iyi akşamlar kizlar nasilsiniz?benim karnim ağriyo adet olucakmişim gibi birde belim yumurtlama günlerindeyim,ondan oluyo değilmi?yumurtlamanin belirtileri nelerdi?
Merhaba kızlar.İki gündür giremiyorum özledim vallahi hepinizi.
Yoğun bir hafta sonu geçirdik.Tüm kuzenler bir araya geldikte. :içelim:
Benimde böyle bir değişikliğe ihtiyacım varmıs.Çok kendimi dinlemek iyi gelmiyor . kafamçokkarıştı
Kızlar bu arada tatlılar , mantılar bitirdiniz beni vallahi.Biraz kilo verim diye aksam yemek yememeye calısıyorum ama sanırım dayanamıycam cokacimcoook
7 aydır çocuk istiyoruz dr. Gitmiştim 4-5 ay önce bana adetin 3. Günü gel dedi bende biraz sorumsuz davrandım sanırım erken daha dedim gitmedim. Baktım tık yok ne erkeni yarın için randevu aldım ama şunu merak ediyorum horman testi falanmı yapacak bi daha muayene edermi niçin 3. Günü. Aslında eşiminde kontrolden geçmesini istiyorum zaten bu konudada sorun çıkarmıyor peki onu nerde yaptıracağız.
vavelyam yarasın ama bebiş olarak dimi bize ?löp löp et olmasın sağlıklı bebişler olsun diye
hoşgeldin gülümse,dr.muhtemelen muayene etmez adetin 3.günü hormon testi yapiliyor,çocuk olmayinca önce kadinda problem varmi diye bakiliyor eğer yoksa erkeğe bakiliyor, erkektende önce sperm testi isteniyor,ama sen 7 aydir istiyormuşsun bence erken 1 sene korunmasiz hamile kalamazsan problem var demektir canim,kendini strese sokma inşallah en kisa zamanda hamile kalirsin.
Selam kizlar, umarim pazar gününüz iyi gecmistir. Ama daha bitmedi degilmi, onun icin kimseler yok.
çok teşekkür ederim haklısın erken ama eğer bir problem varsa şimdiden önlemini almak istiyorum strese gelince inan canım elimde değil hayırlısı artık yüce rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin. :Saruboceq::Saruboceq:
Sevgili nilay..Rica etsem eşin internetten nasıl giriyor fb maçını seyrediyor..Eşim cebelleşiyorda..Bilgi verirsen sewvinirim..
kızlar nerdesiniz herkes maç mı izliyor ya şu topikte benden başka galatasaraylı yok galiba neyse hat eden kazansın:hooray:
canım futboldan nefret ederim.takım falan da tutmam.sebebi de babam ve erkek kardeşim.fanatizmden nefret ediyorum.beşiktaşlı tüm aile ama.
selam ben geldimmmmmm a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?