• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
küstüm ya bana ne...
bir kişi cevap yazmış koca topikteee
aşk ve meşk olsun sizenaniknanik
kızsırmayın beniiikötükedihüso
giderim baksenağlama

Canım kimse birşey yazamamış. Konu belirti olduğu için. Yani biz yaşamadık ki , bilemiyoruz. Hani ümitlendirmek de istemiyoruz. Dileğimizi biliyorsun. En geç bir haftaya kalmaz güzel haberini almak istiyorum. Ama yorum yapamıyorum belirtilere. :1rolleyes: a.s.

beauty canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah.ve isteyen herkese sağlılklı bebişler vErsin yüce rabbim.

bademcim canım kendini çok dinleme diyeceğim ama o aşamadan bende geçtim biliyorum elde değil. inşallah sonuç pozitif olur canım. bebişlerin sana sımsıkı tutunur.

NEVROSKYİM sen nasılsın canım. ben hastayım ya. farenjit valla. ilaç da yok yatıcam tekrar sizlere bir bakayım dedim. öpüyorum.

Canım ben çok iyiyim çok şükür. Aman sen de kendine iyi bak. Güzelce dinlen. Öpüyorum seni. a.s. Allaha emanet olun. :nazar:

selam kızlar. Bugün cuma Allahım bu mübarek günün hatırına hepimizin yüzünü bir an önce güldürsün inşallah.

Kızlar yarın 12:00 de randevum var. Aşılamam yapılacak. ilk aşılamam olduğu için çok heyecan var. Dün akşam da çatlatma iğnemi vuruldum Kasıklarımda epey bir ağrı var.
Bana aşılama öncesi önereceğiniz bişeyler var mı ya da yapmam gereken?

Canım BEYAZ MELEK çok güzel özetlemiş. Ben de ona katılıyorum. Allah yardımcın olsun. İnşallah aşılaman başarılı geçer. Bebeğine kavuşursun dilerim. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: a.s.

Canım kimse birşey yazamamış. Konu belirti olduğu için. Yani biz yaşamadık ki , bilemiyoruz. Hani ümitlendirmek de istemiyoruz. Dileğimizi biliyorsun. En geç bir haftaya kalmaz güzel haberini almak istiyorum. Ama yorum yapamıyorum belirtilere. :1rolleyes: a.s.

BANA NE BANA NE KÜSTÜM...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
NE DESENİZ BOŞ BİLİYORUM ARKADAŞLAR YA ŞAKA YAPIYORUMMkaydirigubbakcemile5

canım testi bu sabah yaptım

negatif biraz bekleyimde haftaya doktora mı gitsem

eğer olmazsam tabi inşaallah kötü bir durum yoktur:Saruboceq::Saruboceq:

Canım aklına kötü şeyler getirme. Hamiş değilsen de sorun çıkarmadan gelsin inşallah. :Saruboceq:

Canım yarın kanda çıkar. Çünkü tarihin 10 Kasım. Yarın da 8 Kasım. Varsa bugün bile çıkar kanda. Seni ümitlendirip gönderip sonrada hüsrana uğratmak istemem canım. O sebeple git demiyorum. Çıkar mı dedin , çıkar dedim ; okiş. yerimseniben Karar senin. İnşallah hamişsindir. :CüvCüv: Temennimiz bu yönde. :Saruboceq:

yarına hala gelmemiş olursa gidicem baktırmaya.....hep hayırlısı dedim...ama bazen insanın yüreği dinlemiyır. negatif çıkınca bile rahatlıyorum çoğu zaman.en azından yok diye geziyorum.kafayı yiycem,....-tatlicadiarzu-

selam kızlar. Bugün cuma Allahım bu mübarek günün hatırına hepimizin yüzünü bir an önce güldürsün inşallah.

Kızlar yarın 12:00 de randevum var. Aşılamam yapılacak. ilk aşılamam olduğu için çok heyecan var. Dün akşam da çatlatma iğnemi vuruldum Kasıklarımda epey bir ağrı var.
Bana aşılama öncesi önereceğiniz bişeyler var mı ya da yapmam gereken?

Amin canım hepimizin yüzü gülsün. İnşallah aşılaman iyi geçer. Ve ilk seferinde hamile kalırsın. Benim daha önce hiç aşılama deneyimim olmadı. O yüzden hiç bilgim yok.

yarına hala gelmemiş olursa gidicem baktırmaya.....hep hayırlısı dedim...ama bazen insanın yüreği dinlemiyır. negatif çıkınca bile rahatlıyorum çoğu zaman.en azından yok diye geziyorum.kafayı yiycem,....-tatlicadiarzu-

Canım eğer hamişsen acayip sürpriz olur ama di mi? :dance: Allahım inşallah göndermiştir canım meleğini. :Saruboceq: Bizi habersiz bırakma sakınnnnnnn. :sm_cool:

selamm kızlarr herkez iyi maşallahh hepinize hayırlı cumalarr rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahh :nazar::nazar:
ee bugün yeni hamişş haberi yokmuu ne güzel alışmıştıkk hergün bi tane görmeyesositosositosositososito

nevroski canımm hastalanmışsınn inşallah önümüzdeki ay sende bi bomba patlatırsınn sıranıı fazla saldın canımm umutla seninde haberini bekliyoruzz allahın izniyle a.s.a.s.

Civciv hoşgeldin nasilsin bebiş nasil cinsiyeti belli oldumu...
Seherimin belli oldu haberin vardir mutlaka ikizler biri kiz biri erkek...

selamm kızlarr herkez iyi maşallahh hepinize hayırlı cumalarr rabbim dualarınızı kabul etsin inşallahh :nazar:

ee bugün yeni hamişş haberi yokmuu ne güzel alışmıştıkk hergün bi tane görmeye

nevroski canımm hastalanmışsınn inşallah önümüzdeki ay sende bi bomba patlatırsınn sıranıı fazla saldın canımm umutla seninde haberini bekliyoruzz allahın izniyle a.s.

Hoşgeldin güzelimmmmmmm. :1hug: :nazar: Sana da hayırlı cumalarrr. yerimseniben

Alıştık ama bugün gelmedi maalesef. İnşallah yarın gelir. :dance:

Amin canım , inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. :asigim:

beyaz melek bende hepinize küstüm sabah annemi hastaney götürdüm dedim ama bi geçmiş olsun demedi kimse bana:1no2:

beyaz melek bende hepinize küstüm sabah annemi hastaney götürdüm dedim ama bi geçmiş olsun demedi kimse bana:1no2:

Canım çok haklısın. Çok büyük ayıp etmişiz. Affedermisin bizi bitanem. a.s.

Nasıl canım annenin sağlığı şimdi? a.s. Umarım önemli bir sorun yoktur. Çok geçmiş olsun. Allah acil şifasını versin inşallah. :Saruboceq:

geçmiş olsun roay umarım kötü bi şey yoktur. hamiş arkadaşı tebrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah ve darısı biz isteyenlerin başına olsun

Slm canlarım cumanız mübarek olsun fırsat buldum yine bi bakıyım neler yapıyosunuz dedim.
Hamiş arkadaşlarımız çıkmış hemde 4 tane ne kadar çok sevindim hepinizi teker teker kutluyorumŞeniz Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah:Saruboceq:
Rosemcim biride senmişsin hem çok şaşırdım hem çok sevindim:teytey::1hug: tebrikler canım hepinize maşallah diyorum nazar değmesin yeni annelerimize:nazar:

tabiki affederim .Sadece bu bebek olayı bizra fazlasıylla duygusal yapıyo herhalde.eşimde bu durumumdan çok şikayetçi.herşeye alınıyorum.ağlıyorum.aman işte kızlar .Bazen kendimi güçlü hissediyorum bazen de böyle duygusal oluyorum.yoruldummu yoksa bilmiyorum.Ama daha yolun çok başında olduğumu biliyorum.
canım yarın tekrar gideceğiz.çok önemli bişey olduğunu sanmıyoruz .annemin biraz kilosu olduğu için dizi ve bacakları ağrıyo .işte böyle tatlım.

Back