Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hep iyi olun canım inşallah.
sağlıkla kalın.
kaydirigubbakcemile5
canım negatif olma ihtimali elbet var ama erken daha...
neden kendini şimidden üzüyorsun...
daha kesin bir sonuç bile belli değil....
rabbim herzaman herşeyin hayırlısını bilir...
herşeyinde bir vakti zaamnı vardır....
elbet birgün o zaman da gelecek canımopuyorumnanaktan
canım benim bugün benimde 9.günüm bende senin gibi test yapmakla yapmamak arası gidiyorum ayrıca hiç bir belirtide yok ama üzülme daha vakti var 2gün sonra kanda baktır bi öyle emin ol bende üzülüyorum ama rabbim nasip ettiyse var etmedyse yok diyorum seni anlıyorum inşallah yanılmışsındır güzelim
olur mu cnm ya, anne olmaya en layık kişiler siniz çünkü sabırla umutla yıkılmadan tekrar terkrar olması için elinizden geleni yapıyorsunuz siz layık olmayacakta kimler layık olcak..cnm inş erken yaptığın için nnegatif çıkmıştır.inş bebişin sana sımsıkı tutunmuştur.
canimm 9.gün henüz erken degil mi? fisfisfis
dur bakalim hemen üzülme canimm
bekle biraz daha kan testi yaptir..
insallah hakkinda en hayirlisi olsun canimm
dualarimizdasin :Saruboceq:
arka mahalle erken yapmışşsın hemen çıkmaz çıkmadıgı gibi hamişde olabilrisin üzüntüyle bebiş varsa ona zarar verirsin erken yapmayın kızlar böle erken yapıpta hamile çıkmayan üzüntüden bebeğini kaybedenler var bende aşılama yaptırdım 12. günüm ama ben adetımı beklıyorum bekleyın lütfen
canim testini erken yapmissin ya moralini bozma sakin
sende biliyorsun kanda kesin sonuc cikar
hem sende gormussundur burada bazi tup bebek yaptiran arkadaslarimizinda idrar testinde negatif cikip kanda pozitifi gorenler var
ustelik anne olmaya laik degiliz deme lutfen boyle dusunme olucak insallah olucak
yuce Allah bizlerede nasib edecek bir gun
her kul bu dunyada sinavdan geciyor bizimkiside buymus
bir gun insallah hepimiz hamileligimizden bebislerimizden konusucaz
kizlar testleriniz pozitif ciksin insallah
Allah nasib etsin :Saruboceq:
herkese merhabalar kizlar a.s.
canım ya :teselli:anne olmaya tabikide layıksın öyle düşünme senin için hayırlısı buymuş.kaç kişi var bak burada beklemediği anda hamile kaldı biride benim.bize veren allah sana veremezmi,vakti gelmemiş demekki biraz kafandan at dinlen azcık bebişin bakmışsın gelmiş.gelecek gör bak böyle söylediğine pişman olacaksın demedi deme.yabangülüm demişti dersin.
fadiğim canım kaşıntın için mutlaka doktora git,onu es geçme tatlım bende de olmuştu geçene kadar canım çıktı.
arka mahalle tatlım inş sende yazacaksın bir gün ama inş o gün bu tedavi sonucunda olur ltf inancını kaybetme herşeyin vakti zamanı var canım
yabangülüm sen nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin fatıma zehracım ya sen nasılsın gülten rabbim yardımcın olsun inş canım
idrar testini çok erken yapmışsın bence,biraz daha bekle ve kan testi yaptır en güvenilir sonucu alırsın o zaman ve umutsuzluğa kapılma,herşeyin vakti saati var ben bunu kendi hayatımda daha iyi anladım,inşallah sende en yakın zamanda yavruna kavuşacaksın :Saruboceq:
evet fadiğim antibiyotikler malesef mantar yapıyor benimde olmuştu bence ihmal etme doktora git sonra insan o kaşıntıya dayanamıyor fitil ve kremle düzelirsin geçmiş olsun canım a.s.
canım sonuç negatifse üzülecek çok vaktin olacak bence üzülmeye bu kadar erken başlama
zaten idrarda çıkmıyor kandan baktırmadan üzme kendini
inşşşşşşş giüzel sonuç alırsın
ARKAMAHALLE canımın içi.
şimdi aynı durum bende olsa sen bana kızardın erkenden test yaptım ve kendimi üzdüm diye.
olabilir negatif olabilir.
ama daha idrar için erken değil mi?
umut etmek bir nevi dua değil midir.
kimler neler gördü bu topik.
canım benim umudunu kesme.
isyan etmiyorsun biliyorum.
çok inançlısın bu konuda.
seni ben anlarım bu durumda olan anlar.
layık olmak meselesine gelince.
kimlerin çocukları oluyor.
nimet layık olana verilmiyor ki.
bu da bir imtihansa eğer olumlu kısımlarına bakmak lazım senin genelde yaptığın gibi.
bu yolda en çok emek sarfeden, olumsuzluklar yaşayan arkadaşımızsın belki.
Şükür ki o embriyoyu aldın, taşıdın içinde.
bu aiamaya hiç gelemeyenler var.
kendimi artık hiç eksikli görmuyorum.
dilerim bu çabalarımız fiili dua yerine geçsin.
şifa Allah'tan...
hazinesi sonsuz Rabbim şaşırtmasın, hırsa düşmeyelim yeter.
geriye az kişi kaldı dediğin gibi,
sen. ben Tülin, yeter, fadik,aikmeleği,harzem,melony hatırladıklarım bunlar.
İnşallah bize de nasip edr Rabbim.
AMİN.
seni çok seviyorum canım arkadaşım benim.
yabangülüm sen nasılsın nasıl gidiyor
evet canım kuru tutmak lazımmış...canım geçmiş olsun biraz kuru tutmaya çalış benim kayınvalidemde de kaşıntı olmuştu dr kuru tutması gerektiğini söyledi eger geçmezse dr git canım...
hoşgeldin nasılsın
hııı demek sonra yine oluyor....FADİK canım kaşıntı yani mantar zor geçer biraz ilaçsız.
kaşınır kaşınır adet olunca geçer.
bitti sanırsın.
adet dezenfekte eder o bölgeyi sonra tekrar başlar.
TRAVAZOL krem çok işe yaramıştı bende.
ama fitil de kullanmıştım.
bende dişim için antibiyotik kullnıyorum canım....slm........
fadikçim geçmiş olsun canım bende bu dertten muzdaribim ama benimki antibiyotik kullandığım için başladı idrar yollarında iltihap var diye kullanıyorum oda kaşıntıya neden oluyo arkadaşın dediği gibi travozol krem kullanıyorum ama diğer ilaçlarda bitmediği için tamamen geçmedi hafifledi o kadar rahatsız etmiyo artık ben sağlık ocağında yazdırdım hastaneye gitmedim 2 gün sonra tekrar gideceğim tahliller yapacak dr bakalım bu sefer ne dicek.......arkadaşların dediği gibi ihmal etme üşenmede git dr al ilacını kullan canım tekrar geçmiş olsun....
]
tamam canım yarın bir düzelme olmasa giderim artık...fadikçim mutlaka doktora git.bende de olmuştu bir kez.4-5 gün kadar fitil kullandım.hemen geçiverdi.kendiliğinden geçmez ama..o yüzden mutlaka gitmelisin doktora.
geçmiş olsun canımm..
hay allah yaaa....kısa zamnda pc düzelir inşallah....kızlar şmdi aize yazdığım bu ten cafe varya ömrümü yedi
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neysa iyi bakın kendinize seviyorum hepinizi
fadık cnm kaşıntın çok şiddetli ise bben sana bi ilaç tavsiye edim ben 2 yıl eczanede çalıştım travozol krem kaşına bölgeyi güzel sıcak suyla dezenfekte et iç çamaşırınıda ütüleyip giy kremınıde sür bi kaç günde eşinle ilişkide bulun da derim yoksa ona geçer sonra tekrardan sana geçer bende de oluyodu böle şeyler çok şükür 6 aydır öle bişe yaşamıyorum eşimden bana geçiyomuş doktor öle dedi o antibiyotık kullandı bende rahatladım inş tez zamanda iyi olursun geçmiş olsun
evet canım yapıyormuş...ama dişim için kullanmak zorundayımda...evet fadiğim antibiyotikler malesef mantar yapıyor benimde olmuştu bence ihmal etme doktora git sonra insan o kaşıntıya dayanamıyor fitil ve kremle düzelirsin geçmiş olsun canım a.s.
son zamnalar çok seyrek geliyordu ama şimdi neden gelmiyor doğrusu bend eçok merak ettim...yaf bu RAPUNZEL nerelerde
face de girmiyor sanırım.
haberi olan var mı?
merhaba arkadaslar nasılsınız bende dun doktorumla konustum temmuzda anotolıada tedavı olacagım hazıranda gorusmeye gıdecegım sızce anotolıa nasıl orda tedavı goren olumlu sonuc alan varmı cok heycanlıyım temmuza daha var ama hayırlısı artık esımde hareket sayı sorunumuz bızım gıbı olupta anotolıada tedavı olan varmı acaba
canim senin kacinci gun evde negatifti ve sonra kan yaptirdin
teskkurler kizlar guzel dilekleriniz icin
evet girdim ama yazmadim sonucla birlikte yaziyim diye
ama dayanamayip yazdim dun
dun test yaptim kizlar bugun 9. gun bugunde yaptim
ve kocaman bi tek cizgi pspembe hemde
bende alistim sizde benim hep olumsuz cevap vermelerime alistiniz
artik ne denir bilmiyorum
ne dusunulur ne yapilir onuda bilmiyorum
negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya
ne biliyim isyanlarda falanda degilim
bin sukur rabbime ne diyim
demekki biz layik degiliz anne olmayasenağlama
bu sefer biraz daha hevesliydim cunku goguslerde damarlar olusmustu
atesim yuksekti falan demekki progestreonun etkileriymis yada psikolojik
dediğim gibi eğer morfolojide de sorun yoksa değerleriniz iyi...
morfoloji spermin yapısı demek bu yüzden bu da çok önemli...
inşallah bizimle güzel haber paylaşırsın canım....
kendinden geçermi geçmesi için ne yapmak lazım....
eğer basit birşeyse şimdi bide bunun için dr a gitmeyeyim....
zaten gidecek olsam biizm burda gidebileceğim bir hastane yok başka yerede zor oluyor....
iyiyim allahtan çabuk atlattım var ama eskisine göre çok çok iyiyim.sen nasılsın
yaf bu RAPUNZEL nerelerde
face de girmiyor sanırım.
haberi olan var mı?
selam kızlar..
fadiğim eğer akıntın yok kuru kaşıntıysa troysd krem iyi geliyor..
akıntı varsa doktora gitmen şart fitille geçer..
tozbezim rapunzelin pc bozuk tamire gitcekti..
ne zaman gelirmiş belli değilmiş..
arkamahallem erken canım yaa..
sıkma canını boş yere..
inş sende de aymesle aa1 deki durum olur..
idrarda görmeyip kanda görür çok şaşırırsın.. :Saruboceq:
a.s.canım gerçekten öyle rabbimin 'ol' dediği zaman hiç bi şey önüne geçemiyor ben rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin dualaşalım sevdiklerinizden de hep dua isteyiin ben hep öyle yaptım rabbim çok bekletmedi şükürnimescim vakti saati geldimi tüp bebeğede gerek kalmıyor...
maşallah keseyide gördünüz...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
a.s. teşekkür ederim canım biz sadece bi kere geçen sene test yaptırdık sonra malesef hastane ameliyattan sonra dosyamızı kaybetti o yüzden sonuçları tam hatırlayamıyorum hatırladıklarım sayı 12 milyon morfoloji %0 hareketlilikte de biraz problem var demişlerdi ama 0 değildi biz 7 ay önce üniversite hastenesinde ameliyat olduk sonraki tahliilleri eşim yaptırmak istemedi durumde nasıl bi ilerleme oldu onu da bilmiyoruz ama doktorum düzelmiş demekki hamilesin diyo.nimes gozun aydin canim . Bizlere umut oldun. esinin sperm degerleri neydi bizde 2 ay once .ameliyat olduk siz nezaman olmustunuz? bizde de morfoloji 0 . ileri hizlida 0
çok teşekkür ederim canım gerçekten mucize ama hala inanmıyorum kalp atışlarını da duyarız inşallahnimes canım tebrik ederim. mucizene kavuşmuşsun canım
keseyide görmüşsünüz çok şükür darısı pıtpıtları fduymaya canım
amin rabbim bekleyen herkese içinde de bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin onun vakti saati gelene kadar da sabırlar versin bunun hasreti en büyük imtihanrabbim ol diyince oluyor herşey bahane.işallah 9 ay boyunca sağlıklı gebelik geçirirsin.
yok canım öğle çok akıntım yok...selam kızlar..
fadiğim eğer akıntın yok kuru kaşıntıysa troysd krem iyi geliyor..
akıntı varsa doktora gitmen şart fitille geçer..
tozbezim rapunzelin pc bozuk tamire gitcekti..
ne zaman gelirmiş belli değilmiş..
arkamahallem erken canım yaa..
sıkma canını boş yere..
inş sende de aymesle aa1 deki durum olur..
idrarda görmeyip kanda görür çok şaşırırsın.. :Saruboceq:
evet canım antibiyotikten....fadiğim diş için kullandığın antibiyotikdendir muhtemelen ama ilaç kullanman şart canım sağlık ocağıda yazar ama tek merhem yeterli olmayabilir derinlerdede kaşıntı varsa hap yada fitil de verirler mutlaka ama sakın ihmal etme canım
canim senin kacinci gun evde negatifti ve sonra kan yaptirdin
teskkurler kizlar guzel dilekleriniz icin
evet girdim ama yazmadim sonucla birlikte yaziyim diye
ama dayanamayip yazdim dun
dun test yaptim kizlar bugun 9. gun bugunde yaptim
ve kocaman bi tek cizgi pspembe hemde
bende alistim sizde benim hep olumsuz cevap vermelerime alistiniz
artik ne denir bilmiyorum
ne dusunulur ne yapilir onuda bilmiyorum
negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya
ne biliyim isyanlarda falanda degilim
bin sukur rabbime ne diyim
demekki biz layik degiliz anne olmayasenağlama
bu sefer biraz daha hevesliydim cunku goguslerde damarlar olusmustu
atesim yuksekti falan demekki progestreonun etkileriymis yada psikolojik
kızlar adetime 2 gün kaldı bende halsizlik iki gündür midemde şiddetli bir agrı ve gögüslerimde bugün hissettim acımayı ve damarları çok belli oluyo arada kasıklarıma iğne saplanıyo sanki yemek yesemde 1 saat sonra hiç bişe yememiş gibi oluyorum bu sabahta canım hiç bir şey yemek istemiyor hamişmiyim acaba belirtiler bölemi yazarmısınızopuyorumnanaktankafamçokkarıştı
inş dediğin gibi hamilesindir canım inşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: