merhaba kıslar..
kımsecıkler yok sanırım..herkes uyuyor tabı..kaydirigubbakcemile
hamıslıkte uyku olur derler ya bende tam tersı oluyor bırkac gundur erkenden uyanıyorum bır dahada uyuyamıyorum.kaydirigubbakcemile3
ınsallah en kısa zamanda hepınızın guzel haberlerını alıcaz.:Saruboceq:
kurlere pekmezlere devamm..kaydirigubbakcemile5
Günaydın tatlım. sositososito Eee sen nerde kuru muhabbet var o zaman buralardasın. :roflol: :roflol: Çok güzel olmuştu valla. cokacimcoook Neyse inşallah bir dahaki sefere. lülülülülülü
Zeynepcim günaydın tatlım. :1hug: Sana da iyi pazarlar. Sen gezmelere gideceksin sanırı. Dilinden gezme lafı çıktığına göre. :1rolleyes:
asicim bacım senin suçın günahın yok.o yüzden sana kabak var a.sa.s.gunaydin kizlar nailsiniz
gece sutlaclar yenmis muhabbet olmus ben zaten hic yetisemiyorum siz ben yokken yiyin bakalimÇok üzgünüm çoook
bende btr in kabak tatlisini cokerim aksamkötükedihüso
Günaydın tatlım. :1hug: Evet yedik. cokacimcoook Siz yoktunuz ne yapalım. lülülülülülü Yai şimdi sizin de böyle şeyler yapmanız mı lazım. :dilcikar:
bademimmmm ; günaydınn. Nasılsın bugün tatlım? a.s.
herkese günaydınnn rosemcim ilk başlarda benim de öyle oluyodu erkenden uyanıyordum inş. bulantı falan olmasın başka sorunlar da olmasın da uyumamaya razıyım
asicim bacım senin suçın günahın yok.o yüzden sana kabak var a.s
banane bende sütlacı çok severdim..nevrommmm hamişsem görürsünüz o zamannnnnnnnn:mymeka:
canım o dedıgın leke sankı yerlesme kanaması gıbı geldı bana..ınsalllah da oyledır canım..:Saruboceq:Herkese iyi pazarlar...:1hug:
Dün çok zor uyudum.Karın ve bel ağrısı yüzünden..Adet ağrısı çekiyorum resmen:1no2:
Afedersiniz tuvalet kağıdıyla malum yere biraz bastırınca hafif çok açık pembelik geldi kağıda:çok üzgünüm:
Zaman zaman karnıma kramp giriyor sonra kendi kendine geçiyor...Halsizliğimde var gibi...Test yaptırmak nasib olacak mı bakalım....Normalde ayın 12 sini bekliyorum adet günü olarak....
Benden şimdilik bu kadar...
Herkese güzel bir pazar günü dilerim..a.s.
a.s. kızlar. Hepinize iyi pazarlar. dün aşılamam yapıldı Allahın izniyle. Dinleniyorum. Dün bütün gün eşim yataktan kıpırdatmadı dinlen diye yazamadım size. ağrılarım bugün biraz hafifledi. Keçiboynuzu pekmezi 1 aydır falan içiyordu eşim. İleri hareketli 0 dı daha önce. şimdi toplamda da sayılar biraz artmış. Hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?