• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Civciv hoşgeldin nasilsin bebiş nasil cinsiyeti belli oldumu...
Seherimin belli oldu haberin vardir mutlaka ikizler biri kiz biri erkek...

h.b canımm bebiş ellerinden öper teyzesi iyi maşşallahh ..ama hala cinsiyetini belli etmedi malesef pzt ikinci dğzey ultrasonumuz var umarım ozaman görürüm seherimle aramızda 2 gün var onun bebişler benimkinden 2 gün büyük ama benimki biraz nazlı çıkacak galibaa ...a.s.

Hoşgeldin güzelimmmmmmm. :1hug: :nazar: Sana da hayırlı cumalarrr. yerimseniben

Alıştık ama bugün gelmedi maalesef. İnşallah yarın gelir. :dance:

Amin canım , inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. :asigim:

rabbim büyük canımm ben inanıyorum kii okadar merhametliki kimsenin kucağını boş bıakmayacakk inşallahhh :1hug:

tabiki affederim .Sadece bu bebek olayı bizra fazlasıylla duygusal yapıyo herhalde.eşimde bu durumumdan çok şikayetçi.herşeye alınıyorum.ağlıyorum.aman işte kızlar .Bazen kendimi güçlü hissediyorum bazen de böyle duygusal oluyorum.yoruldummu yoksa bilmiyorum.Ama daha yolun çok başında olduğumu biliyorum.
canım yarın tekrar gideceğiz.çok önemli bişey olduğunu sanmıyoruz .annemin biraz kilosu olduğu için dizi ve bacakları ağrıyo .işte böyle tatlım.

Geçmiş olsun canım Allah tez şifalar versin annene:1hug:

fidulya , NEŞELİ:)) , BTRKLC , heja , wavy , umutlu99 , yabangülüm. , sünger53 , duygu2008 , gozdem , DıptısDıptıs , vavelya , minos , vesta , _BERAY_ , gülsu , xvyz , nisafidan , birebira , benssenb nerelerdesiniz kızlar???????? kaydirigubbakcemile4

ya arkadaşlar biraz öteye gidin ben de geldim bi sığamadım topiğe yasositososito aslında kiloluda değilim amaaa...zaten hep burdaydım beni sakın yok yazmayın sositososito küserim son hem ben burdayım siz görmediniz:1ninca:

tabiki affederim .Sadece bu bebek olayı bizra fazlasıylla duygusal yapıyo herhalde.eşimde bu durumumdan çok şikayetçi.herşeye alınıyorum.ağlıyorum.aman işte kızlar .Bazen kendimi güçlü hissediyorum bazen de böyle duygusal oluyorum.yoruldummu yoksa bilmiyorum.Ama daha yolun çok başında olduğumu biliyorum.
canım yarın tekrar gideceğiz.çok önemli bişey olduğunu sanmıyoruz .annemin biraz kilosu olduğu için dizi ve bacakları ağrıyo .işte böyle tatlım.

Evet canım çok duygusallaşıyoruz bazen. :asigim: :a015:

Çok geçmiş olsun. Kilo böyle sorunlara yol açıyor maalesef. Hele ileriki yaşlardaki kilo en kötüsü. Acil şifalar diliyorum bitanem. a.s.

Slm canlarım cumanız mübarek olsun fırsat buldum yine bi bakıyım neler yapıyosunuz dedim.
Hamiş arkadaşlarımız çıkmış hemde 4 tane ne kadar çok sevindim hepinizi teker teker kutluyorumŞeniz Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah:Saruboceq:
Rosemcim biride senmişsin hem çok şaşırdım hem çok sevindim:teytey: tebrikler canım hepinize maşallah diyorum nazar değmesin yeni annelerimize:nazar:

Tatlım hoşgeldinnnnnn. :1hug: :1hug: :1hug: Çoooooooooook özledim seniiiii :asigim: Şeniz Geçen gün karşılaşamadık. Senin de cuman mübarek olsun. Ne zaman hallediyosunuz internet işini? sositososito

ya arkadaşlar biraz öteye gidin ben de geldim bi sığamadım topiğe yasositososito aslında kiloluda değilim amaaa...zaten hep burdaydım beni sakın yok yazmayın sositososito küserim son hem ben burdayım siz görmediniz:1ninca:

Ben yazdım da ondan sonra geldin. Pehhhh. Seni yok yazıcam işte. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Tatlım hoşgeldinnnnnn. :1hug: :1hug: :1hug: Çoooooooooook özledim seniiiii :asigim: Şeniz Geçen gün karşılaşamadık. Senin de cuman mübarek olsun. Ne zaman hallediyosunuz internet işini? sositososito

Bende şimdi sana yazmıştım evet canım karşılaşamadık diye bugün dayanamadım yine anneme geldim canım biraz uzuycak sanırım bizim ev yeni bitti dışı henüz tamamlanmadı te bağlantısı için kutu falan gerekliymiş binaya herkes taşınmadığı içinde onlar beklenicekmiş falan filan işte........... biraz bekliycez yani..
Bende okadar özledimki hepinizi aklım hep sizdeydi ama düper hamiş haberleri aldım neşem yerine geldi vallakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance:

Nevrosky canım hastalanmışsın kısmet değilmiş inşallah bidahaki aya müjdeyi verirsin bitanem bende arkandan geliyorum aynı gündü bizim aslında ama sen erken olmuşun benimde belirtilerim geldi pazar günü günüm tam gününde gelicek yine galiba:çok üzgünüm:

Ne güzel, bi oğlun olucak.:emir_bebek: :emir_bebek: 3'lü test sonucunun iyi çıkması güzel. İnşallah 22 Kasımdaki kontrolünde de herşey normal çıkar. yerimseniben Oğluşunun adını ne koyucaksın? yerimseniben

Baba İsvecli anası türk dolayısı ile çift isimli olacak Olof Deniz koyacağız. Ben Olof Palmenin hayranıyım o yüzden özellikle bu ismi düşünüyorum. Deniz de hep sevdiğim bir isim zaten. Manasıda güzel. Darısı hepinizin başına olsun tez zamanda inşallaaaahhhh.

Nevrosky canım hastalanmışsın kısmet değilmiş inşallah bidahaki aya müjdeyi verirsin bitanem bende arkandan geliyorum aynı gündü bizim aslında ama sen erken olmuşun benimde belirtilerim geldi pazar günü günüm tam gününde gelicek yine galiba:çok üzgünüm:

Canım dur bakalım inşallah gelmez. Ben bu ay malum günleri kaçırmıştım. Ondan ihtimal vermiyordum ama yine de bir yerlerde bir şans olabilirdi. Çıkmayan candan ümit kesilmez ya , sen de ümidi kesme şimdilik. yerimseniben

Back