Elchin canım bugün 2 gün oldu geçeli dün akşam yaptım negatifti o yüzden beklemedeyim ama umudum da yok
ay insan günü geçince bile bi hoş oluyo..inşallah hamişsindirde testte çıkmamıştır canım....hihoyyythihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elchin canım bugün 2 gün oldu geçeli dün akşam yaptım negatifti o yüzden beklemedeyim ama umudum da yok
aynen bizimkide öyle keçi boynuzu pekmezi , bal tarçın çörek otu , vitamin ve l- carnitin...korkuyom en sonunda adam kendini tutamayacak süperman gibi uçacak...:roflol::roflol:
insallah hamissindir canimmm
benimde 4 saat sonra eger hasta olmasam bir gune dogru gecis yapcam:))))))
hicbir adet belirtim yok valla ama sadece gogsum agriyor dokunamiyorum
benimki kesin strestendir benim usak hec gelirmi normal yoldan
bizim bebisler simdiden bizi somuruyo kizlarrrrrrrrr hele bi gelsinler o zaman hesabini sorariz:
insallah hamissindir canimmm
benimde 4 saat sonra eger hasta olmasam bir gune dogru gecis yapcam:))))))
hicbir adet belirtim yok valla ama sadece gogsum agriyor dokunamiyorum
benimki kesin strestendir benim usak hec gelirmi normal yoldan
bizim bebisler simdiden bizi somuruyo kizlarrrrrrrrr hele bi gelsinler o zaman hesabini sorariz:
Bende bir gün bu Pembe listeye yazılıcam Rabbimin izniyle hamişş kalıcamm buna yürekten inanıyorum ve hissediyorum :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Bende bir gün bu Pembe listeye yazılıcam Rabbimin izniyle hamişş kalıcamm buna yürekten inanıyorum ve hissediyorum :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
yazdan beri kendimi saldım zaten kilom vardı üstüne 7 kilo daha aldım tam spora başlamöıştım diyet falan yapcaktım adet olmayı bekliyom.kiloları veremeden daha da kilo almak çok zor olucak ama ona da razıyım yeterki hamiş olayım
ay canım sorma yaa! aynı dertten bende muzdaribim:1no2: kimse duymasın 78 kilo ile hamiş kaldım. 100 kiloyla doğururum heralde-tatlicadiarzu-:1shok: neyse artık Allahım bebeğime sağlık versin,boşver beni:ecrin_bebek:
bu arada bugün ilk defa bebişimi gördüm kızlar. boyu 1cmsırnaşık şey çok mutluyum. ama birazcık kanama varmış içimde. onun için bi ilaç ve istirahat verdi. nasıl yapacaksam okuldaki 30 tane veletle-tatlicadiarzu-