küstüm ya bana ne...
bir kişi cevap yazmış koca topikteee
aşk ve meşk olsun sizenaniknanik
kızsırmayın beniiikötükedihüso
giderim baksenağlama
aşk olsun beyaz melek ben yapmıştım amasenağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küstüm ya bana ne...
giderim baksenağlama
Canım ne zaman yaptın testi? :uhm:
küstüm ya bana ne...
giderim baksenağlama
beauty canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah.ve isteyen herkese sağlılklı bebişler vErsin yüce rabbim.
bademcim canım kendini çok dinleme diyeceğim ama o aşamadan bende geçtim biliyorum elde değil. inşallah sonuç pozitif olur canım. bebişlerin sana sımsıkı tutunur.
NEVROSKYİM sen nasılsın canım. ben hastayım ya. farenjit valla. ilaç da yok yatıcam tekrar sizlere bir bakayım dedim. öpüyorum.
selam kızlar. Bugün cuma Allahım bu mübarek günün hatırına hepimizin yüzünü bir an önce güldürsün inşallah.
Kızlar yarın 12:00 de randevum var. Aşılamam yapılacak. ilk aşılamam olduğu için çok heyecan var. Dün akşam da çatlatma iğnemi vuruldum Kasıklarımda epey bir ağrı var.
Bana aşılama öncesi önereceğiniz bişeyler var mı ya da yapmam gereken?
Canım kimse birşey yazamamış. Konu belirti olduğu için. Yani biz yaşamadık ki , bilemiyoruz. Hani ümitlendirmek de istemiyoruz. Dileğimizi biliyorsun. En geç bir haftaya kalmaz güzel haberini almak istiyorum. Ama yorum yapamıyorum belirtilere. :1rolleyes: a.s.
canım testi bu sabah yaptım
negatif biraz bekleyimde haftaya doktora mı gitsem
eğer olmazsam tabi inşaallah kötü bir durum yoktur:Saruboceq::Saruboceq:
Canım yarın kanda çıkar. Çünkü tarihin 10 Kasım. Yarın da 8 Kasım. Varsa bugün bile çıkar kanda. Seni ümitlendirip gönderip sonrada hüsrana uğratmak istemem canım. O sebeple git demiyorum. Çıkar mı dedin , çıkar dedim ; okiş. yerimseniben Karar senin. İnşallah hamişsindir. :CüvCüv: Temennimiz bu yönde. :Saruboceq:
selam kızlar. Bugün cuma Allahım bu mübarek günün hatırına hepimizin yüzünü bir an önce güldürsün inşallah.
Kızlar yarın 12:00 de randevum var. Aşılamam yapılacak. ilk aşılamam olduğu için çok heyecan var. Dün akşam da çatlatma iğnemi vuruldum Kasıklarımda epey bir ağrı var.
Bana aşılama öncesi önereceğiniz bişeyler var mı ya da yapmam gereken?
yarına hala gelmemiş olursa gidicem baktırmaya.....hep hayırlısı dedim...ama bazen insanın yüreği dinlemiyır. negatif çıkınca bile rahatlıyorum çoğu zaman.en azından yok diye geziyorum.kafayı yiycem,....-tatlicadiarzu-
selamm kızlarr herkez iyi maşallahh hepinize hayırlı cumalarr rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahh
ee bugün yeni hamişş haberi yokmuu ne güzel alışmıştıkk hergün bi tane görmeye
nevroski canımm hastalanmışsınn inşallah önümüzdeki ay sende bi bomba patlatırsınn sıranıı fazla saldın canımm umutla seninde haberini bekliyoruzz allahın izniyle a.s.
beyaz melek bende hepinize küstüm sabah annemi hastaney götürdüm dedim ama bi geçmiş olsun demedi kimse bana:1no2:
küstüm ya bana ne...
giderim baksenağlama