• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
roaycım gecmıs olsun canım.allah annene acıl sıfalar versın ınsallah..
elıtu tedavın hayırlı olsun.rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallah..kucagın tez zamanda dolsun allahın ıznıyle..
dıptıs masallah.guzel yumosun varmıs hadı yıne ıyısın..sıra geldı bolbol calısmaya..
kızlar benımde cok sancım var ya.dogum kontrol hapından kacgun sonra adet olunur.ben ıkı gun dıye bılıyorum ama..

Canım ben hiç kullanmadım , bilemiyorum. Yardımcı olamıyorum. :uhm: Geçmiş olsun tatlım , çok mu kötüsün peki?

Kızlar ben yavaş yavaş toparlanmalıyım. Mesai bitti bitiyor. Akşama görüşürüz inşallah. Hepinizi öpüyorum , Allaha emanet olun. İyi sohbetler. a.s.

hihoyyyt hihoyyyt Gözümüz aydın o zaman canımmm. hihoyyyt hihoyyyt

İnşallah bu ay herşey istediğimiz gibi sonuçlanır. Olmasa da dediğin gibi çok uzamadan hastalanacaksın. :teytey: Ama hamiş olursan da manyak olur heeee :teytey: :hooray:

bencede manyah olacak :delphin: bu ay sigarayı abartmıştım ondan oldu sanırım :roflol:
roaycım gecmıs olsun canım.allah annene acıl sıfalar versın ınsallah..
elıtu tedavın hayırlı olsun.rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallah..kucagın tez zamanda dolsun allahın ıznıyle..
dıptıs masallah.guzel yumosun varmıs hadı yıne ıyısın..sıra geldı bolbol calısmaya..
kızlar benımde cok sancım var ya.dogum kontrol hapından kacgun sonra adet olunur.ben ıkı gun dıye bılıyorum ama..

canım nasıl kullandın kaç gün? normalde hap bittikden 3-4 gün sonra adet oluyorsun
ben daha önce hapla korunduğumdan biliyorum :delphin:

nevrosum saol.kotuyum ya.sancılar gıdıp gelıyor.annem benı adet sancısı cekerken gordugunde hep soyle der,ben bu sancıyla sımdı ıkı cocuk dogurmustum..felakat oluyorum.ama napalım bunada sukur.beterın beterı var..
dıptıs 21 gun kullandım ıste..kıstlerı baskılamak ıcın.dun gece sonuncusunu ıctım.ne zaman adet olurum acaba dıye merak ettm..

nevrosum saol.kotuyum ya sancılar gıdıp gelıyor.annem benı adet sancısı cekerken gordugunde hep soyle der,ben bu sancıyla sımdı ıkı cocuk dogurmustum..felakat oluyorum.ama napalım bunada sukur.beterın beterı var..
dıptıs 21 gun kullandım ıste..kıstlerı baskılamak ıcın.dun gece sonuncusunu ıctım.ne zaman adet olurum acaba dıye merak ettm..
canım o zaman problem yoksa kistler gittiyse 3. gün adet olursun pazar yada pazartesi gelir kırmızılar :delphin:

kızlarrrrrrrrrr hihoyyyt
doktordan geldim :sm_cool:
ilk defa 11 gün 14.5 mm boyunda yumurtam var :sm_cool:
inanamadım sanırım pazartesiye kadar çatlar bu :teytey:
ilk defa erken adet olucam :roflol:
normalde hep 21-23 günler arası çatlıyordu :ecrin_bebek:
bu defa dr 2 doz ganophene vermişti çok şükür Allah'ıma :Saruboceq:
adet olacak olsam bile normal bir zamanda olucam :CüvCüv:
o kadar sevindimki anlatamam kaydirigubbakcemile3

hihoyyytDıptısım canım benimm çoook sevindim senin adına :)Oleyy beee demek dozu arttırınca dr işe yaradıı gözünn aydınnn canım .İnşallah allahın izniyleeee bu ay hamiş kalırsınnn ..
:Bu ay delürdük sigara içmekten fayda etti demek sana :)

Kızlar bi göründüm bi kayboldum ama idare edin bugün bayaa yoğundum...
şimdide çıkıyorum vservise yetişicem, işten ayrılınca daha rahat girebilirim kanımca :)
herkeşe iyi akşamlar iyi bakın kendinize, hamişler iki kere iyi baksın!!!

merhaba kizlar ancak girebildim nasilsiniz bakim
diptidiptis canim insallah allah gonlune gore versin

ne zamandan beri kuafore gitmek istiyodum sonunda yarin gidiyorum
kizlar tedavi sirasinda ilaclari kullanirken boya zararlimidir sizce
bu hafta sonu yokum ben kaynanamlara gidicez
kendinize iyi bakin kizlar hepinizi optum

arkadaşlar pazartesi günü eşimin sperm testi yapılıcak ve sonuç alıcaz dua edermeisinz arkadaşlar iyi haberler alırız işşallah çok heycanlıyım eğer düzlmişse ve benimde kistim geçmişse korunmayı bırakıcaz çektiğimizbunca sıkıntı umarum önümüzdeki aylarda son bulur ve bebeğimiz bizi fazla bekletmeden gelir. dualarınız eksik etmeyin arkadşlar

canım inşallah çok güzel çıkar sonuç.:Saruboceq::Saruboceq: allah yardımcınız olsun...

Kızlar herkeze selam cumanız mübarek olsun....
Birgün dünyaya ait büyük bir derdin olursa sakın rabbine dönüp''' Benim çok büyük bir derdim var '' deme...Derdine dönüp ''Benim çok büyük bir rabbim var de.......

hiç bir şey imkansız değildir sadece istediklerimiz var ve istemediklerimiz.
güneş bile vakti gelince doğar vaktini beklemek lazım

Allah'tan her şeyin hayırlısını istemelidir. Bizim için ne*yin hayırlı olup olmadığını bizler bilemeyiz. Bir âyet-i keri*mede de bildirildiği gibi hayır zannettiğimiz şeyler bazen bi*zim için şer, şer sandıklarımız da hayır olabilir. Onun için Allah'tan her şeyin, bu arada çocuğun da hayırlısını istemeliyiz. Çocuk sahibi olmak elbette her kesin istediği bir şeydir. Yara*tılış kanunları da bu yöndedir. Ama bazı durumlarda bazı insanlar için çocuk sahibi olmamak hayırlı olabilir.
Yazan kişi ne güzel yazmışşş senağlama

Çocuğu olmayanlar bunun sebeplerini araştırıp bu sebepleri ortadan kaldırmak ve çocuk sahibi olmak için çalışabilirler. Fakat bütün gayretlere rağmen yine çocuk olmuyorsa bunu dert etmek, ısrarla bu konu üzerinde durmak da doğru değildir. Belki de onlar için hayırlı olan öylesidir. Belki çocukları olsaydı başlarına bilinmedik belâlar gelecekti ve Allah onları o belâlardan korumak için çocuk vermedi. Evet, çocuk istemeli, bunun yollarını da aramalı, ama işi çığırından çıkarıp takıntı haline getirmemelidir. Her şeyin hayırlısını istemelidir. Cenab-ı Hak, hakkımızda her şeyin haylırlısını versin. Amin.

yazan gerçekten çok güzel yazmış a.s bunun üstüne başka söz söymeme gerek yok....

teşekkürler balcım a.s.:1hug::asigim:

Çok sulu göz oldum ben yaaa..

Ben bir giyinip süslenip kendimi şımartmaya gidiyorum kızlar...Belki moral bulurum...

Bu arada dün eşim geldikten sonra doğru solona gitmiş oturmuş koltuğa..ben o arada mutfaktaydım...Hayatım hoşgeldin dedim yanına oturdum...bana sarıldı gelir gelmez başka bir şeyi görmeyip direk bana bakman çok güzel dedi..ben de Allah allah dedim tabi sana bakıcam..Bu ısrarla hemen beni gördün ne güzel dedi..ben hala uyanmadım tabi..mutfağa gidip geliyorum sürekli...sonra masa üstünde bir vazo ve pembe orkide var...Nasıl sevindim anlatamam...Hiç beklemiyordum..Aşkımm moral vermek beni mutlu etmek için çırpınıyor...

Bir de şiir eklemiş ...

Sevişin damarlarımdaki kızıl kan

Umutlarındır yüreğimi uçuran

Aşkım deniz diplerininin yeşil ormanlarıdır,

Seni sımsıkı kucaklayan...

Seni seviyorum aşkım....

:asigim::asigim::asigim:

maşallah canım eşin çok romantik...senide çok seviyor :nazar::nazar:

benim kociş hiç yapmaz böyle şeyler...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:beni çok seviyor ama ruhun da yok böyle şeyler hep konuşurum kendi ağzımla isterim yinede...:1no2::1no2:

dıptısım hayırlı olsun diyem :jeyyar:
bol bolda bebek olsun inşallah

balım bırak artık sende cigarayı haa
:mymeka:

kızlar ben geldim bir sorum olacak

ben geçen gün biraz bir damla adet oldum başka da olmuyor ama adetimin habercisi oln bulanık akıntı oluyor 3 gündür ben ne yapayım adetimin böyle olmsı beni endişelen diriyor hiçböyle olan varmi acaba :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım ben düşüklerim de hamileyiken böyle oluyordu.... ama bazen adet olmadan önce bir kaçgün böyle kanamam olup sonra çoğaldığı da oluyor......

selam kızlar. Bugün cuma Allahım bu mübarek günün hatırına hepimizin yüzünü bir an önce güldürsün inşallah.

Kızlar yarın 12:00 de randevum var. Aşılamam yapılacak. ilk aşılamam olduğu için çok heyecan var. Dün akşam da çatlatma iğnemi vuruldum Kasıklarımda epey bir ağrı var.
Bana aşılama öncesi önereceğiniz bişeyler var mı ya da yapmam gereken?

allah yardımcın olsun canım a.s.inşallah herşey yolun da gider :Saruboceq:

canım testi bu sabah yaptım

negatif biraz bekleyimde haftaya doktora mı gitsem

eğer olmazsam tabi inşaallah kötü bir durum yoktur:Saruboceq::Saruboceq:

canım tam adet olmassan p.tesi sabahı bir test yap bence... aklına da kötü şeyler getirme...

tabiki affederim .Sadece bu bebek olayı bizra fazlasıylla duygusal yapıyo herhalde.eşimde bu durumumdan çok şikayetçi.herşeye alınıyorum.ağlıyorum.aman işte kızlar .Bazen kendimi güçlü hissediyorum bazen de böyle duygusal oluyorum.yoruldummu yoksa bilmiyorum.Ama daha yolun çok başında olduğumu biliyorum.
canım yarın tekrar gideceğiz.çok önemli bişey olduğunu sanmıyoruz .annemin biraz kilosu olduğu için dizi ve bacakları ağrıyo .işte böyle tatlım.

canım çok geçmiş olsun a.s. allah acil şifalar versin :Saruboceq::Saruboceq:

asi74 ; güzelim sen nerelerdesin? :1rolleyes: Hiç böyle yapmazdın sen? Gezmelere mi gittin yoksa? kaydirigubbakcemile4 Birazdan çıkacağım. Sen yoksun , elçin yok. Kime emanet edeceğim ben burayı. :delphin:

evet ya asi nerde....fisfisfisCADIARZU

ama canım sen merak etme bel geldim... kimsecikler yok ama ben kendi kendime konuşuyorum mesajlara baksanıza hep fadik....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrr hihoyyyt
doktordan geldim :sm_cool:
ilk defa 11 gün 14.5 mm boyunda yumurtam var
inanamadım sanırım pazartesiye kadar çatlar bu
ilk defa erken adet olucam :roflol:
normalde hep 21-23 günler arası çatlıyordu :ecrin_bebek:
bu defa dr 2 doz ganophene vermişti çok şükür Allah'ıma :Saruboceq:
adet olacak olsam bile normal bir zamanda olucam :CüvCüv:
o kadar sevindimki anlatamam kaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim hihoyyytinşallah seni de kısa zaman da :CüvCüv: görürüz....

Back