canım çok sevindim gözünüz aydın duaların kabul oldu demekki...kızlar bugun teyzemın kızının 3 haftalık hamıle oldugunu ögrendım burdada yazmıştım geçen yıl hamileydı sakat oldugu için almışlardı eşi askerdeydı 1.5ay oldu gelelı sevındım kandıl gecesı onun için de dua etmiştım
ve hepımız için dua ettım
ARKADASLAR BEN HAMİLEYİİİİİİİİİİMMM HEMDE DOGAL YOLDAN HAMILE OLDUGUMU TUP BEBEK MERKEZINE GORUSMEYE GITTIK TEMMUZDA BASLAYACAKTIK ORDA OGRENDIM SOK OLDUM COK MUTLUYUM ALLAHIMA SUKURLER OLSUN INS SAG SAGLIM BIR SEKILDE BEBEGIME KAVUSURUM BIZIM 3 ASILAMA NEGATIFTI IMKANSIZ GIBI BISEYDI DOGAL HAMILE KALMAM TEDAVIYE BASLAYACAGIMI ANLADI BEBEGIM SÜPRİZ TAPTI BIZE MUCIZE BU RUYADA GIBIYIM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SIZEDE YASATSIN BU DUYGUYU INS BENIDE YAVRUMA KAVUSTURSUN BI GUN BURAYA HAMILE OLDUGUMU YAZACAGIM HAYALDI AMA GERCEK OLDU UMUDUNUZU YITIRMEYIN BITKISEL KURLERI UYGULAYIN BU ARADA ESIMIN DEGERLERI DUSUKTU HAREKET VE SAYI COK MUTLUYUM ENDISELIYIM BI OKADAR INS KALP ATISINI KESEYI GORURUM DEGERIM ARTAR DUALARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR TSK:Saruboceq:hihoyyyt
Merhaba kızlar uzun zamandır yazmadım buraya arada gelip bakıyorum ..
Eşim ameliyat oldu çocuk çok hastalandı derkenn zaman geçti........
Şimdide birsürü hamiş gördüm maşallahhh darısı diğer arkaşlarımın başına..
Çok arkadaş gelmişş yeni tanımadığım arkdşlarda hamiş kalmış gözünüz aydın adım atar atmaz sanırım :)
Oğluşta büyüyor yavaş yavaş kızlar bi canavar olduk çıktık :)) eee dersiniz olsun büyür falan sizinde olcak görürsünz evde canavarla uğraşmayı.Çocuk değil ahtopot büyütüyoruz bazen sinirler çığrından çıkıyor aradığım günleri unutup :)) tabir her seferinde Rabbime şükretmeyi de unutmuyorum..EEE zor bulduk diyede hiç af söylemicek bağırmıcak değiliz di mi :))))))))
hoşbulduk cnmm bebişşş nasıl cinsiyet ?? gelmişsin bile 18 haftaya o kadar çok hamile varki eskilerden karışyırıyorum hepsini birbirleriyle maşallahhhhh maşallahh.. umarım herşey yolundadır sıkıntı yokturCanım hoşgeldin çokkkkkkk geçmiş olsun
eşinde oğluşunda daha iyilerdir inşallah
bazen sinirler boşalabilir tabiki gayet normal bence
insanın her anı birbirini tutmazki
evt cnm uzun zamandır yoktum ama her girdiğimde nete haberlere bakıyorum yavaş yavaş herkessin bebişi geliyor ee tabi mutu oluyoruz Rabbim siteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:yagmurcan hosgeldın canım.evet uzun zamandır yoktun.hatta bırkere sordum ben yagmurcan yok dıye.dedım buda bızı bıraktı heralde..esıne cok gecmıs olsun canım.ınsaallah onemlı bıseyı yoktur.rabbım tez zamanda acıl sıfa ıhsan etsın..
yavrucunada masaallah.aman saglıklı olsunlarda kırsın doksunler evı..
esımde dıyor bı gelsın o sıpa poposunu haslıcam.aman dıyorum tokat yok.o bızım nazlı bebısımız olucak..tabı arada kasları catmak lazım..
yıne gorusuruz canım.arada ugra..kaydirigubbakcemile2
esinte ve eskişehirli arkadaşlar tebrik ederim sizi.Allah kucağınıza almayı da göstersin.:lepi::lepi::lepi:
kızlar benim değerlerim düzenli kontrol edildi,her şey yolunda.ay sonunda yani önümüzdeki hafta kese görmeye gideceğiz.bu arada ben tatile ,ailemin yanına gideceğim.bu haftasonundan itibaren bir süre yokum.sizi seviyorum.
esinte ve eskişehirli arkadaşlar tebrik ederim sizi.Allah kucağınıza almayı da göstersin.:lepi::lepi::lepi:
kızlar benim değerlerim düzenli kontrol edildi,her şey yolunda.ay sonunda yani önümüzdeki hafta kese görmeye gideceğiz.bu arada ben tatile ,ailemin yanına gideceğim.bu haftasonundan itibaren bir süre yokum.sizi seviyorum.
İyi tatiller monarosa. Herşeyin yolunda olmasına sevindim şeker. Biz de 1 hafta sonra keseyi görmek için gideceğiz. Yarın tekrar kan tahlili yaptıracağım içim rahat olsun diye belki muayenede edebilir dr. kaydirigubbakcemile5[/QU
sende bebeğinin güzel haberlerini alırsın inş.. herşey yolunda gider..sağlıklı kucağına alman duasıyla..
hoşbulduk cnmm bebişşş nasıl cinsiyet ?? gelmişsin bile 18 haftaya o kadar çok hamile varki eskilerden karışyırıyorum hepsini birbirleriyle maşallahhhhh maşallahh.. umarım herşey yolundadır sıkıntı yoktur
evt cnm uzun zamandır yoktum ama her girdiğimde nete haberlere bakıyorum yavaş yavaş herkessin bebişi geliyor ee tabi mutu oluyoruz Rabbim siteyen herkese nasip etsin :Saruboceq:
Eşim şuan da iyi belkii çooooookk eski arkadaşlarım bilir bi kist çıkmıştı o büyüyünce ameliyat olmak zorunda kaldı yavaş yavaş düzeliyoruz çokta iyileşti hayatım normale dönmeye başladı şükürler olsunn ...
Ekim annelerine takılıyorum sadece ordaki buluşmalara vs. bir kaç arkadaşım oldu öylelikle zaman geçiyo eskisi gibi kk da değilim ama artık olmak istiyorum tekrardan sizin yanınızda taşınma olaylarımda var neyse takibimdesiniz onu bilin yeterr kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
özlemişimm galiba ben bu sayfayı tabi eskiyi değil sayfayı -tatlicadiarzu-
EE NE DİYODUK HER- ŞEY ÇO- CUK İ- ÇİN :lepi:
öyküde gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşşş :dance:
maşallahh maşallahhhh topicimizeee
Topic kaç gündür böyle Belgincim...
Herkes Yaz aylarının tadını cıkarıyor galiba...
Bende hep bakıyroum ama sakin işte(
selam kızlarr opuyorumnanaktan