Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadık cnm kaşıntın çok şiddetli ise bben sana bi ilaç tavsiye edim ben 2 yıl eczanede çalıştım travozol krem kaşına bölgeyi güzel sıcak suyla dezenfekte et iç çamaşırınıda ütüleyip giy kremınıde sür bi kaç günde eşinle ilişkide bulun da derim yoksa ona geçer sonra tekrardan sana geçer bende de oluyodu böle şeyler çok şükür 6 aydır öle bişe yaşamıyorum eşimden bana geçiyomuş doktor öle dedi o antibiyotık kullandı bende rahatladım inş tez zamanda iyi olursun geçmiş olsun

idrar testini çok erken yapmışsın bence,biraz daha bekle ve kan testi yaptır en güvenilir sonucu alırsın o zaman ve umutsuzluğa kapılma,herşeyin vakti saati var ben bunu kendi hayatımda daha iyi anladım,inşallah sende en yakın zamanda yavruna kavuşacaksın :Saruboceq:

evet fadiğim antibiyotikler malesef mantar yapıyor benimde olmuştu bence ihmal etme doktora git sonra insan o kaşıntıya dayanamıyor fitil ve kremle düzelirsin geçmiş olsun canım a.s.

slm........
fadikçim geçmiş olsun canım bende bu dertten muzdaribim ama benimki antibiyotik kullandığım için başladı idrar yollarında iltihap var diye kullanıyorum oda kaşıntıya neden oluyo arkadaşın dediği gibi travozol krem kullanıyorum ama diğer ilaçlarda bitmediği için tamamen geçmedi hafifledi o kadar rahatsız etmiyo artık ben sağlık ocağında yazdırdım hastaneye gitmedim 2 gün sonra tekrar gideceğim tahliller yapacak dr bakalım bu sefer ne dicek.......arkadaşların dediği gibi ihmal etme üşenmede git dr al ilacını kullan canım tekrar geçmiş olsun....

aa1, nimes sizleri çok ama çok tebrik ediyorum rabbim tamamına erdirir inşallah hayırlısıylada kucağınıza alırsınız darısı diğer aarkadaşların başına

mehaba canlarım ciğerlerim nasılsınız bakem,
ben çok kötüyüm iğne yerlerim okadar çok ağrıyorki bi de çürüdü tabiki ne oturabiliyorum,ne de sırt üstü yatabiliyorum bi de üstüne geçen haftadan beri tuvaletimi de yapamıyorum progestoron hormonu sebebiyledir herhalde.Neyse çok şükür bebişlerim benimle birlikte diğerleri mühim değil

fadikçim mutlaka doktora git.bende de olmuştu bir kez.4-5 gün kadar fitil kullandım.hemen geçiverdi.kendiliğinden geçmez ama..o yüzden mutlaka gitmelisin doktora.
geçmiş olsun canımm..

özlemcim senin de biri kızmışş..hayırlı olsun ..ne güzel..
kız evlat sahibi olmak bence bir şans..
Allah bana da inşallah sağlıklı hayırlı bir kız nasip eder..

Son düzenleme:

canım bebişlerim diyorsun..Eminmisin ikiz olduğuna?
evet kabızlığı progesteron iğneleri yapıyor maalesef..
bol bol lifli gıdalar ve su..içmelisin..

zamanla geçecektiir canım birazcık sabır ,çok şükür ki mükafatını aldın ,bende merak ettim hamileleğin çoğul gebelik mi?kan testini yorumlayan doktor ikiz mi dedi?

[B]cucu,harzem güzel dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım
papatya,bengusu kızlar bilmiyorum ikisi de tuttumu ama ben onlerı bebişlerim diye seviyorum inşallah ikisi de tutunmuştur.Keseleri görünceye kadar merakla beklicem [/B]

canım sonuç negatifse üzülecek çok vaktin olacak bence üzülmeye bu kadar erken başlama
zaten idrarda çıkmıyor kandan baktırmadan üzme kendini
inşşşşşşş giüzel sonuç alırsın

Allah kalbine göre versin canım :1hug:

kızlar şmdi aize yazdığım bu ten cafe varya ömrümü yedi
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neysa iyi bakın kendinize seviyorum hepinizi

canım ya o mahvediyor insanı ilk haftalarda çok sancı yapıyor.ben aç karnına kayısı yiyordum öyle çıkabiliyordum.bide gaz çokrahatsız eder.

canım geçmiş olsun biraz kuru tutmaya çalış benim kayınvalidemde de kaşıntı olmuştu dr kuru tutması gerektiğini söyledi eger geçmezse dr git canım...
slmmm kızlar ben geldİm

hoşgeldin nasılsın

ARKAMAHALLE canımın içi.
şimdi aynı durum bende olsa sen bana kızardın erkenden test yaptım ve kendimi üzdüm diye.
olabilir negatif olabilir.
ama daha idrar için erken değil mi?
umut etmek bir nevi dua değil midir.
kimler neler gördü bu topik.
canım benim umudunu kesme.
isyan etmiyorsun biliyorum.
çok inançlısın bu konuda.
seni ben anlarım bu durumda olan anlar.

layık olmak meselesine gelince.
kimlerin çocukları oluyor.
nimet layık olana verilmiyor ki.
bu da bir imtihansa eğer olumlu kısımlarına bakmak lazım senin genelde yaptığın gibi.
bu yolda en çok emek sarfeden, olumsuzluklar yaşayan arkadaşımızsın belki.
Şükür ki o embriyoyu aldın, taşıdın içinde.
bu aiamaya hiç gelemeyenler var.
kendimi artık hiç eksikli görmuyorum.
dilerim bu çabalarımız fiili dua yerine geçsin.
şifa Allah'tan...
hazinesi sonsuz Rabbim şaşırtmasın, hırsa düşmeyelim yeter.
geriye az kişi kaldı dediğin gibi,
sen. ben Tülin, yeter, fadik,aikmeleği,harzem,melony hatırladıklarım bunlar.
İnşallah bize de nasip edr Rabbim.
AMİN.
seni çok seviyorum canım arkadaşım benim.

FADıK canım kaşıntı yani mantar zor geçer biraz ilaçsız.
kaşınır kaşınır adet olunca geçer.
bitti sanırsın.
adet dezenfekte eder o bölgeyi sonra tekrar başlar.
TRAVAZOL krem çok işe yaramıştı bende.
ama fitil de kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…