kıslar ya bırsey sorucam.asılamada yumurtlar ıcın ıgne mı verıyor yoksa hapmı?en bu ay gonaphoen basladım ya yoksa asılama yapmak ıcın bu hapı ıctım of ya kafam cok karıstı.doktoruda aramak ıstemıyorum ne bılım ne dıcem.acıkca bırseyı ızah etmıyorlar kı..bırde asılamaya gecılmeden once rahım fılmı mı cekılıyor?
canım tesekkur ederım benı bılıglendırdıgın ıcın.doktorumu aradım mesgulmus bakalım benı arıyacaklar ne dıcek.ınsallah asılama ıcın hapı vermemıstır..:çok üzgünüm:Canım aşılama hapla da olur iğneyle de. Ancak tüp bebeğe geçerken çıkarılan rapor var ya orada 3 tane aşılama istiyorlar. onların da iğneyle tedavi olması zorunlu. hapla olanı kabul etmiyorlarmış. dediğin ilacı ben kullanmadım. o sebeple çok fazla bilgi veremeyeceğim. aşılama mı yumurta takibi mi bence onu doktora muhakkak sormalısın. kendini de ona göre hazırlamalısın canım. aşılamaya geçmeden önce yani herhangi bir yardımcı üreme tekniğine geçmeden önce hormonlar , spermiogram ve ultrasondan sonra rahim filmi de istiyorlar. benden istemişlerdi. yani kanallar tıkalı ise mesela sadece tüp bebek uygulanabiliyor. bunu bilmek lazım. veya küçük yapışıklık varsa bu hsg filminden sonra açıladabiliyor. bildiklerim böyle canım. a.s.
tamam canım..
off ya ne kadar zormus hamıle kalmak doktorun elıne bakmak..
ALLAH'ım ne olur duy sesımızı ne olur yardımını esırgeme..senağlamasenağlama
kimse yok muu merhaba arkadaşlarrrrrrrr
merhaba canım ben burdayım forumlara bakıyordum.
ıkı gundur yumurta gelısıtırcı ılac kullanıyorum.bugun sag kasıkta bıraz agrı var.sen hıc takıp yaptırdınmı?
neden olur acaba?benım bu ay ılk denemem olucak.agrı olması normalmıdır?bır bılgın varmı?fisfisfis
arkadaşlar bende varım benide ekleyin listeye adet günüm 26 haziran azosperm herduyduğum bitki çayları keçi boynuzu pekmezi 19 haziranda eşim teseye gidiyor ne olur dua edin arkadaşlar
Merhaba kizlar, yemek yapmaya baslamadan bir yazilari okiyim dedim. Anlasilan herkes beklemede. Hepimiz icin en hayirlisi olsun. Ben de yarin aksam doktorumu gorucem, hala hastalanmadim, testler hala negatif...Umarim kotu birsey cikmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?