Civciv hoşgeldin nasilsin bebiş nasil cinsiyeti belli oldumu...
Seherimin belli oldu haberin vardir mutlaka ikizler biri kiz biri erkek...
Hoşgeldin güzelimmmmmmm. :1hug:Sana da hayırlı cumalarrr. yerimseniben
Alıştık ama bugün gelmedi maalesef. İnşallah yarın gelir. :dance:
Amin canım , inşallah. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek: Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. :asigim:
beyaz melek bende hepinize küstüm sabah annemi hastaney götürdüm dedim ama bi geçmiş olsun demedi kimse bana:1no2:
tabiki affederim .Sadece bu bebek olayı bizra fazlasıylla duygusal yapıyo herhalde.eşimde bu durumumdan çok şikayetçi.herşeye alınıyorum.ağlıyorum.aman işte kızlar .Bazen kendimi güçlü hissediyorum bazen de böyle duygusal oluyorum.yoruldummu yoksa bilmiyorum.Ama daha yolun çok başında olduğumu biliyorum.
canım yarın tekrar gideceğiz.çok önemli bişey olduğunu sanmıyoruz .annemin biraz kilosu olduğu için dizi ve bacakları ağrıyo .işte böyle tatlım.
hadi bakalım hayırlısı civciv iyi olsun ta bebişimiz cinsiyet hiç önemli değil
tabiki affederim .Sadece bu bebek olayı bizra fazlasıylla duygusal yapıyo herhalde.eşimde bu durumumdan çok şikayetçi.herşeye alınıyorum.ağlıyorum.aman işte kızlar .Bazen kendimi güçlü hissediyorum bazen de böyle duygusal oluyorum.yoruldummu yoksa bilmiyorum.Ama daha yolun çok başında olduğumu biliyorum.
canım yarın tekrar gideceğiz.çok önemli bişey olduğunu sanmıyoruz .annemin biraz kilosu olduğu için dizi ve bacakları ağrıyo .işte böyle tatlım.
Slm canlarım cumanız mübarek olsun fırsat buldum yine bi bakıyım neler yapıyosunuz dedim.
Hamiş arkadaşlarımız çıkmış hemde 4 tane ne kadar çok sevindim hepinizi teker teker kutluyorumŞeniz Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah:Saruboceq:
Rosemcim biride senmişsin hem çok şaşırdım hem çok sevindim:teytey: tebrikler canım hepinize maşallah diyorum nazar değmesin yeni annelerimize
ya arkadaşlar biraz öteye gidin ben de geldim bi sığamadım topiğe yasositososito aslında kiloluda değilim amaaa...zaten hep burdaydım beni sakın yok yazmayın sositososito küserim son hem ben burdayım siz görmediniz:1ninca:
Tatlım hoşgeldinnnnnn. :1hug: :1hug: :1hug: Çoooooooooook özledim seniiiii :asigim: Şeniz Geçen gün karşılaşamadık. Senin de cuman mübarek olsun. Ne zaman hallediyosunuz internet işini? sositososito
Ne güzel, bi oğlun olucak.3'lü test sonucunun iyi çıkması güzel. İnşallah 22 Kasımdaki kontrolünde de herşey normal çıkar. yerimseniben Oğluşunun adını ne koyucaksın? yerimseniben
Nevrosky canım hastalanmışsın kısmet değilmiş inşallah bidahaki aya müjdeyi verirsin bitanem bende arkandan geliyorum aynı gündü bizim aslında ama sen erken olmuşun benimde belirtilerim geldi pazar günü günüm tam gününde gelicek yine galiba:çok üzgünüm:
ilk size haber vericem kardeşim.:içelim:Canım eğer hamişsen acayip sürpriz olur ama di mi? :dance: Allahım inşallah göndermiştir canım meleğini. :Saruboceq: Bizi habersiz bırakma sakınnnnnnn. :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?