LİSTEMİZZZZZZZZZZZZZZ
fokurfokur---25 Haziran---Hareket---2. aşılama(1 aşılama başarısız)---?????????
nevrosky---29 Haziran---Morfoloji---Doğal yoldan deniyoruz(2 aşılama başarısız)---Keçib.kürü,E vit.,Çinko,Selenyum,Sigarayı yeni bıraktı
Aysimaa80---4 Temmuz---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(doğal yoldan bir boş gebelik)---Keçi boy. pekmezi ve tozu,karabaş otu(sigara bırakmak için)
Rosem---10 Temmuz---Sayı ve Hareket---Yumurta takibi---keçi boynuzu kürü
arzuhalim---???????---Hareket ve Morfoloji---3. aşılama 18 Haziran’da(2 aşılama başarısız)---keçib.pek.,E.vit,çinko,klomen
Yağmurcn---??????---??????---Doğal yoldan(1 başarısız aşılama-1 tüp bebek tuttu ama düşük)---???????
Beyzanur-hh---???????---??????---Tüp Bebek---??????
Melih---?????????---Morfoloji---Doğal yoldan(Daha önce doğal yoldan bir düşük)---??????
cano77---???????---varikosel ameliyatı oldu---doğal yoldan(3 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü
rosem düzelttim canım. normal yolla olurmu bilemiyorum. sayının yanında hareketlilik ve morfoloji de önemli. o değerler nasıl? a.s.
canım hareket oranı %64 dedı ama morfolojı %15 mıs.doktor dedıkı 7 nın ustunde olması bızım ıcın ıyı dedı.ama kafam cok karıstı ben sımdı ılaca basladım gonophane sen bu ılacı kullandınmı?:uhm:
canım acıkcası doktorum kafamı cok karıstırdı.ne bılım aslında esımın degerlerı dusuktu ama kecıboynuzu sayesınde yukselmıs.yalnız bende adet duzensızlıgı var.o yuzden yumurtlama gunumu tam bılemıyorum.asılama yaptırmayı hıc ıstemıyrum bakalım bu ay yumurtlama takıbı ısı yarar..:dance:yok canım ben kullanmadım bu ilacı. ben aşılamada puregon kullandım. bizim morfoloji o zaman %3 müş. %15 çok iyi. normali %14 zaten. bu hareketlilik , morfoloji ve sayıyla doğal yoldan da olabilir başka sorun yoksa canım.
canım acıkcası doktorum kafamı cok karıstırdı.ne bılım aslında esımın degerlerı dusuktu ama kecıboynuzu sayesınde yukselmıs.yalnız bende adet duzensızlıgı var.o yuzden yumurtlama gunumu tam bılemıyorum.asılama yaptırmayı hıc ıstemıyrum bakalım bu ay yumurtlama takıbı ısı yarar..:dance:
ınsallah canım hepımız bıran once hamıs kalırız.İnşallah canım işe yarar da ayrıyeten aşılama yaptırmak zorunda kalmazsın. Zira hormon alıyorsun , olmayınca da daha çok üzülüyorsun. Eşinin değerleri iyi. Yumurtlama takibinde yumurtlama günün de tespit edilince Allah kısmet ederse kalmaman için sebep yok canım. :içelim:
yine hasta oldum tam üzülürken arkadaşım aradı ve hamileymiş neşeyle kıskanmadım ammaaaaa üzüldüm kendimeee işteeee
yine hasta oldum tam üzülürken arkadaşım aradı ve hamileymiş neşeyle kıskanmadım ammaaaaa üzüldüm kendimeee işteeee
keçi boynuzu pekmezi içiyor ofaydalı olmaz mı kiii
yaralı kuşlar benim eşimin sayı 27 milyon ama ileri hareketli 0 şuan klomen ve evicap içiyor bakalım temmuz sonu test yaptırcak aşılama da bizim şans yokkk galiba bugün sabah adet oldum
canım gebelık bolumune baslık acmııstım esının degerlerı dusuk olanlar kecıboynuzu kuru uygulasın dıye..ıstersen yazdıklarıma bır bak.onu nasıl yapıyoduk 10 dak kaynatcam sabah akşam mı içecek başka bişey karıştırılıyo mu
saol tatlışım düzenli adetlerim 28 bazen 29 günde olurum
canım ya lıste cok karısık gozukuyor..bırazcık arada bosluk bırakarak mı yazsan acaba