ben geldım kızlar nevro yoklama yapacaktı dun yok yazıldımmı??acaba 2gundur nete gıremedım sımdı gerıye doneyım bakalım yenı hamısler varmı cok merak ettım..sayfalarda cok bırıkmıs
Ben şimdi günde 3 kez folik plus ve kan düşüklüğüm için günde 1 kez ginoferrasalon alıyorum..Bunlar kilo yapıyor dediler ben de ekmeği kestim..Fazla da abur cubur yememeye çalışıyorum..Şu an 61 kiloyum..Umarım hamile kalırsam aynı kiloda hamiş kalıp 75 kilo ile tamamlarım hamişliği....:1rolleyes:
bademcim günde 3 kez folic plus fazla değil mi ben günde bir kere sabahları tok karna aldığım halde epey kilo almıştım sonra bıraktım kilolarda beni bıraktı :roflol:
birde kesinlikle ekmeği tamamen bırakma çünkü vücudumuzun direnci için ekmek yememiz şart onun yerine tam buğday ekmeği tüket ama sakın kepek ekmeği tüketme arasıra al o da kansızlığa sebep oluyor ve akşam yemeklerinde yalnızca ekmek yeme bence,bir ara diyetisyene de gitmiştim 7 kilo fazlam vardı kurtuldum çok şükür.
bademcim günde 3 kez folic plus fazla değil mi ben günde bir kere sabahları tok karna aldığım halde epey kilo almıştım sonra bıraktım kilolarda beni bıraktı :roflol:
birde kesinlikle ekmeği tamamen bırakma çünkü vücudumuzun direnci için ekmek yememiz şart onun yerine tam buğday ekmeği tüket ama sakın kepek ekmeği tüketme arasıra al o da kansızlığa sebep oluyor ve akşam yemeklerinde yalnızca ekmek yeme bence,bir ara diyetisyene de gitmiştim 7 kilo fazlam vardı kurtuldum çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?