Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Pazar günleri burada cok can sIkici geciyor. Havada soguk olunca, evde vakit geciriyoruz counlukla. Kizlar tasinacagiz diye evde temizlik bile yapasim gelmiyor. Son üc hafta kaldi artik.

iyi akşamlar kizlar nasilsiniz?benim karnim ağriyo adet olucakmişim gibi birde belim yumurtlama günlerindeyim,ondan oluyo değilmi?yumurtlamanin belirtileri nelerdi?

Bizden iyilik canim, bazi kadinlar hissedermis yumurtlama zamanini. Ama ben pek hissetmiyorum birsey. Ben adet öncesi bol bol gerilme, sanci, sinirlilik ve moral bozuklugu hissediyorum. Birde istahim aciliyor. Normalde istahsizimdir.

7 aydır çocuk istiyoruz dr. gitmiştim 4-5 ay önce bana adetin 3. günü gel dedi bende biraz sorumsuz davrandım sanırım erken daha dedim gitmedim. baktım tık yok ne erkeni yarın için randevu aldım ama şunu merak ediyorum horman testi falanmı yapacak bi daha muayene edermi niçin 3. günü. aslında eşiminde kontrolden geçmesini istiyorum zaten bu konudada sorun çıkarmıyor peki onu nerde yaptıracağız.

Merhaba kızlar.İki gündür giremiyorum özledim vallahi hepinizi.
Yoğun bir hafta sonu geçirdik.Tüm kuzenler bir araya geldikte. :içelim:
Benimde böyle bir değişikliğe ihtiyacım varmıs.Çok kendimi dinlemek iyi gelmiyor . kafamçokkarıştı

Kızlar bu arada tatlılar , mantılar bitirdiniz beni vallahi.Biraz kilo verim diye aksam yemek yememeye calısıyorum ama sanırım dayanamıycam cokacimcoook

vavelyam yarasın ama bebiş olarak dimi bize ?löp löp et olmasın sağlıklı bebişler olsun diye

Merhaba gülüm_secim, öncelikle hosgeldin. Sana arkadaslar yardimci olur. Ben Türkiyedeki prosedürü bilmiyorum. Ama doktor genel muayene yapar ve kan alir önce. Sonra esin ürologa gitse iyi olur.

Ben cikiyorum kizlar, size iyi sohbetler. Biraz sonra gelirim yine. Öptümmmm.

hoşgeldin gülümse,dr.muhtemelen muayene etmez adetin 3.günü hormon testi yapiliyor,çocuk olmayinca önce kadinda problem varmi diye bakiliyor eğer yoksa erkeğe bakiliyor, erkektende önce sperm testi isteniyor,ama sen 7 aydir istiyormuşsun bence erken 1 sene korunmasiz hamile kalamazsan problem var demektir canim,kendini strese sokma inşallah en kisa zamanda hamile kalirsin.

vavelyam yarasın ama bebiş olarak dimi bize ?löp löp et olmasın sağlıklı bebişler olsun diye

Tabi canım benim.Biz hamiş olunca alalım kiloları.Ben şöyle kocaman karnım olsun istiyorum.Belli olsun hamiş olduğum :CüvCüv: Şöyle göbüşümüzü gere gere yürürüz o zaman insallahhhhh

Canlarım ben geldim ve gidiyorum. Maç başlıyor. Maçtan sonra moral durumuma göre ya gelirim ya gelmem. kaydirigubbakcemile3 Hepinizi öpüyorum. İyi sohbetler. Allaha emanet olun. Şeniz Şeniz Şeniz

çok teşekkür ederim haklısın erken ama eğer bir problem varsa şimdiden önlemini almak istiyorum strese gelince inan canım elimde değil hayırlısı artık yüce rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin. :Saruboceq::Saruboceq:

O STRESLERİ İYİ BİLİRİM HER AY HAMİLE KALMIŞIMDIR BU SEFER DİYODUM AMA OLMADI,İNŞALLAH İKİNİZDEDE PROBLEM YOKTUR,EN KISA ZAMANDA BEBEĞİNİZE KAVUŞURSUNUZa.s.

Sevgili nilay..Rica etsem eşin internetten nasıl giriyor fb maçını seyrediyor..Eşim cebelleşiyorda..Bilgi verirsen sewvinirim..

Sevgili nilay çıktın netten sanırım benim eşim halen cebelleşiyor garibim...Neyse Fb yeniyor ya çok şükür.. sanırım sen nete girinceye kadar maç çoktaaaan bitmiş olur!!!!

kızlar nerdesiniz herkes maç mı izliyor ya şu topikte benden başka galatasaraylı yok galiba neyse hat eden kazansın:hooray:

kızlar nerdesiniz herkes maç mı izliyor ya şu topikte benden başka galatasaraylı yok galiba neyse hat eden kazansın:hooray:

canım futboldan nefret ederim.takım falan da tutmam.sebebi de babam ve erkek kardeşim.fanatizmden nefret ediyorum.beşiktaşlı tüm aile ama.

canım futboldan nefret ederim.takım falan da tutmam.sebebi de babam ve erkek kardeşim.fanatizmden nefret ediyorum.beşiktaşlı tüm aile ama.

canım ben de pek fanatik sayılmam ama eşim hasta bir galata saraylı ay kaybederse bütün gece asık suratını çekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…