• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kizlar ancak girebildim nasilsiniz bakim
diptidiptis canim insallah allah gonlune gore versin

ne zamandan beri kuafore gitmek istiyodum sonunda yarin gidiyorum
kizlar tedavi sirasinda ilaclari kullanirken boya zararlimidir sizce
bu hafta sonu yokum ben kaynanamlara gidicez
kendinize iyi bakin kizlar hepinizi optum

canım boya hakkın da pek bilgim yok....sende kendine iyi bak a.s.

kızlarrrrrrrrrr hihoyyyt
doktordan geldim :sm_cool:
ilk defa 11 gün 14.5 mm boyunda yumurtam var :sm_cool:
inanamadım sanırım pazartesiye kadar çatlar bu :teytey:
ilk defa erken adet olucam :roflol:
normalde hep 21-23 günler arası çatlıyordu :ecrin_bebek:
bu defa dr 2 doz ganophene vermişti çok şükür Allah'ıma :Saruboceq:
adet olacak olsam bile normal bir zamanda olucam :CüvCüv:
o kadar sevindimki anlatamam kaydirigubbakcemile3

dıptıs canım günlerinizi boşa geçirmeyin derim ben,çalışmalara hız verin :jeyyar:

roaycım gecmıs olsun canım.allah annene acıl sıfalar versın ınsallah..
elıtu tedavın hayırlı olsun.rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallah..kucagın tez zamanda dolsun allahın ıznıyle..
dıptıs masallah.guzel yumosun varmıs hadı yıne ıyısın..sıra geldı bolbol calısmaya..
kızlar benımde cok sancım var ya.dogum kontrol hapından kacgun sonra adet olunur.ben ıkı gun dıye bılıyorum ama..

doğum kontrolu hapı kullandığım zamanlarda hap bittikten en geç 3 gün sonra adet olurdum,sancının sebebi adetinin yaklaştığından olabilir canım :1hug:

meraba kızlar yazdıklarınızı okuyorum.yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum.arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir hastane varmı....

canım ben de anadolu yakasın da oturuyorum..ama ben de aynı sıkıntıdayım etrafım da tam güveneceğim ne bir hastane var nede bir dr..... tafsiyesi olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa ben de çok sevinirim a.s

kızlar ben topice geldim kimsecikler yok:çok üzgünüm:gündüz yazdıklarınızı okuyup cevaplamaya çalıştım eğer atladıklarım olduysa kusura bakmayın a.s.

kızlar çocuklar nasıl beddua eder merak ettiniz mi? kaydirigubbakcemile3okuyun bakın kaydirigubbakcemile3 hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.kaydirigubbakcemile3

seni üzenleyin topu patyasın.
Şekeyi çamuya düşsün
anneleyi onlayı hep dövsün.
misketleyi kaybolsun
çay baydağını ellesin cıss olsun
disleyi çüyüsün
sokomeyleyi eyisin
bayyamda kimse paya veymesin
annesi ajina bibey dolduysun.
pisikletinin tekeyi patlasın
hastalansın doktoy amca iyne vuysun
geceyi öcüley kovalasın
molfiksi dolsun
oyuncak ayısının göjü ciksın yeye düşsün üff oysun
oh oh oh olsun........

kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar ben topice geldim kimsecikler yok:çok üzgünüm:gündüz yazdıklarınızı okuyup cevaplamaya çalıştım eğer atladıklarım olduysa kusura bakmayın a.s.

kızlar çocuklar nasıl beddua eder merak ettiniz mi? kaydirigubbakcemile3okuyun bakın kaydirigubbakcemile3 hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim.kaydirigubbakcemile3

seni üzenleyin topu patyasın.
Şekeyi çamuya düşsün
anneleyi onlayı hep dövsün.
misketleyi kaybolsun
çay baydağını ellesin cıss olsun
disleyi çüyüsün
sokomeyleyi eyisin
bayyamda kimse paya veymesin
annesi ajina bibey dolduysun.
pisikletinin tekeyi patlasın
hastalansın doktoy amca iyne vuysun
geceyi öcüley kovalasın
molfiksi dolsun
oyuncak ayısının göjü ciksın yeye düşsün üff oysun
oh oh oh olsun........

kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

ay çok tatlı ya ,kendileri için önemli olan ve korktukları şeyleri ne güzel dile getirmişler,yerim ben onları gamyoncuiremsu

Merhaba arkadaslar, insallah hepiniz iyisinizdir.

Ben öyle böyle idare ediyorum. Doktor hanimin moralimi bozmasindan bu yana 1 hafta gecti.
Simdi daha iyiyim cok sükür. Allah beterinden saklasin.

kızlar nasılsınız nevrosky canım üzüldüm hastalandığına ama bu bebişine giderek yaklaştığını gösteriyor ama di mi
badem canım heycan yapma hiç düşünmemeye çalış eşin de çok düşünceliymiş hani
beyaz melek umutlandırmak gibi olmasın ama bunlar belirtiler olabilir inş. belirtidir

canım ben de anadolu yakasın da oturuyorum..ama ben de aynı sıkıntıdayım etrafım da tam güveneceğim ne bir hastane var nede bir dr..... tafsiyesi olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa ben de çok sevinirim a.s

Canim benim arastirmalarim sonunda umut tüp bebek merkezi cok iyiymis.
Cok güzel ilgileniyorlarmis. KK dan arkadaslar tavsiye ediyor.

Merhaba arkadaslar, insallah hepiniz iyisinizdir.

Ben öyle böyle idare ediyorum. Doktor hanimin moralimi bozmasindan bu yana 1 hafta gecti.
Simdi daha iyiyim cok sükür. Allah beterinden saklasin.

merhaba canım hoşgeldin ben kendi adıma çok iyiyim hihoyyyt

morelinin biraz düzelmesine de çok sevindim canım
allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5:1hug:

Canim benim arastirmalarim sonunda umut tüp bebek merkezi cok iyiymis.
Cok güzel ilgileniyorlarmis. KK dan arkadaslar tavsiye ediyor.

çok sağol canım....a.s.
eşimin siperm sonucunun son durumunu hele bir öğrenelim ona göre ne yaparız...nere gideriz diye bakıyorum.

merhaba bende bu ay aşılama yaptırıyorum.çamlıca medicanaya gidiyorum.şimdilik memnunum iyi bi hastane ve doktor.eşim çok olumsuz ve önyargılı idi hastaneye gideceğimiz gün.önceden yaptırdığımız tahliller vardı.onlarıda aldım yanıma.eşim boşa alma para için bize bidaha tahli yaptırırlar dedi.ama ben yinede aldım.benim dediğim gbi oldu.doktor bizden tekrar tahlil istemedi.yani maddi olarak düşünmüyorlar.bu çok hoşuma gitti.

merhaba kızlar nasılsınız inşallah iyiysinizdir ben bugün ilk lucrınımı vurdum sabah inşallah hayırlısıyla bu sefer emeklerimin karşılığını alırım başta sanki iğneyi yapamıcakmışım gibi geldi ama rahat yaptım inşallah herşey böyle rahat geçer benim için

Çok sulu göz oldum ben yaaa..

Ben bir giyinip süslenip kendimi şımartmaya gidiyorum kızlar...Belki moral bulurum...

Bu arada dün eşim geldikten sonra doğru solona gitmiş oturmuş koltuğa..ben o arada mutfaktaydım...Hayatım hoşgeldin dedim yanına oturdum...bana sarıldı gelir gelmez başka bir şeyi görmeyip direk bana bakman çok güzel dedi..ben de Allah allah dedim tabi sana bakıcam..Bu ısrarla hemen beni gördün ne güzel dedi..ben hala uyanmadım tabi..mutfağa gidip geliyorum sürekli...sonra masa üstünde bir vazo ve pembe orkide var...Nasıl sevindim anlatamam...Hiç beklemiyordum..Aşkımm moral vermek beni mutlu etmek için çırpınıyor...

Bir de şiir eklemiş ...

Sevişin damarlarımdaki kızıl kan

Umutlarındır yüreğimi uçuran

Aşkım deniz diplerininin yeşil ormanlarıdır,

Seni sımsıkı kucaklayan...

Seni seviyorum aşkım....

:asigim::asigim::asigim:

bademcim ne kadar mutlu olmuşsundur allah ağız tadınızı bozmasın yuvandan sevgiyi eksik etmesin bu güzel aşkınızın meyvesini versin inşallah a.s.

merhaba arkadaşlarr sonun da eşimi ikna ettim bayram da inşallah antalyaya gitcez tüp bebek için acaba antalyada nerde yaptırsam en iyi neresidir bilgisi olan var mıı

merhaba arkadaşlarr sonun da eşimi ikna ettim bayram da inşallah antalyaya gitcez tüp bebek için acaba antalyada nerde yaptırsam en iyi neresidir bilgisi olan var mıı

oy oy oy sonunda beeeeeeee hihoyyyt
işde bugün aldığım güzel bir haber busırnaşık şey
işe yaradımı taktikler :jeyyar:

fadik ellerine sağlık bacım valla okudukça güldüm:)))

nevro canım demekki bu ayda hakkında hayırlı değilmiş gelecek aya inşallah benim ilkem bu ve hepte böyle söylenir geçerim;)

desertrose ne kadara yaptırıyorsun aşılamanı arkadaşım bu dediğin hastane ümraniye santraldeki hastane dimi???doktorun adını vede ücreti ssk lımı normalmi bilgi edinmek açısından soruyorum ilerde gerekirse diye yakın zamanda yaptıracağını duyunca sormak istedim;)

Back