Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol yabanım..

esinte tebrikler canım..
Allah sağ salim kucağına aldığın günü de göstersin..

Esinte...
Sende mucizesine kavuşanlardan,gül kokusunu içine çekenlerden olacaksın...
Tebrik ediyorum, ALLAH ım sağlıklı bi hamilelelik dönemi versin sana, üzmesin seni bebişin hiç..

sağol yabanım..

esinte tebrikler canım..
Allah sağ salim kucağına aldığın günü de göstersin..

esinte gözün aydın.sağlıkla kucağına alırsın işallah.

Esinte...
Sende mucizesine kavuşanlardan,gül kokusunu içine çekenlerden olacaksın...
Tebrik ediyorum, ALLAH ım sağlıklı bi hamilelelik dönemi versin sana, üzmesin seni bebişin hiç..

esinte allahim kucagina almayi nasip etsin...

cok sağolun kızlar okadar mutluyumki dün kalp atışlarını dinledim darısı başınıza inşallah:Saruboceq:

tebrikler canım:teytey::teytey:
rabbim kucağına almayıda nasip etsin...
peki canım bu ay farklı birşey yapmışmıydınız?
esintecim birde seni listede bulamadım ama sen uzun zamndır bu topiğe uğruyorsun...
senide hamileler listesine yazmamı istermisin...
eğer istiyorsan tam olarak sorununuzu ve daha önce ne gibi tedavilerden geçtiğini yazarmısın?

slm kızlar
hamile arkadaşlarımı tebrık ederım saglıcakla kucaklarına almayı nasıp etsın rabbım
fadık canım nasılsın eşim dr gıttı 5agustosa randevu vermişler hocalarımızla goruşecegız demişler tedavımız sanırım ramazan orucuna denk gelecek ne yapacagız
canım sende oldumu ara ara akıntım oluyor dun kasıklarıma bır agrı gırdı sandım adet oluyorum ama bişey yok

tabi yazbilirsin eşim 2 varikosel ameliyatı oldu hiç bişey kullanmadık meleğimiz bize sürpriz yaptı enson sperm tahlili 12 milyondu darısı başınıza

kızlar bugun teyzemın kızının 3 haftalık hamıle oldugunu ögrendım burdada yazmıştım geçen yıl hamileydı sakat oldugu için almışlardı eşi askerdeydı 1.5ay oldu gelelı sevındım kandıl gecesı onun için de dua etmiştım
ve hepımız için dua ettım

fadık canım geçmişe baktım adet tarıhlerımiz aynı eklersın canım mucızelerımız bızı ve hepımızı bulur inşşşş

5 ağustos demek....canım tedaviye karar verene kadar bence ramazanda biter....
çünkü 5 ağustorta sadece karar verileck galiba...
hakkınızda hayırlısı canım...
eşimede 3 ay sonra gel demişlerdi aslında 3 ayı dolmak üzere ama gitsemi bilmiyorum...
eğer tedaviye karar verirseler bu sıralar maddi olarak sıkışığız....
ama bizede sizin gibi gün verebilirler o yüzden bir ara gitse iyi olur
canım buharmı yaptın sen?
yaa bu bahar bende hiçbir etki ve belirti etmedi aslında işe yaradığı zamn bence belirti verir....canım birde eğer soğuğa verdiyden sancı yapar çünkü dikkat etmek lazım...ben lavobaya hep ılık suyla gidiyorum...

tabi yazbilirsin eşim 2 varikosel ameliyatı oldu hiç bişey kullanmadık meleğimiz bize sürpriz yaptı enson sperm tahlili 12 milyondu darısı başınıza
tamam canım birde kaçtane aşılama yaptırmıştın sen?

şükür canım darısı başımıza...
bu bebeği sağ salim kucağına alır inş...

fadikcim aralıkta 1 aşılama yaptım yeni evliykende 3 ay klomen tedavisi olmuştum o listede görmek isterim canım kendimi.inşallah sizde bir an önce meleğinize kavuşursunuz

serenalar canım yumurtlama olduğu için akıntın ve ağrın var sanırım.çalışmaları aksatma gün aşırı olsun.

ARKADASLAR BEN HAMıLEYııııııııııMMM HEMDE DOGAL YOLDAN HAMILE OLDUGUMU TUP BEBEK MERKEZINE GORUSMEYE GITTIK TEMMUZDA BASLAYACAKTIK ORDA OGRENDIM SOK OLDUM COK MUTLUYUM ALLAHIMA SUKURLER OLSUN INS SAG SAGLIM BIR SEKILDE BEBEGIME KAVUSURUM BIZIM 3 ASILAMA NEGATIFTI IMKANSIZ GIBI BISEYDI DOGAL HAMILE KALMAM TEDAVIYE BASLAYACAGIMI ANLADI BEBEGIM SÜPRıZ TAPTI BIZE MUCIZE BU RUYADA GIBIYIM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SIZEDE YASATSIN BU DUYGUYU INS BENIDE YAVRUMA KAVUSTURSUN BI GUN BURAYA HAMILE OLDUGUMU YAZACAGIM HAYALDI AMA GERCEK OLDU UMUDUNUZU YITIRMEYIN BITKISEL KURLERI UYGULAYIN BU ARADA ESIMIN DEGERLERI DUSUKTU HAREKET VE SAYI COK MUTLUYUM ENDISELIYIM BI OKADAR INS KALP ATISINI KESEYI GORURUM DEGERIM ARTAR DUALARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR TSK:Saruboceq:hihoyyyt

canım tebrik ediyorum Rabbim tamamına erdirsin inşallah.sizin sorun neydi.ayrıca denediğin bitkisel kür varmıydı?varsa ne kullandın.ayy çok soru sordum kusuruma bakma canım.daırısı inşallah bizim gibi bekleyenlerin başına.AMMıııNNNNNNNNNNNNN

YabangÜlÜm nasılsın canım bebıŞ nasıl ıyısınızdır ınŞ.ayrıca ne kadarlık oldu bebıŞın. Artık forumu sÜreklı takıp edemıyorum canım ÖptÜm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…