Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar..
erken çıktım evden sabah verdim kanı 1 de çıkar dediler..
makina bozulmuş 4 te çıktı ve negatif..
ilçaların etkisiymiş salıya kadar gelmezse gidicem yine..
hayırlısı sağlık olsun..

Hayırlısı olsun canım.herşeyde bir hayır vardır.

:teselli:
umutlanmıştık canım ama hayırlısı..
vakti zamanı gelmemiş henüz demekki..

sağol papatyam..
kısmetten ötesi yok zaten sonucu yoktur diye bekledim kaydirigubbakcemile3

hayırlısı tulısım.rabbım yardımcımız olsun..

sağol canım amin..
inş senden güzel haberi almak mümkün olur.. :Saruboceq:

Hayırlısı olsun canım.herşeyde bir hayır vardır.

sağol canım..
bir de gelseler artık rahatlıcam..
daha buhar yapcam :KK1: :KK1: :KK1:

İyi akşamlar Kızlar...
Tülincim daha 100e 3 kişi vardı zaten , senin sıran tpiğimizin 100 puanı inşALLAHbilmiyorumkismile aklinialirimsmile

hayırlı cumalar kızlar daha kımseler gelmemıs..
bende doktordan gelıyorum.cok sukur kıstım kuculmus.100e cıkardı puregonu.solda ıkı yumurtam var.sag tarafı anlamadım.hayırlısı artık..
dun bolca dua ettım rabbım tum ısteyenlere ver dıye.ınsaallah kabul olucak allahın ıznı ıle..
sevindim canım kestin küçülmesine gözün aydın
selam kızlar..
hayırlısı sağlık olsun..

hayırlısı olsun canım hallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...:emir_bebek:

hayırlı cumalar kızlar daha kımseler gelmemıs..
bende doktordan gelıyorum.cok sukur kıstım kuculmus.100e cıkardı puregonu.solda ıkı yumurtam var.sag tarafı anlamadım.hayırlısı artık..
dun bolca dua ettım rabbım tum ısteyenlere ver dıye.ınsaallah kabul olucak allahın ıznı ıle..

herşey yolunda gider inşallah canım...
alalh yardımcın olsun....

yok canım ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BEBEKLERİM İYİLER DİNLENİYORUM BOL BOL İNAN BİLGİSAYARI AÇMAK ZOR GELİYO İŞ YERİNDEYKEN HERGUN GİRİYODUM AMA ARTIK KUSURUMA BAKMAYIN DOGUMA KADAR UMARIM HERKES İYİDİR ÖPÜYORUM HEPİBNİZİ
canım sen iyi olda gelemsende olura.s.
bol bol dinlenopuyorumnanaktan

selam kızlar..
hayırlısı sağlık olsun..

hayırlısı tülinim:teselli:Şeniz

Yâ Rabbi!

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

amiiin..Allah kabul etsin..Allah razı olsun bu güzel duayı bizimle paylaştığın için..

:nazar: günaydın kızlar cok mutluyum cünkü hamileyim cok şükür meleğim benimle :emir_bebek: kızlar umudum allahtı ve rabbim karşılığını verdi hiç beklemediğimiz anda geldi meleğimiz kandil günü hamile oldumu öğrendim rabbim sizede tattırsın bu duyguyu haberi aldığım an hepinize dua ettim

canım gözün aydın ne güzel bi haber bu.benimde kandil günmünde böyle bi haber vermeyi çok istiyordum.demekki senin kısmetinmiş canım. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin.

canım gözün aydın ne güzel bi haber bu.benimde kandil günmünde böyle bi haber vermeyi çok istiyordum.demekki senin kısmetinmiş canım. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin.

sağol canım evet canım beklemioduk cok büyük sürpriz oldu ama iyiki oldu rabbim en kısa zamanda sizlerde yaşatsın inanın bu mücadeleye değiyo bebek:emir_bebek:

tebrik ediyorum rabbim ol dedi oldu.kucağına almayı nasip etsin rabbim sağlıklı ve hayırlı olsun.

:nazar: günaydın kızlar cok mutluyum cünkü hamileyim cok şükür meleğim benimle :emir_bebek: kızlar umudum allahtı ve rabbim karşılığını verdi hiç beklemediğimiz anda geldi meleğimiz kandil günü hamile oldumu öğrendim rabbim sizede tattırsın bu duyguyu haberi aldığım an hepinize dua ettim

canım tebrik ederim. ne kadar güzel bir haber bu. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı başımıza...

canım tebrik ederim. ne kadar güzel bir haber bu. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı başımıza...

sağol canım evet bizim içinde sürpriz oldu darısı sizlerin başına :Saruboceq:

esınte tebrıkler canım..allah saglıcakla kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsaallah..

amin canım amin canım seninde kistin küçülmüş hadi hayırlı inşallah meleğin sana gelir en kısa zamanda :Saruboceq:

saol belgıncım.sen nasılsın canım neler yapıyosun..opuyorumnanaktan
sagol canım ne olsun aynı yaptığım bişey yok...

:teytey:gözün aydın canım çok sevindim allah tamamına erdirsin...

X