Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yooo hicbirseyim yok! Dun aksam bacaklarim cok agardi, normalde hastalanmadan hemen once olur ama hastalanmadim. Dunku ayakkabim rahatsizdi, bir de biraz usumustum acaba ondan mi oldu bilemiyorum.
kızlar slmm size bişey sormak istiyorumm eşimin Morfolojisi %9 sizce nasıl bir sonuççç...
merhaba arkadaşlar benimde doğal yoldan bir çocuğum var ama ikinci olmuyor sorun eşimde çıktı hareketi çok azmış eşime birbuçuk aydır keçi boynuzu kürü uyguluyorum inşallah faydasını görürüz temmuzda tedaviye başlamayı düşünüyoruz.
Canim Yorumlarin Için Teşekkürler..hemen Yazayim Tabi...
Volüm:2.8
Sperm Sayisi:90 Mil.
Lökosit:1.000.000
1 Derecede Motilite Hareketsiz:%20
2 Derecede Motilite Yerinde:%1
3 Derecede Motilite Yavaş Ileri:%49
4 Derecede Motilite Hizli Ileri:%30
Total Motilite:%80
şimdiden Teşekkürler...bizim Testte Böyle Yaziyordu...
Canim Onu Bilmiyorum Kağitta Sadece şöyle Yaziyor...sperm Sayisi (1ml) 90 Mil-ml Yaziyor...canim Doktor Lökosit Ile Ilgili Bişey Demedi...biz 21 Aydir Bebek Istiyoruzz...benimde Testler Normal Ama Kismet Olmuyor Işte..bende Doğall Yolla Olsun Istiyorum Ama Yinede Hayirlsii...biz üroloji Doktoruna çiktik Eşim Muayene Oldu Herşey Normal Bir Sorun Yok Dedi...ve Sizin %90 Normal Yolla Bebeğiniz Olacak şimdilik Tedavilik Bişeye Gerek Yok Dedi....sene Sonu Kasimda 2 Sene Dolacak.bebek Isteyelii....2 Sene Sonunda Gelmemi Ve O Zaman Bişey Düşünürüz Dediii...ama Ben Normal Yolla Olsun çok Istiyorumm O Yüzden Sabirla Bekliyoruzz...yorumlarin Için Saol...sabah Sabah Beni Mutlu Ettin..inşallah Bebeğimize Kavuşuruz En Kisa Zamanda...
(1 ml) 90 yazıyorsa çok iyi. işte dediğim gibi o zaman durum. ve dediğim gibi de çok güzel. doktor da öyle demiş. bence de sabredin. doğal yoldan deneyin. hormon almak hiç güzel birşey değil. 2 aşılama oldum. sağlığım çok bozuldu. tedavideyken psikolojin de çok bozuluyor. Doğal gibisi var mı? Bu değerlerle sende de sorun yoksa elbet ki olacaktır. Allah'ım sana da yazmıştır. Vakti gelmemiştir. Dilerim tez zamanda bebek sahibi olursunuz. Allah isteyen herkese tez zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah.. Amin..a.s.
selam kızlar....
benim de eşimde sperm sayı azlığı ve hareketsizliği vardı.5 milyondu 3 ay keçi boynuzu kürü- keçi boynuzu nektarı--- havuç suyu--- domates çorbası--- fındık ceviz yedi içti
bu sırada 3 aşılama yaptırdık tutmadı ama sonuçlar iyi idi
1. aşılama 55 milyon % 20 hareketlilik
2. Aşılama 90 milyon %25 hareketlilik
3. Aşılama 85 milyon &29 hareketlilik
aşılamalarda 1 kez ara verildi tutmadı ama sperm sayısı 5 milyonda çıkıkş gösterdi. şimdi temmuzda rapor alacağız aşılamalardan sonra rapor için gittik başka dr tek tüp tıkalı dedi hsg de. bilemiyorum ne olcak. kendimi bıraktım valla.
allah hepimize bebek nasip etsin hayırlısıyla kızlarrrr
canım bekliyorum halen:uhm:diğer aşılamadan tek farkı ilişki sırasında ağrı var ama ümitlenmek istemiyorum.dr hiç ümitli konuşmadı ki.bende geçen ay hastalanınca çok kötü olmuştum .o yüzden bekleyip görcem .:sm_confused:
Canım merhaba. Benim de eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var. Ancak nasıl olmuşsa morfoloji bozulmuş. Ben de nasıl bozulduysa düzelir diye bekliyorum artık. 2 aşılama oldum başarısız sonuçlandı. Keçiboynuzu kürü , e vitamini , çinko ve selenyum desteği alıyor eşim. Sigarayı da bıraktı bakalım artık.
Hareket için keçiboynuzu kürü ile e vitamini iyi geliyor diye biliyorum. Bizim ilk spermigoramda ileri hareket %0 idi. e vitamini ile %50 oldu 1,5 ayda. e vitaminin bir zararı yok. ilaç değil sonuçta. her gün bir kapsül alsa iyi olur bence. çoğu doktor bunu veriyor sperm azlığı ve hareketsizliğinde.
Seni de listemize eklememi istersen ; muhtemel adet tarihini verirmisin canım? Geçmiş olsun a.s.
tabiki isterim bir sonraki adetim 4 temmuz eşime e vitamini yerine gnc den aldığımız argınmax adında bir tablet kullanıyor ayrıca zaten eşim hiç sigara kullanmıyor ama malesef ben kullanıyorum a.s.
kızlar ileri hareketli 0 ise aşılamada tutma şansı nedir sizce? yoksa hemen tüp bebeğe mi geçmeli?