Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiErkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi
Baba İsvecli anası türk dolayısı ile çift isimli olacak Olof Deniz koyacağız. Ben Olof Palmenin hayranıyım o yüzden özellikle bu ismi düşünüyorum. Deniz de hep sevdiğim bir isim zaten. Manasıda güzel. Darısı hepinizin başına olsun tez zamanda inşallaaaahhhh.
nevrosky önümüzdeki ay olur inşallah seni tanımıyorum ama kalbinin güzelliği topiğe yansıyo inan allah kalbine göre verecektir eminim:Saruboceq::Saruboceq:
İdrarın açık sarı olması hamilelik belirtisi mi??:1shok:
Ama çok sıvı içersek idrar rengi seyrelir ve çok açık sarıya dönüşmez mi?
Nasıl ayırdedicez acaba....benneyaptımki
Bu arada transfer sonrası hamilelik belirtisi yaşayanların yaşadıklarına baktım..Sivilcelenme,göğüste büyüme,damarların çıkması falan..Bunların hiç biri yok bende...:çok üzgünüm:Belki tutmamıştır.....
Bu gün adetimin 23.günü...7 gün kaldı test yaptırmaya...Ya adet olursam diye her an tetikteyim..Az evvel banyo yaptım..Birazdan giyinip süslenip dışarı çıkacağım....
Benim 3 küçük meleğim benimlemiler yoksa benden gittiler mi bilemiyorum....senağlama
Hayal kırıklığına uğramamanın en etkili yolu hayal kurmamaktır derler...
Herkesin yaşadığı belirtiler farklıdır. Ama senin belirti yaşaman için henuz erken ben transferden 8-9 gün sonra belirti yaşadım. Kasıklarım ağrıdı birde gögüslerimde kararma oldu. Herkesin yapısı farklı o yüzden herkes aynı belirtiyi yaşayacak diye bir şey yok o yüzden hemen ümitsizliğe kapılma. Daha teste 1 hafta var. Bence hayal kurmak güzel ve herşey hayal olarak başlıyor ve gerçeğe dönüşüyor sonradan. Öncelikle sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin allah..
canım çok teşekkür ederim.Biraz kilosundan dolayı bacağında ve dizinde ağrı var canım.tabiki kilo verebilirse bu ağrılarda kurtulacak ama yapamıyo.yemek yemeği o kadar çok seviyoki.yemek yerken bizim bile iştahımızı kabartıyo.ama artık dikkat etmesi gerekiyo canım.
nevrosky önümüzdeki ay olur inşallah seni tanımıyorum ama kalbinin güzelliği topiğe yansıyo inan allah kalbine göre verecektir eminim:Saruboceq::Saruboceq:
BADEM CANIMM BENDE YAZINI YENİ GÖRDÜMM .. AMA BENİMDE İLK GÜNLERDE ÖYLE BELİRTİLERİM YOKTU DAHA DUR BAKALIM GÜNÜN BİLE GELMEMİŞ HELE Bİ GEÇSİNN GÜNÜN BAK NASIL BELİRTİLER ARKA ARKAYA ÇIKACAKK...BENİM HİÇ AKLIMDA BİLE YOKKEN TAHLİL YAPTIĞIM GÜN FELAKET MİDEM BULANDI ...AMA SONRASINDA NE Bİ BULANTI NEDE KUSMA OLMADII DİĞER ANNE ADAYLARINA BAKTIĞIM ZAMAN 4 AYDIR HEPSİNİN KUSMA VE BULANTIYLA GEÇMİŞŞ..O YÜZDEN SENDEKİ BELİRTİLERLE BAŞKALARINDAKİ BELİRTİLER FARKLI OLABİLİYOR KENDİNİ KİMSEYLE KIYASLAMA VE ÜMİDİNİ SAKIN YİTİRME HEPİMİZ SENDEN ÇOK ÜMİTLİYİZ CANIMM ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH BİR HAFTAYA KALMAZ SENİNDE HALAYINI ÇEKERİZZ ŞenizŞeniz
meraba kızlar yazdıklarınızı okuyorum.yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum.arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir hastane varmı....
ÖNEMLİ OLAYLAR - ANA BAŞLIKLAR (07.11.2008) En Yeni Hamiş Haberleri :
11. Hamişşimizz solala : 26.09.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Morfoloji 12. Hamişşimizz OcerenO : 29.09.2008 – 1. Tüp Bebek - Sayı 13. Hamişşimizz nur82 : 01.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı 14. Hamişşimizz Menzil Gülü : 03.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı , Hareket , Morfoloji 15. Hamişşimizz derendeniz : 06.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji 16. Hamişşimizz naren1981 : 09.10.2008 - Doğal Yoldan - Hareket , Morfoloji 17. Hamişşimizz olymposss : 11.10.2008 - Doğal Yoldan - Sayı ve Hareket 18. Hamişşimizz belinay82 : 23.10.2008 - Doğal Yoldan - Varikosel (8 ay önce ameliyat oldu) 19. Hamişşimizz hatay1977 : 29.10.2008 - Klomen ve Çatlatma iğnesi - Hareket , Akışkanlık , Kümeleşme , Varikosel 20. Hamişşimizz nisafidan : 31.10.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Varikosel 21. Hamişşimizz fidulya : 03.11.2008 - Doğal yoldan - Sayı , Hareket , Varikosel (4,5 ay önce ameliyat oldu) 22. Hamişşimizz Rosem : 03.11.2008 - Gonaphene ve Çatlatma iğnesi - Hareket 23. Hamişşimizz akdas : 04.11.2008 - 1. Tüp Bebek - Sayı , Hareket , Varikosel (2006 Aralık’ta ameliyat oldu) 24. Hamişşimizz beauty* : 06.11.2008 - 1. Aşılama - Hareket
Bu Ay Doğanlar :KK'nde doğum günleri gözüken yani gizli durumda olmayan arkadaşlarınki yazmaktadır. Yazmayanlar gücenmesin. Bildirin sizinkini de yazalım
- Ben hastalandım. İnşallah en yakın zamanda kendimi pembe köşemizde görebilirim. :))
- _BERAY_ , çido , babymom , Ceylin_naz , pitos25 , laluz24z ve adessa arkadaşlarımız ailemize yeni katıldılar. Kendilerine hoş geldin diyor , onları en kısa zamanda pembe köşede görmeyi diliyoruz.
DİKKAT ! ! ! BU TOPİCTE HER GÜN YOKLAMA ALINIR. Mazeretsiz gelmeyenler esefle kınanır. Devamı halinde linç edilir. :roflol:
meraba kızlar yazdıklarınızı okuyorum.yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum.arkadaşlar istanbul anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir hastane varmı....
nevrom aşkolsun ben diyorum ki kalp kalbe karşıdır ben senin mesajını görmedim sen göndermişsin demekki kalplerimiz karşılıklı canım benimmmmmm kaydirigubbakcemile5
nevrom aşkolsun ben diyorum ki kalp kalbe karşıdır ben senin mesajını görmedim sen göndermişsin demekki kalplerimiz karşılıklı canım benimmmmmm kaydirigubbakcemile5
asi74 ; güzelim sen nerelerdesin? :1rolleyes: Hiç böyle yapmazdın sen? Gezmelere mi gittin yoksa? Birazdan çıkacağım. Sen yoksun , elçin yok. Kime emanet edeceğim ben burayı.
kızlarrrrrrrrrr hihoyyyt doktordan geldim :sm_cool: ilk defa 11 gün 14.5 mm boyunda yumurtam var :sm_cool: inanamadım sanırım pazartesiye kadar çatlar bu :teytey: ilk defa erken adet olucam :roflol: normalde hep 21-23 günler arası çatlıyordu :ecrin_bebek: bu defa dr 2 doz ganophene vermişti çok şükür Allah'ıma :Saruboceq: adet olacak olsam bile normal bir zamanda olucam :CüvCüv: o kadar sevindimki anlatamam kaydirigubbakcemile3
roaycım gecmıs olsun canım.allah annene acıl sıfalar versın ınsallah.. elıtu tedavın hayırlı olsun.rabbım yar ve yardımcın olsun ınsallah..kucagın tez zamanda dolsun allahın ıznıyle.. dıptıs masallah.guzel yumosun varmıs hadı yıne ıyısın..sıra geldı bolbol calısmaya.. kızlar benımde cok sancım var ya.dogum kontrol hapından kacgun sonra adet olunur.ben ıkı gun dıye bılıyorum ama..
kızlarrrrrrrrrr doktordan geldim ilk defa 11 gün 14.5 mm boyunda yumurtam var inanamadım sanırım pazartesiye kadar çatlar bu ilk defa erken adet olucam normalde hep 21-23 günler arası çatlıyordu :ecrin_bebek: bu defa dr 2 doz ganophene vermişti çok şükür Allah'ıma adet olacak olsam bile normal bir zamanda olucam o kadar sevindimki anlatamam kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt hihoyyyt Gözümüz aydın o zaman canımmm. hihoyyyt hihoyyyt
İnşallah bu ay herşey istediğimiz gibi sonuçlanır. Olmasa da dediğin gibi çok uzamadan hastalanacaksın. :teytey: Ama hamiş olursan da manyak olur heeee :teytey: :hooray: :sm_cool: