıtınce gelırım...gorusuruz

Canım bizde var yayıncı tv. Evde izleyeceğiz. Heyecan dorukta. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Slm kıslar nasılsınız nevrosky canım ben hastalandım:çok üzgünüm: arkandan geliyorum demiştim kısmet değilmiş napalım inşallah:Saruboceq: umutlarım bi dahaki aya canım benim yeni tarihim 5 aralık eklermisin ben bi geçmiş sayfalara bakıyım kaçırdığım bişeyler olmasın :1hug:

Aymes tatlım merhaba. :1hug: Annenlerdesin sanırım yine. Şeniz Seninki de geldi demek. Benimki de 4 Aralık. Yine arka arkayayız. Bence bu sefer bombaları arka arkaya patlatabiliriz. :1rolleyes: Ne yapmamız lazım. Bol bol çalışmamız lazım. Allahım inşallah "ol" der bizim için. :Saruboceq: :CüvCüv: :CüvCüv: sositososito

rapunzelim tatlıyı pişirdim .akşam gizli buluşup yiyecez.çaktırmadan gel.yerimseniben

okıs canım..bendede mantı var...kaynanator mantı yapmıs...bızede gonderdı..mantıda hazır...sende caktırmadan bana gel...

çok hainsiniz kızlar :jeyyar: hani bana biri yer biri bakar kıyamet ondan koparmış banene ben de isterim hem ben kabak tatlısını merak ediyorum hiç yemedim ayrıca mantıyada bayılırım cokacimcoook

merhaba kızlar dün akşam adet oldum. bugün ise bol bol gidiyor... bacaklaarım titriyor ayakta durunca. nedense gebelik belirtileri yaşadığım ay adet olursam içimde bir rahatlama oluyor. üzülmüyor muyum?aslında üzülüyorum. ama hayırlısıı buymuş diyorum..

Canım dün uğramayınca ben senin profiline girip bakmıştım. Ovitrelle konusunda yazmışsın kahverengi akıntı başladı diye. Oradan anlamıştım. Hayırlısı tatlım. En azından test yapmadan belirti verdi. Boşu boşuna test yapmadın. Bir de beklerken heyecanlanacaktın. İnşallah önümüzdeki ay gelmez ve bayramı hamişş hamişş geçirirsin. :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar merhaba..ya herkez streslı bugunlerde hayırdır.bende esımle dalastım yıne.suc yıne benım.hıcbıseydende mutlu olmayı bılmemkı.herseye dırdır ettım sonunda oda ısyan ettı ıste.adam benı gezdırıyor ben oflayıp pufluyorum..bunlar hep stresten oluyor zaten..offf offff canım cok sıkılıyor..pazarıda burnundan getırdım kocısın ya uzuldum sonrada..yıne gorusuruz kızlar ben bıraz takılıcam kafama gore evde..

İyi Pazarlar hanımlaaaarrr!!a.s.

Bizim topic için yeni bir slogan buldum, sayıymış, hareketlilikmiş artık dert etmeyin. Bir tane bile olsa bi şansımız umudumuz var!:lepi: Ne diyeceğiz
"Giden gider, Kalan sağlar bizimdir" kaydirigubbakcemile3

Canım benimmm. :1hug: :asigim: Sana da iyi pazarlar. yerimseniben

Çok güzel söylemişsin. :lepi: :lepi: :lepi: :hooray:

Tatlım sen M.Ö.'de kalmışsın. :roflol: :roflol: :roflol: Günümüze gel. Takvim başa döndü. Bugün adetimin 3. günü. :roflol: :roflol: :roflol: Şeniz Şeniz

yaaaaaaaaaa :1no2: valla bilmiyordum yaaa tühhh be keşke olmasaydın tatlım yaaa neyse hayırşısı bitanem inşallah bdahaki ay iyi çalış bak döferimm:mymeka:

Back
X