Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARKADASLAR BEN HAMİLEYİİİİİİİİİİMMM HEMDE DOGAL YOLDAN HAMILE OLDUGUMU TUP BEBEK MERKEZINE GORUSMEYE GITTIK TEMMUZDA BASLAYACAKTIK ORDA OGRENDIM SOK OLDUM COK MUTLUYUM ALLAHIMA SUKURLER OLSUN INS SAG SAGLIM BIR SEKILDE BEBEGIME KAVUSURUM BIZIM 3 ASILAMA NEGATIFTI IMKANSIZ GIBI BISEYDI DOGAL HAMILE KALMAM TEDAVIYE BASLAYACAGIMI ANLADI BEBEGIM SÜPRİZ TAPTI BIZE MUCIZE BU RUYADA GIBIYIM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SIZEDE YASATSIN BU DUYGUYU INS BENIDE YAVRUMA KAVUSTURSUN BI GUN BURAYA HAMILE OLDUGUMU YAZACAGIM HAYALDI AMA GERCEK OLDU UMUDUNUZU YITIRMEYIN BITKISEL KURLERI UYGULAYIN BU ARADA ESIMIN DEGERLERI DUSUKTU HAREKET VE SAYI COK MUTLUYUM ENDISELIYIM BI OKADAR INS KALP ATISINI KESEYI GORURUM DEGERIM ARTAR DUALARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR TSK:emir_bebek::Saruboceq:hihoyyyt

gözün aydın canım.allahım tamamına erdirsin.endişelerinin olması gayet doğal.inan bizdede aynısı oldu hamile olduğunu öğrenince acaba değerim yükselecekmi,keseyi görecekmiyim sonra bebeği görebilecekmiyim,kalp atışını duyacakmıyım böyle böyle gidiyor.işallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın kucağına.

YabangÜlÜm nasılsın canım bebİŞ nasıl İyİsİnİzdİr İnŞ.ayrıca ne kadarlık oldu bebİŞİn. Artık forumu sÜreklİ takİp edemİyorum canım ÖptÜm

iyiyim canım sen nasılsın?iyi bebişte teyzesi 5.ayımızdayız.rabbim en kısa zamanda sizede tattırsın bu duyguyu işallah.

ARKADASLAR BEN HAMıLEYııııııııııMMM HEMDE DOGAL YOLDAN HAMILE OLDUGUMU TUP BEBEK MERKEZINE GORUSMEYE GITTIK TEMMUZDA BASLAYACAKTIK ORDA OGRENDIM SOK OLDUM COK MUTLUYUM ALLAHIMA SUKURLER OLSUN INS SAG SAGLIM BIR SEKILDE BEBEGIME KAVUSURUM BIZIM 3 ASILAMA NEGATIFTI IMKANSIZ GIBI BISEYDI DOGAL HAMILE KALMAM TEDAVIYE BASLAYACAGIMI ANLADI BEBEGIM SÜPRıZ TAPTI BIZE MUCIZE BU RUYADA GIBIYIM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SIZEDE YASATSIN BU DUYGUYU INS BENIDE YAVRUMA KAVUSTURSUN BI GUN BURAYA HAMILE OLDUGUMU YAZACAGIM HAYALDI AMA GERCEK OLDU UMUDUNUZU YITIRMEYIN BITKISEL KURLERI UYGULAYIN BU ARADA ESIMIN DEGERLERI DUSUKTU HAREKET VE SAYI COK MUTLUYUM ENDISELIYIM BI OKADAR INS KALP ATISINI KESEYI GORURUM DEGERIM ARTAR DUALARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR TSK:emir_bebek::Saruboceq:hihoyyyt
tebrikler canım:teytey::teytey:ne güzel sende tedaviye gerek kalmadan hamile kaldın....
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin...

Son düzenleme:

tebrikler canım:teytey::teytey:ne güzel sende tedaviye gerek kalmadan hamile kaldın....
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin...

tsk canım ama degerım 58 suan bu gun adetım gecıkelı 8 gun nasıl sızce yarın kan verıcem yıne ıns katlanır doktor cok sevınmeyın dedı her ıhtımale karsı 7 gunu kanda 58 cıktı bılen varsa yardımcı olun cok korkuyorum bebegım ıns benı bırakmaz:emir_bebek::Saruboceq::Saruboceq:

hamıle arkadaslar masallah ne guzel mevlam mubarek gunlerde yuzunuzu guldurdu.sıra bızde allahın ıznı ıle.dua edın olurmu..

ARKADASLAR BEN HAMİLEYİİİİİİİİİİMMM HEMDE DOGAL YOLDAN HAMILE OLDUGUMU TUP BEBEK MERKEZINE GORUSMEYE GITTIK TEMMUZDA BASLAYACAKTIK ORDA OGRENDIM SOK OLDUM COK MUTLUYUM ALLAHIMA SUKURLER OLSUN INS SAG SAGLIM BIR SEKILDE BEBEGIME KAVUSURUM BIZIM 3 ASILAMA NEGATIFTI IMKANSIZ GIBI BISEYDI DOGAL HAMILE KALMAM TEDAVIYE BASLAYACAGIMI ANLADI BEBEGIM SÜPRİZ TAPTI BIZE MUCIZE BU RUYADA GIBIYIM ALLAHIM EN KISA ZAMANDA SIZEDE YASATSIN BU DUYGUYU INS BENIDE YAVRUMA KAVUSTURSUN BI GUN BURAYA HAMILE OLDUGUMU YAZACAGIM HAYALDI AMA GERCEK OLDU UMUDUNUZU YITIRMEYIN BITKISEL KURLERI UYGULAYIN BU ARADA ESIMIN DEGERLERI DUSUKTU HAREKET VE SAYI COK MUTLUYUM ENDISELIYIM BI OKADAR INS KALP ATISINI KESEYI GORURUM DEGERIM ARTAR DUALARINIZI BEKLIYORUM ARKADASLAR TSK:emir_bebek::Saruboceq:hihoyyyt

Tebrikler Eskişehirli...
Ben seni Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar topiğinden hatırlıyrum, anatolian da yaptıracaktın demekki... Bak ne güzel ne mutlu, gerek kalmamış tedaviye...
Eşinin kullandığı kürleri ve hapları yazar mısın arkadaşım, birde kaç ay kullandı ve sen hamile kaldın?? Bize de umut belki siizn süreç....

tsk canım ama degerım 58 suan bu gun adetım gecıkelı 8 gun nasıl sızce yarın kan verıcem yıne ıns katlanır doktor cok sevınmeyın dedı her ıhtımale karsı 7 gunu kanda 58 cıktı bılen varsa yardımcı olun cok korkuyorum bebegım ıns benı bırakmaz:emir_bebek::Saruboceq::Saruboceq:

7. gününe bu değer biraz az gibi ama hemen telaşa kapılma bence...
çünkü geç döllenemde olabiliyor....inş geç döllenmedir ve inş katlanır...
allah yardımcınız olsun....

Offf içim darlandı :KK43:(
Şehitlerimiizn sonu ne zaman gelecek...
Kardeşim askere gidecek, biz Mardine gideceğiz...
Bizi geçtim şu an ordakiler nasıl bir ruh hali içindedir...
Onları da gectim hadi,şehit aillelerin evleri nasıldır şimdi....
Yaşayasım gidiyor düşündükçe :KK43:(
Bir çözümbulunsun artık teröre....... !

Tebrikler Eskişehirli...
Ben seni Temmuzda tüp bebek yaptıracaklar topiğinden hatırlıyrum, anatolian da yaptıracaktın demekki... Bak ne güzel ne mutlu, gerek kalmamış tedaviye...
Eşinin kullandığı kürleri ve hapları yazar mısın arkadaşım, birde kaç ay kullandı ve sen hamile kaldın?? Bize de umut belki siizn süreç....

canım 1 senedır ara ara kecı boynuzu kuru 2 aydırda duzenlı arı sutu bal polen ve kecı boynuzu pekmezı ılac hıc kullanmadı esım ıns sızede nasıp eder rabbım canım:Saruboceq:

7. gününe bu değer biraz az gibi ama hemen telaşa kapılma bence...
çünkü geç döllenemde olabiliyor....inş geç döllenmedir ve inş katlanır...
allah yardımcınız olsun....

doktor canım 40 dan sonrası ıyı dedı 58 cıktı ıdrarda 7 gunu cıkmadı bugun net cıktı ıkıncı cızgı ama koyu renklı degıl salı gunu gıdecegım ıns degerım katlanır cok korkuyorum bıde bıde doktorum asılama olmustum subat ayında ılac kullandım tabı onun etkısıde ola bılır dedı ama anotolıadakı doktor kese gozukuyor dedı kucuk kafam karıstı bebegımı kaybetmek ıstemıyorum bu mutlulugu yasadıktan sonra bana dua edın arkadaslar cok tedırgınım:Saruboceq:

canım 1 senedır ara ara kecı boynuzu kuru 2 aydırda duzenlı arı sutu bal polen ve kecı boynuzu pekmezı ılac hıc kullanmadı esım ıns sızede nasıp eder rabbım canım:Saruboceq:

Anladım arkadaşım...
eşinin sperm sayısı cok düşük değildi o zaman.. 10 milyonun üzerindemiydi sayı?

doktor canım 40 dan sonrası ıyı dedı 58 cıktı ıdrarda 7 gunu cıkmadı bugun net cıktı ıkıncı cızgı ama koyu renklı degıl salı gunu gıdecegım ıns degerım katlanır cok korkuyorum bıde bıde doktorum asılama olmustum subat ayında ılac kullandım tabı onun etkısıde ola bılır dedı ama anotolıadakı doktor kese gozukuyor dedı kucuk kafam karıstı bebegımı kaybetmek ıstemıyorum bu mutlulugu yasadıktan sonra bana dua edın arkadaslar cok tedırgınım:Saruboceq:
ALLAh yardımcın olsun ...
Şimdiden sonra yapabileceğin tek şey dua etmek ve stres yapmamaya calışmak...
Bİliyorsun senin elinde değil bundna sonrası...
RABBİM senden ayırmasın O nu bilmiyorumkismile

canım gözün aydın ne güzel bi haber bu.benimde kandil günmünde böyle bi haber vermeyi çok istiyordum.demekki senin kısmetinmiş canım. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin.

ikinizide tebrik ederim.. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar,
hamile arkadaşları tebrik ediyorum,sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah.

Günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese

:nazar: günaydın kızlar cok mutluyum cünkü hamileyim cok şükür meleğim benimle :emir_bebek: kızlar umudum allahtı ve rabbim karşılığını verdi hiç beklemediğimiz anda geldi meleğimiz kandil günü hamile oldumu öğrendim rabbim sizede tattırsın bu duyguyu haberi aldığım an hepinize dua ettim

Her ikinizide çok ama çok tebrik ederim arkadaşlarım
allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah
bebişler süpriz yapmış ne güzel :lepi:

Cnm ne kadar güzel bir haber bu opuyorumnanaktan. İnşallah değerlerin katlanarak artar canım Rabbim ne kadar büyüksünn gerçekten mucizee canımm. :teytey::nazar:

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmadım buraya arada gelip bakıyorum ..
Eşim ameliyat oldu çocuk çok hastalandı derkenn zaman geçti........
Şimdide birsürü hamiş gördüm maşallahhh darısı diğer arkaşlarımın başına..
Çok arkadaş gelmişş yeni tanımadığım arkdşlarda hamiş kalmış gözünüz aydın adım atar atmaz sanırım :)
Oğluşta büyüyor yavaş yavaş kızlar bi canavar olduk çıktık :)) eee dersiniz olsun büyür falan sizinde olcak görürsünz evde canavarla uğraşmayı.Çocuk değil ahtopot büyütüyoruz bazen sinirler çığrından çıkıyor aradığım günleri unutup :)) tabir her seferinde Rabbime şükretmeyi de unutmuyorum..EEE zor bulduk diyede hiç af söylemicek bağırmıcak değiliz di mi :))))))))

yagmurcan hosgeldın canım.evet uzun zamandır yoktun.hatta bırkere sordum ben yagmurcan yok dıye.dedım buda bızı bıraktı heralde..esıne cok gecmıs olsun canım.ınsaallah onemlı bıseyı yoktur.rabbım tez zamanda acıl sıfa ıhsan etsın..
yavrucunada masaallah.aman saglıklı olsunlarda kırsın doksunler evı..
esımde dıyor bı gelsın o sıpa poposunu haslıcam.aman dıyorum tokat yok.o bızım nazlı bebısımız olucak..tabı arada kasları catmak lazım..
yıne gorusuruz canım.arada ugra..kaydirigubbakcemile2
Merhaba kızlar uzun zamandır yazmadım buraya arada gelip bakıyorum ..
Eşim ameliyat oldu çocuk çok hastalandı derkenn zaman geçti........
Şimdide birsürü hamiş gördüm maşallahhh darısı diğer arkaşlarımın başına..
Çok arkadaş gelmişş yeni tanımadığım arkdşlarda hamiş kalmış gözünüz aydın adım atar atmaz sanırım :)
Oğluşta büyüyor yavaş yavaş kızlar bi canavar olduk çıktık :)) eee dersiniz olsun büyür falan sizinde olcak görürsünz evde canavarla uğraşmayı.Çocuk değil ahtopot büyütüyoruz bazen sinirler çığrından çıkıyor aradığım günleri unutup :)) tabir her seferinde Rabbime şükretmeyi de unutmuyorum..EEE zor bulduk diyede hiç af söylemicek bağırmıcak değiliz di mi :))))))))

X