Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ben hiç kullanmadım , bilemiyorum. Yardımcı olamıyorum. :uhm: Geçmiş olsun tatlım , çok mu kötüsün peki?

Kızlar ben yavaş yavaş toparlanmalıyım. Mesai bitti bitiyor. Akşama görüşürüz inşallah. Hepinizi öpüyorum , Allaha emanet olun. İyi sohbetler. a.s.

bencede manyah olacak bu ay sigarayı abartmıştım ondan oldu sanırım :roflol:

canım nasıl kullandın kaç gün? normalde hap bittikden 3-4 gün sonra adet oluyorsun
ben daha önce hapla korunduğumdan biliyorum

nevrosum saol.kotuyum ya.sancılar gıdıp gelıyor.annem benı adet sancısı cekerken gordugunde hep soyle der,ben bu sancıyla sımdı ıkı cocuk dogurmustum..felakat oluyorum.ama napalım bunada sukur.beterın beterı var..
dıptıs 21 gun kullandım ıste..kıstlerı baskılamak ıcın.dun gece sonuncusunu ıctım.ne zaman adet olurum acaba dıye merak ettm..

canım o zaman problem yoksa kistler gittiyse 3. gün adet olursun pazar yada pazartesi gelir kırmızılar

hihoyyytDıptısım canım benimm çoook sevindim senin adına :)Oleyy beee demek dozu arttırınca dr işe yaradıı gözünn aydınnn canım .İnşallah allahın izniyleeee bu ay hamiş kalırsınnn ..
:Bu ay delürdük sigara içmekten fayda etti demek sana :)

Kızlar bi göründüm bi kayboldum ama idare edin bugün bayaa yoğundum...
şimdide çıkıyorum vservise yetişicem, işten ayrılınca daha rahat girebilirim kanımca :)
herkeşe iyi akşamlar iyi bakın kendinize, hamişler iki kere iyi baksın!!!

merhaba kizlar ancak girebildim nasilsiniz bakim
diptidiptis canim insallah allah gonlune gore versin

ne zamandan beri kuafore gitmek istiyodum sonunda yarin gidiyorum
kizlar tedavi sirasinda ilaclari kullanirken boya zararlimidir sizce
bu hafta sonu yokum ben kaynanamlara gidicez
kendinize iyi bakin kizlar hepinizi optum

canım inşallah çok güzel çıkar sonuç.:Saruboceq::Saruboceq: allah yardımcınız olsun...

yazan gerçekten çok güzel yazmış a.s bunun üstüne başka söz söymeme gerek yok....

teşekkürler balcım a.s.:1hug::asigim:

maşallah canım eşin çok romantik...senide çok seviyor

benim kociş hiç yapmaz böyle şeyler...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:beni çok seviyor ama ruhun da yok böyle şeyler hep konuşurum kendi ağzımla isterim yinede...:1no2::1no2:

dıptısım hayırlı olsun diyem :jeyyar:
bol bolda bebek olsun inşallah

balım bırak artık sende cigarayı haa
:mymeka:

canım ben düşüklerim de hamileyiken böyle oluyordu.... ama bazen adet olmadan önce bir kaçgün böyle kanamam olup sonra çoğaldığı da oluyor......

allah yardımcın olsun canım a.s.inşallah herşey yolun da gider :Saruboceq:

canım testi bu sabah yaptım

negatif biraz bekleyimde haftaya doktora mı gitsem

eğer olmazsam tabi inşaallah kötü bir durum yoktur:Saruboceq::Saruboceq:

canım tam adet olmassan p.tesi sabahı bir test yap bence... aklına da kötü şeyler getirme...

canım çok geçmiş olsun a.s. allah acil şifalar versin :Saruboceq::Saruboceq:

asi74 ; güzelim sen nerelerdesin? :1rolleyes: Hiç böyle yapmazdın sen? Gezmelere mi gittin yoksa? Birazdan çıkacağım. Sen yoksun , elçin yok. Kime emanet edeceğim ben burayı.

evet ya asi nerde....fisfisfisCADIARZU

ama canım sen merak etme bel geldim... kimsecikler yok ama ben kendi kendime konuşuyorum mesajlara baksanıza hep fadik....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim hihoyyytinşallah seni de kısa zaman da :CüvCüv: görürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…