beyaz melek bende hepinize küstüm sabah annemi hastaney götürdüm dedim ama bi geçmiş olsun demedi kimse bana:1no2:
Baba İsvecli anası türk dolayısı ile çift isimli olacak Olof Deniz koyacağız. Ben Olof Palmenin hayranıyım o yüzden özellikle bu ismi düşünüyorum. Deniz de hep sevdiğim bir isim zaten. Manasıda güzel. Darısı hepinizin başına olsun tez zamanda inşallaaaahhhh.
İdrarın açık sarı olması hamilelik belirtisi mi??:1shok:
Ama çok sıvı içersek idrar rengi seyrelir ve çok açık sarıya dönüşmez mi?
Nasıl ayırdedicez acaba....benneyaptımki
Bu arada transfer sonrası hamilelik belirtisi yaşayanların yaşadıklarına baktım..Sivilcelenme,göğüste büyüme,damarların çıkması falan..Bunların hiç biri yok bende...:çok üzgünüm:Belki tutmamıştır.....
Bu gün adetimin 23.günü...7 gün kaldı test yaptırmaya...Ya adet olursam diye her an tetikteyim..Az evvel banyo yaptım..Birazdan giyinip süslenip dışarı çıkacağım....
Benim 3 küçük meleğim benimlemiler yoksa benden gittiler mi bilemiyorum....senağlama
Hayal kırıklığına uğramamanın en etkili yolu hayal kurmamaktır derler...
Ama benim hayallerim var hala...
:a015:
roay geçmiş olsun canım ben yazını görmedim. inşallah önemli bişi değildir. nesi vardı
beyaz melek bende hepinize küstüm sabah annemi hastaney götürdüm dedim ama bi geçmiş olsun demedi kimse bana:1no2:
nevrosky önümüzdeki ay olur inşallah seni tanımıyorum ama kalbinin güzelliği topiğe yansıyo inan allah kalbine göre verecektir eminim:Saruboceq::Saruboceq:
meraba kızlar yazdıklarınızı okuyorum.yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum.arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir hastane varmı....
nevrom aşkolsun ben diyorum ki kalp kalbe karşıdır ben senin mesajını görmedim sen göndermişsin demekki kalplerimiz karşılıklı canım benimmmmmm kaydirigubbakcemile5
Ancak gelebildim bi bakayim kim ne yapmis :) okiyim bi. Bide ctesi pazar yokum ptesi goruscez inss
kızlarrrrrrrrrr
doktordan geldim
ilk defa 11 gün 14.5 mm boyunda yumurtam var
inanamadım sanırım pazartesiye kadar çatlar bu
ilk defa erken adet olucam
normalde hep 21-23 günler arası çatlıyordu :ecrin_bebek:
bu defa dr 2 doz ganophene vermişti çok şükür Allah'ıma
adet olacak olsam bile normal bir zamanda olucam
o kadar sevindimki anlatamam kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?