Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

arkadaşım umarım en kısa zamanda buradan bizlere hamile olduğunu yazamak nasip olur sana, seni seviyoruz kendine dikkat et,dualarımız seninle:teselli:

merhaba arkadaşlar bende üzüntülerinizi paylaşıyorum ancak pek yazamıyorum, 10 yıldır evliyim çocuğum olmuyor, 10.yılda konunun üzerine gidince eşimin yüksek oranda morfolojik bozukluğu olduğunu öğrendik, şimdide mikroenjeksiyon için bekliyorum, allah hepimize hayırlısını versin

Duygu canım arkadaşım tutmadı mı ya:gitme:
ne söyliyceğimi bilemiyorum
Allahım inşallah bi dahaki ay doğal yolla gelir meleğin:Saruboceq:

aşk meleğim ne diyelim canım..
çoğumuz negatif sonuçlar aldık..
şimdi neler hissettiğini biliyoruz ama geçicek canım..
Allah yardımcınız olsun..
zamanı vakti çarçabuk gelsin inş..
bir yerden sonra yoruluyor insan..
kendine çok iyi bak..
herşeyin başı sağlık..

harzem geçmiş olsun canım..

belgincim inş çok uzun sürmeden normal değere düşer canım..
üzme kendini..

yeni gelen arkadaşlarda kısa zamanda hayallerine kavuşurlar inş..

:teselli: :teselli: canım ya hayırlısı.diyecek başka bi söz yok işallah beklemediğin bir anda bebişin gelir.:Saruboceq:

geçmiş olsun 0 morfolojiyle hamile kalanlar var.

kızlar kafama takıldı değerimin 0,0 olması normal mi sizce okdar çok ilaç kullanıyorum enazından 0,1 yad a0,5 gibi değer olması gerekmezmiydi yengemle konuştum 2 gün sorna testi tekrarla bi dedi öyle emin olursun dedi ooff kafam karıştı yaa nasıl iş bu kısmet ar tık

amin canım çok sağol rabbim daha fazla bekletmeden sizlerede nasip etsin canım hep dualarımdasınız bilesiniz

hep böylede sağlıkla gider inşallahhhhgörünce rahatlamışsındır tabi

amin canım sağol. darısı daha fazla bekletmeden sizlere inşallah canım.sende bir an önce düzelirsin inşallah canım

canım sen bol bol dinlen. evet canım hamile kalıncada korkular bitmiyo aksine artıyo neredeyse doğum yapıcam hala korkuyorum her an bir aksilik çıkacak diye tabi bu korkular normal ama biz gibi zor bulanlar ise 2-3 katı daha fazla oluyo malesef.
dilerim hayırlısı ile tüm hamişlerimiz sağlıkla zamanında kucaklarımıza alırız bebişlerimizi ve dilerimki tedavideki ve isteyen tüm arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip etsin

kızlar eşimin fsh 26 çıktı çok üzüldüm yaa yüksek klomenden oluyor bence çünkü daha önceden 15 felan oluyordu bizde bıraktık bugünden sonra klomeni birazda bişey kullanmayalım bakalım...

canım normalde kaç olması gerekiyo bilmiyorum çokmu yüksek çıkmış oluyo. düşmesi için doktor ilaç falan vermiyomu

canım benim çok üzüldüm malesef eldende bişi gelmiyo ama umarım başka tedaviye gerek kalmadan mucizen sana doğal yolla geliverir canım

allah emeklerinizi boşa çıkarmasın canım inşallah en kısa zamanda hamiş kalırsın canım

hoşgeldin nazlıa.s.
allah yardımcınız olsun...

kızlar eşimin fsh 26 çıktı çok üzüldüm yaa yüksek klomenden oluyor bence çünkü daha önceden 15 felan oluyordu bizde bıraktık bugünden sonra klomeni birazda bişey kullanmayalım bakalım...
canım ya demek yüksek çıktı...ama evet ilaçtan kaynaklanabilir...
inşallah bundan sonra düzelir...

canım yaaa:çok üzgünüm:
rabbim sabır versin...

şükür canım kalp atışını duymuşsunuz...
sorunsuz bir şekilde sağlıcaklada kucaklarsın inşallah...

CASPER33 canım normal değeri 12ye kadar olmalı evet daha önce pregnyl iğneyle düşüyor klomenle yükseliyor eşimde klomen kullanıyordu zaten ama en güzeli hiç birşey kullanmaması galiba kendi haline bırakmak birazda inşallah kendiliğinden düzelir...

FADıKCıĞıM canım inşallah düzelir zaten bizim ilaç felan kullanmadan en fazla 15 çıkıyordu birazda kendi haline bırakacağıa bakalım ne olcak.

anladım canım. hiç bişi kullanmadığınızda 15 oluyosa biraz kendi haline bırak o zaman canım inşallah kendiliğinden düzelirrr

slm kızlar fadık nasılsın adetımın gelmesını beklıyorum 3 gunu tahlıl vercem adetten sonrada hsg çektırcem dr bıde hastanede 2aşılama yaptırdıgın bır belge al dedı verırmı hastane 1seneyı geçtı yaptıralı
randevu almak çok zor bu akşamdan tahlıl sonuçlarım için randevu alacagım eşim daha alamadı çarşamba eşim gıtcek

canım bundan 4ay önce klomeni benim eşimde 1 ay kadar kullanmıştı.sonra ürölojiye gitmiştik dr hormon testi yaptırdı fsh 23çıkmıştı.dr demiştiki ilaçlar hormonları yüksetlmiş demikki ilaçların yaptığını vücut zaten üretiyomuş dedi.bu yüzden ilaç kullanmasının bir anlamı yok dedi.daha fazla kullanırsa daha fazla yükseltir herhalde dedi.cnm bu hormonlar kendi kendine düşermi acep,aradan 4ay geçti gidelim hormonlarına baktıralım diyorum ama dinleyen kim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…