Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Hayırlısı olsun canım.herşeyde bir hayır vardır.

:teselli:
umutlanmıştık canım ama hayırlısı..
vakti zamanı gelmemiş henüz demekki..

sağol papatyam..
kısmetten ötesi yok zaten sonucu yoktur diye bekledim kaydirigubbakcemile3

hayırlısı tulısım.rabbım yardımcımız olsun..

sağol canım amin..
inş senden güzel haberi almak mümkün olur.. :Saruboceq:

Hayırlısı olsun canım.herşeyde bir hayır vardır.

sağol canım..
bir de gelseler artık rahatlıcam..
daha buhar yapcam

İyi akşamlar Kızlar...
Tülincim daha 100e 3 kişi vardı zaten , senin sıran tpiğimizin 100 puanı inşALLAHbilmiyorumkismile aklinialirimsmile

sevindim canım kestin küçülmesine gözün aydın

hayırlısı olsun canım hallah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

herşey yolunda gider inşallah canım...
alalh yardımcın olsun....

canım sen iyi olda gelemsende olura.s.
bol bol dinlenopuyorumnanaktan

hayırlısı tülinim:teselli:Şeniz

amiiin..Allah kabul etsin..Allah razı olsun bu güzel duayı bizimle paylaştığın için..

günaydın kızlar cok mutluyum cünkü hamileyim cok şükür meleğim benimle kızlar umudum allahtı ve rabbim karşılığını verdi hiç beklemediğimiz anda geldi meleğimiz kandil günü hamile oldumu öğrendim rabbim sizede tattırsın bu duyguyu haberi aldığım an hepinize dua ettim

canım gözün aydın ne güzel bi haber bu.benimde kandil günmünde böyle bi haber vermeyi çok istiyordum.demekki senin kısmetinmiş canım. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin.

sağol canım evet canım beklemioduk cok büyük sürpriz oldu ama iyiki oldu rabbim en kısa zamanda sizlerde yaşatsın inanın bu mücadeleye değiyo bebek

tebrik ediyorum rabbim ol dedi oldu.kucağına almayı nasip etsin rabbim sağlıklı ve hayırlı olsun.

canım tebrik ederim. ne kadar güzel bir haber bu. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı başımıza...

canım tebrik ederim. ne kadar güzel bir haber bu. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Darısı başımıza...

sağol canım evet bizim içinde sürpriz oldu darısı sizlerin başına :Saruboceq:

esınte tebrıkler canım..allah saglıcakla kucagına aldıgın gunlerıde gostersın ınsaallah..

amin canım amin canım seninde kistin küçülmüş hadi hayırlı inşallah meleğin sana gelir en kısa zamanda :Saruboceq:

saol belgıncım.sen nasılsın canım neler yapıyosun..opuyorumnanaktan
sagol canım ne olsun aynı yaptığım bişey yok...

:teytey:gözün aydın canım çok sevindim allah tamamına erdirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…