Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kaydirigubbakcemile3 Ben erken kalktım bir uğradım sonra çıktım canım. Birazdan yine çıkacağım. Ev işleri malum. :dilcikar:

Bitanem sen iyisindir inşallah. İçin içine sığmıyor tabi , uyumak ne mümkün. :sm_cool: Şeniz :asigim:

Günaydın tatlım. sositososito Eee sen nerde kuru muhabbet var o zaman buralardasın. :roflol: :roflol: Çok güzel olmuştu valla. cokacimcoook Neyse inşallah bir dahaki sefere. lülülülülülü

aynen oyle nevrocum zaten sen yokken kimse muhabbet etmiyor:1closedeyes::mymeka:

Canlarım ben şimdi çıkıyorum. Zira biz kahvaltıyı yeni edeceğiz. cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Önce etrafı toparladık biraz. Sonra görüşürüz. Allaha emanet olun , iyi sohbetler. a.s.

bu arada nevro bu gelmiyeslere goz yumuyoruz sonunda ne bekledigmizi biliyorsun ona gore iyi degerlendir heeeeeeeeeeeeeeee:asigim:

a.s.gunaydin kizlar nailsiniz
gece sutlaclar yenmis muhabbet olmus ben zaten hic yetisemiyorum siz ben yokken yiyin bakalimÇok üzgünüm çoook
bende btr in kabak tatlisini cokerim aksamkötükedihüso
asicim bacım senin suçın günahın yok.o yüzden sana kabak var a.s
Günaydın tatlım. :1hug: Evet yedik. cokacimcoook Siz yoktunuz ne yapalım. lülülülülülü Yai şimdi sizin de böyle şeyler yapmanız mı lazım. :dilcikar:

banane bende sütlacı çok severdim..nevrommmm hamişsem görürsünüz o zamannnnnnnnn:mymeka:

bademimmmm ; günaydınn. Nasılsın bugün tatlım? a.s.

Herkese iyi pazarlar...:1hug:

Dün çok zor uyudum.Karın ve bel ağrısı yüzünden..Adet ağrısı çekiyorum resmen:1no2:

Afedersiniz tuvalet kağıdıyla malum yere biraz bastırınca hafif çok açık pembelik geldi kağıda:çok üzgünüm:

Zaman zaman karnıma kramp giriyor sonra kendi kendine geçiyor...Halsizliğimde var gibi...Test yaptırmak nasib olacak mı bakalım....Normalde ayın 12 sini bekliyorum adet günü olarak....
Benden şimdilik bu kadar...

Herkese güzel bir pazar günü dilerim..a.s.

Benim biraz halsizliğim var,yatıcam...Kendimi iyi hissedersem gelicem..Kendinize iyi bakın canlarım...:1hug:

herkese günaydınnn rosemcim ilk başlarda benim de öyle oluyodu erkenden uyanıyordum inş. bulantı falan olmasın başka sorunlar da olmasın da uyumamaya razıyım

herkese günaydınnn rosemcim ilk başlarda benim de öyle oluyodu erkenden uyanıyordum inş. bulantı falan olmasın başka sorunlar da olmasın da uyumamaya razıyım

canım pekı sen ılk 3 ayda hangı ılacı kullandın?
bana doktor hemen elevıt verdı.burdan takıp ettıgım kadarıyla genelde herkes ılk 3 ay folıc acıd ıcıyor.
bende hemen baslamak ıstemedım elevıte.sımdı folık acıd kullanıyorum,bırkac gun gecsın baslayayım dıyorum..

canlar herkese günaydınlar....benim acele çıkmam lazım kendinize iyi bakın akşam görüşürüz........

BADEM canim bastirma ya gelmesin gercekten cok korkuyorum okadar candan istiyorumki bebisin gelsin
o kadar emek verdin umut ettin git be guzelim kalkma gelme buraya neolcak dinlen:Saruboceq:

canım o dedıgın leke sankı yerlesme kanaması gıbı geldı bana..ınsalllah da oyledır canım..:Saruboceq:
bırde sakın umutsuzluga kapılma cunku hamıslık belırtısı gercekten herkesın dedıgı gıbı adetle aynı canım.
bende adet olucakmıs gıbı agrılar olmustu..

Son düzenleme:
a.s. kızlar. Hepinize iyi pazarlar. dün aşılamam yapıldı Allahın izniyle. Dinleniyorum. Dün bütün gün eşim yataktan kıpırdatmadı dinlen diye yazamadım size. ağrılarım bugün biraz hafifledi. Keçiboynuzu pekmezi 1 aydır falan içiyordu eşim. İleri hareketli 0 dı daha önce. şimdi toplamda da sayılar biraz artmış. Hayırlısı bakalım.

:ecrin_bebek:
canım aşılaman hayırlı olsun inşallah tutar allahım emeğinin karşılığını bebiş olarak sana verir inşallah kendine dikkat et stres yapma canım hakkında hayırlısı olsun :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…