inşallahhh bütün isteyenler hamile kalır dr eşime klomen ve evicap verdi 3ay sonun da değişim oluyormuş ya çok dr a gitti ama anlamadığım diğerleri hiç ilaç vermedi çünkü sebep belli deil varikosel yok tıkanıklık yok ailede böyle durumla karşılşan yok anlayamadılar geçen yaz alerji ilaçlarını çok içti ve antibiyotikde çok içti sık sık boğazı ağrır o ilaçlar çok etkiliyomuş ama 2 sene oldu değişmediii
canım antıbıyotıkler sperm uzerısınde olumsuz etkı yapıyor sanırım.belkıde o yuzden dusuk cıkmıstır degerı.sen yınede musaıt oldugun zamanda esıne bol bol cevız badem sıyah kuru üzüm yedır.bırde cılek ve domates te sperm yapıyormus..inşallahhh bütün isteyenler hamile kalır dr eşime klomen ve evicap verdi 3ay sonun da değişim oluyormuş ya çok dr a gitti ama anlamadığım diğerleri hiç ilaç vermedi çünkü sebep belli deil varikosel yok tıkanıklık yok ailede böyle durumla karşılşan yok anlayamadılar geçen yaz alerji ilaçlarını çok içti ve antibiyotikde çok içti sık sık boğazı ağrır o ilaçlar çok etkiliyomuş ama 2 sene oldu değişmediii
nisan da başladı 3ay olucak temmuzda yaptırcak galiba tekrar gidecek ama 3ay mı dedi 5 ay mı içecem dedi kaç ay içecektin diyede tekrar sormadım ne biliyim ikidebir sorup üzmek istemiyorummm
:roflol:valla gece gece cok guldum.bosver canm ya ıstedıgın gıbı yap.bırden gozume karısık gelmıstı ama bunlada ıdrare ederız..sengözlerimebaksanab
aşılama da yavaş spermleri hızlandırıyolar mı yani 0 olunca ileri hareketli yapmazlar diye düşünüyorum ama bazısı yaparız dedi bazısı şans yok dedi sizin bilginiz var mııı
evet direk tüp bebek yaptırmak lazımm off ya onu hiçç istemiyorummmmm
aslın da inan karamsar deilim umursamamaya çalışıyorum gezip tozup keyfime bakarım ama işte bugün üzüldüm dedim ya bayanlarda sorun olunca hamile kalmak daha kolay oluyor sanırımmmmmm
kıslar merhaba.dun doktor sıtesıne soru sordum durumumuzla ılgılı.cevap geldı hemen.gelen cevapta esımın degerlerının ıyı oldugunu ve normal yoldanda hamıle kalabılıcegımı yazıyor eger baska bır sorun yoksa dıyor.bırde asılamada bır aylık tutma oanı%10 mus ne kadar dusuk.
ya kıme ınanacagımı sasırdım.bu ay takıpten sonra doktorum yıne asıalama derse hemen yaptırmıcam..:uhm:
canım bence de hemen yaptırma. ben yaptırdım keşke yaptırmasaydım diyorum. şans çok az kaldıki benimki %2'lerdeymiş meğersem. ticari kaygı güttüklerini düşünüyorum artık ben bunların. biraz ağır oluyor sanırım ama insanları en zayıf yerinden vuruyorlar.
doktorsitesine sordum derken şu premium üyelik yapılan türkiye'nin en büyük sağlık platformuna mı canım? Ben de premium üye olarak kayıtlıyım. soru soruyorum. bazen çok çabuk cevap geliyor, bazen 10 gün gelmiyor. Bazı doktorlar yönlendirici cevap veriyor gibi geldi bana orada. Yani direkt tüp bebeğe göndermek ister gibi. sadece benim için değil başkalarının soru ve cevaplarını okuduğumda da u duyguya kapıldım. Ama her doktor bir değil tabiki.
canım ben urologa sordum senın dedıgın sıteye uyeyım.hemen cevap geldı.doktor cok olumlu konusmus cok sukur.ama kafam oyle karıstıkı.:uhm:doktor demıskı artık gunumuzde yeterlı ınceleme yapılmadan hemen tup bebek yada asılama denılıyor demıs.cokta haklı..Kötü Kazen
evet canım oguzhan beye sordum.cok uzun bır acıklama yapmıs.sagolsun cok hosuma gıttı.profılıne doktorun yazdıklarını gondereyım de oku.
buarada lıstemız cok guzel olmus..:dance:
listede güzel olmuşş eline sağlıkkkkkkk off sabah çok karnım ağrıdı yeni geçtiiiii