sağol yabanım..
esinte tebrikler canım..
Allah sağ salim kucağına aldığın günü de göstersin..
esinte gözün aydın.sağlıkla kucağına alırsın işallah.
Esinte...
Sende mucizesine kavuşanlardan,gül kokusunu içine çekenlerden olacaksın...
Tebrik ediyorum, ALLAH ım sağlıklı bi hamilelelik dönemi versin sana, üzmesin seni bebişin hiç..
esinte allahim kucagina almayi nasip etsin...
tebrikler canım:teytey::teytey:günaydın kızlar cok mutluyum cünkü hamileyim cok şükür meleğim benimle kızlar umudum allahtı ve rabbim karşılığını verdi hiç beklemediğimiz anda geldi meleğimiz kandil günü hamile oldumu öğrendim rabbim sizede tattırsın bu duyguyu haberi aldığım an hepinize dua ettim
tebrikler canım:teytey::teytey:
rabbim kucağına almayıda nasip etsin...
peki canım bu ay farklı birşey yapmışmıydınız?
esintecim birde seni listede bulamadım ama sen uzun zamndır bu topiğe uğruyorsun...
senide hamileler listesine yazmamı istermisin...
eğer istiyorsan tam olarak sorununuzu ve daha önce ne gibi tedavilerden geçtiğini yazarmısın?
fadık canım nasılsın eşim dr gıttı 5agustosa randevu vermişler hocalarımızla goruşecegız demişler tedavımız sanırım ramazan orucuna denk gelecek ne yapacagız
canım sende oldumu ara ara akıntım oluyor dun kasıklarıma bır agrı gırdı sandım adet oluyorum ama bişey yok
tamam canım birde kaçtane aşılama yaptırmıştın sen?tabi yazbilirsin eşim 2 varikosel ameliyatı oldu hiç bişey kullanmadık meleğimiz bize sürpriz yaptı enson sperm tahlili 12 milyondu darısı başınıza
şükür canım darısı başımıza...kızlar bugun teyzemın kızının 3 haftalık hamıle oldugunu ögrendım burdada yazmıştım geçen yıl hamileydı sakat oldugu için almışlardı eşi askerdeydı 1.5ay oldu gelelı sevındım kandıl gecesı onun için de dua etmiştım
ve hepımız için dua ettım
fadık canım geçmişe baktım adet tarıhlerımiz aynı eklersın canım mucızelerımız bızı ve hepımızı bulur inşşşş
5 ağustos demek....canım tedaviye karar verene kadar bence ramazanda biter....
çünkü 5 ağustorta sadece karar verileck galiba...
hakkınızda hayırlısı canım...
eşimede 3 ay sonra gel demişlerdi aslında 3 ayı dolmak üzere ama gitsemi bilmiyorum...
eğer tedaviye karar verirseler bu sıralar maddi olarak sıkışığız....
ama bizede sizin gibi gün verebilirler o yüzden bir ara gitse iyi olur
canım buharmı yaptın sen?
yaa bu bahar bende hiçbir etki ve belirti etmedi aslında işe yaradığı zamn bence belirti verir....canım birde eğer soğuğa verdiyden sancı yapar çünkü dikkat etmek lazım...ben lavobaya hep ılık suyla gidiyorum...
canım ya inşş gıtsın belkı gun verırler maddı yondende inşşşşşşşş rahata erersınız çok zor gerçekten....
buharı yaptım bakalım ne olacak belkıde üşütmuşumdur eger olmazsa önumuzdekı ay yıne deneyecegım opuyorumnanaktan
esintecim tebrik ederim canımmm..
allah tamamına erdirsin..