bende eşimi kaçırdım.bilgisayardayım diye kızdı.aslında hikaye kaç akşamdır çıkmak istiyordu.ilahi
elchın sadece bebek için mi onlara ihtiyacımız var.ayrıca kilo olaylarına girmisiniz ben geçen kilolardan bahsedelim dedim bir tanrı kulu cevap vermedi vallah.bende kilo aldım diyorum 58 dim 60 oldum.aman ben her yaza girerken rejim yaparım ve verirrim.tek derdimiz kilo olsun.ben çok rejim yaptım.yeterki hamile olayım.
Kizlar ben geldim yoklamaya. Bugün bütün gün disardaydim, eve geldim sayfalari yeni bitirdim.
Daha yeni evlenmis ve yasi cok genc kardesler: siz böyle ümitsizlesirseniz biz ne yapalim?
Lütfen böyle yapmayin. Herseyin bir zamani var. Bu tedaviler öncelikle cok sabir istiyor, ve stres
hic iyi gelmiyor. Daha serbest birakin kendinizi.
Kızlar ben geldimmm.Çok geç kaldım. Nasılsınız bakalım? Şimdi yazılanları okuyayım. Şeniz
Nevromm canım hoşgeldinnn öpüyorum seni muahhhhŞeniz
benide öp nolurrrr :jeyyar::jeyyar:Şeniz
hoşgeldin bende göremedim seni.nevrosky sensiz olmuyor.
hoşgeldin nevrommmm ŞenizŞeniz
hosgeldin cnm Nevrommm
Nevromm canım hoşgeldinnn öpüyorum seni muahhhhŞeniz
Bay baaayyy taattlllıııımmmm.:a015: :a015: Benim evimde bilgisayar olmadığı için yarın okurum yazdıklarınızı.Bende çıkıyorum işten. Hepinizi öpüyoruummm.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıslarrr merhaba
ne çok şey yazmışsınız ya oku oku bitmedi. yoklama bitmeden burdayım diyeyim dedim. ama ne yalan söyleyeyim yoklamaları pek sevmem. fakültede de bizim allahtan yoklama yoktu bazı hocalar gıcıklığına yapardı sınavda ek 10 puan verecem derdi ben de onlara gıcıklığına yine gitmesdimkaydirigubbakcemile2kafamçokkarıştıhihoyyyt
hamiş olan arkadaşlar hepinizi kutluyorum ve tabi ki eşlerinizi de.... ne güzel inşallah hayırlısıyla kucağınıza da almayı nasip eder allahım.
hepiniz çok tatlısınız dışardan biriin hamilelik haberleri beni sinir ediyor ama sizlerin haberlerine en az kendim kadar seviniyorum hele de nevroş güzel bi edebiyatla yazınca duygulanmamak mümkün değil:1hug::1hug::1hug:
kıslar herkese selam. ben adet oldum(( yeni tarihim 30 ekim. allah hakkımızda hayırlısını versin herşeyin bir zamanı vardır. böyle avutuyorum işte kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?