kızlar kafama takıldı değerimin 0,0 olması normal mi sizce okdar çok ilaç kullanıyorum enazından 0,1 yad a0,5 gibi değer olması gerekmezmiydi yengemle konuştum 2 gün sorna testi tekrarla bi dedi öyle emin olursun dedi ooff kafam karıştı yaa nasıl iş bu kısmet ar tık
iyi yapmışsın canım..görünce insanın içi rahatlıyor dimi?valla canim dun gece dayanamadim acile gittim bebisi gordum herseyin yolunda oldugunu ogrendim rahatladimzemuszemus
benim ilk tup normaldi 2.tup mikroydu ve 5kezde dondurulmus transferi oldu, ben hepsini sayiyorum cunki doktorum hepsinin deneme oldugunu ve hepsinin tutma sansi oldugunu soyluyodu, yani benim dosyamdada boyle yaziyodu bilmiyorumkismile
arkamahalle inşallah bebişin kendiliğinden gelir sende bu mutluluğu en yakın zamanda yaşarsın,dualarım seninle..
aşk meleği inşallah sonucun pozitiftir :1hug:
1 haftadır evde istirahat ediyorum,bugün gittik kontrole ,rahimdeki kanama azalmış,bebeğim büyümüş,kalbinin atışını gördük,göz kırpar gibiydi,Allah hepinize nasip etsin inşallah ve bu seferde başka bir sorunla karşılaştı doktor kesenin şeklinde hafif bir bozukluk oluşmuş,cuma yine kontrol var umarım düzelir dedi,bebek sağlıklıymış,kalbininde atması iyiymiş,inşallah düzelir her şey....
Hamile kalmak sorun hamile kaldıktan sonra keseyi görecek miyiz kalp atışlarını duyacak mıyız,düşük tehlikesi,kanama sonrasında bir sürü testler inanın doya doya gülemiyorum sevinemiyorum hep içimde bir korku bir endişe kaybetme korkusu ne zormuş kadın olmak anne olmak ve hep imtihanda olup halime şükretmek...
inşallah bu zor günlerinde üstesinden gelirim Allah yardım eder inşallah hepimize,dua ediyorum her zaman,yapacak başka şeyim yok....
kısmet kısmet kısmet
nasip kısmet önüne geçilmiyor.....
slm kızlar fadık nasılsın adetımın gelmesını beklıyorum 3 gunu tahlıl vercem adetten sonrada hsg çektırcem dr bıde hastanede 2aşılama yaptırdıgın bır belge al dedı verırmı hastane 1seneyı geçtı yaptıralı
randevu almak çok zor bu akşamdan tahlıl sonuçlarım için randevu alacagım eşim daha alamadı çarşamba eşim gıtcek
Nevrosky arkadaşımızın en son 28-08-2009 tarihindeki listeye burdan göz atabilirsiniz…
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...-hamis-kalamayan-bayanlarin-listesi-7715.html
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nick---Adet tarihi---Sorun---Doğal ya da Yardımcı üreme tekniği (daha önceki durumlar)---Uygulanan kürler,kullanılan ilaçlar,Yöntemler
turkbayragiLıSTEMıZZZZ(Erkek ınfertilitesi)turkbayragi
Belgin---20 nisan---azosperm---doğal yoldan---(1 tese başarısız)---keçiboynuzu kürü,proxsed plus
boncukboncuk---21 nisan---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1. tüp bebek başarısız)---ı. Saraçoğlunun sperm sayısı azlığı çayı ve beslenme programı
sidelya01---26 nisan---Sayı---Doğal yoldan(1. Tüp Bebek Denemesi Başarısız)---Keçib.kürü,çörekotu bal polen arı sütü karışımlı macun,çakşır suyu
nerminn.---30 nisan---???---klomen l arginine ,evicap,bitkisel kürler,keçiboynuzu kürü,keçiboynuzu pekmezi
gGULSU---7 mayıs---sayı---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü
eftalya_35 ---12 mayıs---hareket varikosel(1eylül ameliyat tarih ---Doğal yoldan---keçiboynuzu kürü, evicap kullanıyor
hpt_honey---19 mayıs---sayı,varikosel(ameliyat oldu)---doğal yoldan---(3 aşılama 2 tüp bebek başarısız)
fatıma zehra---20 mayıs---morfoloji---doğal yoldan---Keçiboynuzu pekmezi,bal,ceviz(fatımada da çikolata kisti var)
ARKAMAHALLE---26 mayıs---sayı---tüp bebek tedavisi yarım kaldı
Fadik---29 mayıs---Sayı va Hareket---Varikosel(15 Temmuz 2008 de ameliyat oldu)---Doğal Yoldan(Doğal yoldan 3 düşük)--Keçib. Kürü,E vitamini
melony---30 mayıs---Morfoloji---doğal yoldan (Doğal yoldan bir düşük,1. tüp bebek tedavisi olumsuz)---E vitamini,keçib.kürü,selenyum,çinko,üzüm çekirdeği ekstersi
HARZEM---2 haziran---Azosperm---Doğal yoldan(1 Tüp Bebek yarım kaldı)---???
yeteeeeer---12 haziranSayı ve Hareket---tüp bebek tedavisinde--- (3 Tüp Bebek başarısız)---Klomen,Padutin,Keçib.Kür.,Aktardan karışım
tuliny---15 haziran---Sayı,hareket,morfoloji (Nisan-2008 de varikosel ameliyatı oldu)---tüp bebek tedavisinde---Larginine,Ace Plus Selenyum,Trental(artık ilaç kullanmıyor)
minos---20 haziran---Sayı---doğal yoldan(3. Aşılama başarısız)---???
almira85---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---keçiboynuzu-havuç kürü-çinko bulunan sebzeler-klomen-antibiyotik (azitro 3 tane)
arzu0000--- ???--- morfoloji--- doğal yoldan--- keçiboynuzu kürü---
ASOS--???---sayı,hareket ve morfoloji---doğal yoldan---keçiboynuzu kürü,pycnogenol(solgar),zencefil-havlıcan-zerdeçal-darülfülfül-tarçın-karanfil karışımı çayı,ace plus,selenyum ,koç yumurtası,çinko
aşk_meleği---???---Hareket ve Morfoloji(1 sene önce varikosel ameliyatı oldu)---Doğal yoldan---Keç.Boy.Kürü
aysen_34---???---hareket---doğal yoldan---keçi b. kürü,pekmezi,havuç suyu,arı sütü
becun---???---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)
begum---???---sayı ve morfoloji---doğal yoldan---???
beyzanur55---???---hareket (eşi 2007 de varikasel ameliyatı oldu)---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---evicap , keçi boynuzu
butterfly 's'---???---Azosperm---doğal yoldan(1 tüp bebek dış gebelik,1 tüp bebek düşük,3 tüp bebek başarısız)---???
cankiz84---???---???---tüp bebek tedavisinde---???
candycruuz---???---???---doğal yoldan---(1 aşılama başarısız)---keçi boynuzu kürü,klomen
Ceylin_naz---???---Sayı,haraket,morfoloji,varikosel(ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1. Tüp bebek başarısız)---Keçi.Boy.Kürü
dilserserin---???----hareket---doğal yoldan---(3 başarısız aşılama)
ecemnurr---???---sayı ve hareket,---doğal yoldan---Keçiboynuzu kürü, E vitamini, çakşır otu, arı poleni, bal
ecrin87---???---varikosel---doğal yoldan
enepInAr---???---sayı---doğal yoldan---???
Enikazya---???---???---özel bir karışım,çakşır ve darıfülfül bitkiside karısımı
eRYaSu---???---azo sperm ve klinefelter sendromu---doğal yoldan---entol,trental, proxeed plus,k.boynuzu kürü arı sütü bal polen karışımı
eskisehirli2626---???---hareket ve sayı---doğal yoldan---(3 aşılama başarısız)--- kecıboynuzu kuru arısutu bal polen
esra1989---???---???---(1. aşılama başarısız)---keçiboynuzu k.
ftsedp---???---(bir aşılama başarısız)
gulce8484---???---sayı ve hareket---doğal yoldan---(1.aşılama başarısız)
Gokkbb--- ???---Sayı,Varikosel(27 Mayıs'ta ameliyat oldu)---Doğal yoldan---Keçi boynuzu,e vitamini,çakşır otu çayı,siyah kuru üzüm
gulem---???---Hareket ve morfoloji---proxeed plus,keçiboynuzu tozu,ısırgan tohumu,bal,polen,arı sütü
kelebek_1974---???---hareket ve morfoloji (kasım 2009 da eşi ameliyat olmuş)---???
kristina---???---hareket,varikosel---(2 aşılama başarısız)
lalin80---???---sayı,hareket,morfoloji---tüp bebek tedavisinde---
leylmelek---???---Morfoloji---Doğal yoldan---Keçi boynuzu kürü,ace plus selenyum,evicap,zinco-c,coraspinsız)---???
mavimenekse---???---azo spermi---doğal yoldan---(???)---endol, trental,proxeed plus
maviumutolsun---???---Hareket(24 Haziran-2009 da ameliyat oldu)---Doğal yoldan(1 Aşılama başarısız,doğal yoldan 1 düşük)
mavioje---???---varikosel,eşi 2008 aralıkta ameliyat oldu---doğal yoldan---(3 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız)---keçiboynuzu arı poleni,fındık,fıstık
Mrs.Gizmo???---Morfoloji---(1 aşılama başarısız,1 tüp bebek denemesi dış gebelik)---Vitamin Takviyesi
mız mız---???
nazz81---???---sayı ve morfoloji--- keçiboynuzu kürü pekmezi ve tribulus adında karışım
nimes---???---sayı v emorfoloji(7 ekim 2009 da eşi ameliyat oldu)---doğal yoldan---
parlak87---???---sayı,varikosel---normal yoldan---???
samsak---???---azo sperm---doğal yoldan---(1. tüp bebek denemsi yarım kaldı, tese ameliyatında sperm bulunamadı)
serenalar---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(2 Aşılama Başarısız)---Gınkgo complex
sevvalzeynep---???---azosperm---doğal yoldan---(3 tüp bebek denemesi başarısız)keçib.kürü,arı sütü
umudunukaybetme---???---azosperm---(döllenme olmadığı için 1. tüp bebek tedavisi yarım kaldı)---???
UykucuSirine---???---Hareket ve Morfoloji---doğal yoldan---(2 Aşılama,2 tüp bebek başarısız,1 Tüp Bebek karnında öldü)
ZAMBAK 3---???---Sayı ve Hareket---doğal yoldan---(1. aşılama başarısız)---Vitamin Takviyesi,bal,fındık,fıstık,ceviz,zencefil,havuç suyu,l-arginine,arısütü,polen,bal(şuan sadece bitkisel bir kür kullanıyor)
zehra.tugba---???---???---???---???
zencefill---???---Sayı ve Hareket---Doğal yoldan(3 Tüp Bebek Denemesi,döllenme olmadığı için yarıda kaldı)---Klomen,evicap,pentox(artık ilaç kullanmıyolar)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kaydirigubbakcemile5 Sorunları Farklı Dilekleri Aynı ; Kalpleri Bizle Çarpan Arkadaşlarımız
duygu2008---30-Ekim-2009---arkadaşımız doğal yoldan hamile:teytey:
PinkRose---???
saboli---???
cnm benımkıne sey yazabılırrsın bız daha doktora gıdemedık esım ıslerı yuzunden anclı hucre yok cıktı (fındık,cevız,arısutu balplen karıısıı yedırıyorum,kecı boynuzu suyu ve pekmezı ıcırıyorum,zeytın yagda bekletılmıs ıncır yedırıyorum.cınko hapı ıcırıyorum,muz cılek kayısı yedırıyorum bakalım neler olcakya sonu test var tekrar)bır dusugum var bu olayı ogrenmeden once gecen sene bu ayda hamıle kaldım dustu) adetım eger sapıtta olmazsa 28 mayıs arası gelecek hayırlısıyla
tamam canım düzeltim...
kullandıklarınız şifa olur inşallah...
sizin testte canlı hücre hiç çıkmamış ama sen geçmişte hamilelik geçirmişsin...
bu teste bir yanlışlıkta olabilir...
eşin işini ayarlayınca bence başka bir yerde tekrarlayın testi...
inşallah fazla çıkar....
allah yardımcınız olsun...
GÜnaydın Nerminnn
Herkeslere hayırlı, mutlu haberlerle dolu bir hafta diliyorummm zemuszemus olumunekankayizsmile