- 24 Ağustos 2009
- 1.294
- 10
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun..
bu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarımızı kabuletsin..
hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..
ömür boyu hepimize sağlık ,mutluluk ve huzur nasip etsin..
son nefesimizi tam bir iman ile verebilmeyi nasip etsin Allahım inşallah..
kızlar hepimiz için birbirimize dua edelim lütfen..
Allahım görsün duysun bu yakarışlarımızı..
bu arada kızlar doktora söledim neden düşüyor bu diye tıp fakültesinde araştırma yaptırabilirsiniz dedi ama gerek yok dedi sen tüp yaptırmışın saten dedi orda en iyileri seçilip konuluyor olmayınca olmuyor dedi cok fazla takmamak lazımdedi bide gyno progynova diye bir hormon ilacı verdi diğer adetimde içim iyice temizlencekmiş öle dedi işte bu arada değerim 15.28 e düşmüş gitti yanii artık iyice napalım sağlık olsun değilmi
fadiğim artık sakinleştiricide almıyorum bıraktım rabbime sığındım ondan başka kim yardımcı olur bize değilmi
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
dün izinliydim gelemedim oyüzden geçmiş kandiliniz mübarek olsun
Rabbim tüm dualarınızı kabul eder inşallah
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
dün izinliydim gelemedim oyüzden geçmiş kandiliniz mübarek olsun
Rabbim tüm dualarınızı kabul eder inşallah
Günaydın kızlar .Hayırlı cumalar. Dün hepinize ayrı ayrı dua ettim opuyorumnanaktan
Rabbim dualarımızı kabul eylesin. Bugün tekrar kan verdim hayırlısı inşallah. Hep hayırlsı diye dua ettim.
Yâ Rabbi!
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
kızlar hepinizin kandili mübarek olsun..
bu mübarek gecenin hürmetine rabbim dualarımızı kabuletsin..
hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..
ömür boyu hepimize sağlık ,mutluluk ve huzur nasip etsin..
son nefesimizi tam bir iman ile verebilmeyi nasip etsin Allahım inşallah..
kızlar hepimiz için birbirimize dua edelim lütfen..
Allahım görsün duysun bu yakarışlarımızı..
arkadaŞlar bu gece dualrımızda bİr bİrİmİzİ unutmayalım
rabbİm hepİmİzİn yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn
kandlİnİz tekrar tekara mÜbarek olsun
İnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
çok geçmiş olsun fatmacıma.s.
benim bu iğneler hakkıında bilgim yok....
bazıalrının yumurtlama zamnı kasıkta ağrı oluyor canım....ytabi yinede kendine dikkat et havalar sıcak diye kendini çok salma...
canım eşin üroloğa gittimi ilaç falan kullnıyormusunuz...sana yardımcı olmak çok isterim canım ama biz eşimin değelerini bir türlü düzeltemedik ki sanada tavsiyelerde bulunayım...
bence iyi bir ürolok bulun ve öncelikle değeleri biraz düzeltmeye çalışın...inş düzelir...
düzelmessede değerlere göre bir tedavi yolu seçilir...
dua için sağol canıma.s.
rabbim analı babalı büyütsün...
sizde düşükler için bazı testler yaptırdınızmı...evet morfolojinin çok bozuk olması düşük yapabiliyormuş ama morfoloji 0 olupta sağlıklı hamilelik geçiren arkadaşlarda oldu...
bence sizde egreken testleri yaptırın eğer bir sonuca varılamassa tüp bebekte olur...
alalh yardımcınız olsun...
canım benim bu konuda pek bilgim tok...
eğer çatlama sorunun varsa bence ya yumurta takibi yada aşılamayı deneyin derim...
çatlamadığına göre böyle boşa vakit kaybetme canım...
canım inş artar yaaa alllah yardımcınız olsun...
hoşgeldin canıma.s.
söze malesef diye başlayınca sonunda üzücü bir cümle gelecek diye çok korktum...
inan kalbimin atışı değişti...birde yakın zamanda gelmemiştin...
rabbim göstermesin....
cinsiyet içinde hayırlısı canım...hiç göstermeselerde olur...süpriz yaparlar sanaopuyorumnanaktan
kıyafetleride ortak renkle alırsın işte...
izine ayrıldığın iyi olmuş canım...bundan sonra çok zor olurdu...
iyi düşünmüşsün canım...inşallah iyi bir iş bulabilirsin...
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.
"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.
Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim
selam kızlar..
erken çıktım evden sabah verdim kanı 1 de çıkar dediler..
makina bozulmuş 4 te çıktı ve negatif..
ilçaların etkisiymiş salıya kadar gelmezse gidicem yine..
hayırlısı sağlık olsun..
Selam hayırlı cumalar fatma zehra opuyorumnanaktan . İnşallah bir an önce kaybolur cnm benim. Bende de vardı doğum kontrol hapı eritti. Bir de soğan kürü uygulamıştım. opuyorumnanaktan