Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Civciv hoşgeldin nasilsin bebiş nasil cinsiyeti belli oldumu...
Seherimin belli oldu haberin vardir mutlaka ikizler biri kiz biri erkek...

h.b canımm bebiş ellerinden öper teyzesi iyi maşşallahh ..ama hala cinsiyetini belli etmedi malesef pzt ikinci dğzey ultrasonumuz var umarım ozaman görürüm seherimle aramızda 2 gün var onun bebişler benimkinden 2 gün büyük ama benimki biraz nazlı çıkacak galibaa ...a.s.

rabbim büyük canımm ben inanıyorum kii okadar merhametliki kimsenin kucağını boş bıakmayacakk inşallahhh :1hug:

Geçmiş olsun canım Allah tez şifalar versin annene:1hug:

fidulya , NEŞELİ:)) , BTRKLC , heja , wavy , umutlu99 , yabangülüm. , sünger53 , duygu2008 , gozdem , DıptısDıptıs , vavelya , minos , vesta , _BERAY_ , gülsu , xvyz , nisafidan , birebira , benssenb nerelerdesiniz kızlar????????

ya arkadaşlar biraz öteye gidin ben de geldim bi sığamadım topiğe yasositososito aslında kiloluda değilim amaaa...zaten hep burdaydım beni sakın yok yazmayın sositososito küserim son hem ben burdayım siz görmediniz:1ninca:

Evet canım çok duygusallaşıyoruz bazen. :asigim: :a015:

Çok geçmiş olsun. Kilo böyle sorunlara yol açıyor maalesef. Hele ileriki yaşlardaki kilo en kötüsü. Acil şifalar diliyorum bitanem. a.s.

Tatlım hoşgeldinnnnnn. :1hug: :1hug: :1hug: Çoooooooooook özledim seniiiii :asigim: Şeniz Geçen gün karşılaşamadık. Senin de cuman mübarek olsun. Ne zaman hallediyosunuz internet işini? sositososito

Ben yazdım da ondan sonra geldin. Pehhhh. Seni yok yazıcam işte. lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Tatlım hoşgeldinnnnnn. :1hug: :1hug: :1hug: Çoooooooooook özledim seniiiii :asigim: Şeniz Geçen gün karşılaşamadık. Senin de cuman mübarek olsun. Ne zaman hallediyosunuz internet işini? sositososito

Bende şimdi sana yazmıştım evet canım karşılaşamadık diye bugün dayanamadım yine anneme geldim canım biraz uzuycak sanırım bizim ev yeni bitti dışı henüz tamamlanmadı te bağlantısı için kutu falan gerekliymiş binaya herkes taşınmadığı içinde onlar beklenicekmiş falan filan işte........... biraz bekliycez yani..
Bende okadar özledimki hepinizi aklım hep sizdeydi ama düper hamiş haberleri aldım neşem yerine geldi vallakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance:

Nevrosky canım hastalanmışsın kısmet değilmiş inşallah bidahaki aya müjdeyi verirsin bitanem bende arkandan geliyorum aynı gündü bizim aslında ama sen erken olmuşun benimde belirtilerim geldi pazar günü günüm tam gününde gelicek yine galiba:çok üzgünüm:

Ne güzel, bi oğlun olucak. 3'lü test sonucunun iyi çıkması güzel. İnşallah 22 Kasımdaki kontrolünde de herşey normal çıkar. yerimseniben Oğluşunun adını ne koyucaksın? yerimseniben

Baba İsvecli anası türk dolayısı ile çift isimli olacak Olof Deniz koyacağız. Ben Olof Palmenin hayranıyım o yüzden özellikle bu ismi düşünüyorum. Deniz de hep sevdiğim bir isim zaten. Manasıda güzel. Darısı hepinizin başına olsun tez zamanda inşallaaaahhhh.

Canım dur bakalım inşallah gelmez. Ben bu ay malum günleri kaçırmıştım. Ondan ihtimal vermiyordum ama yine de bir yerlerde bir şans olabilirdi. Çıkmayan candan ümit kesilmez ya , sen de ümidi kesme şimdilik. yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…