Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar nasılsınız dün akşam giremedim pc de sorun vardı hepinizin gençlik bayramı kutlu olsun şimdi çıkıyorum akşam girer geçmişi okurum

canim senin kacinci gun evde negatifti ve sonra kan yaptirdin

teskkurler kizlar guzel dilekleriniz icin

evet girdim ama yazmadim sonucla birlikte yaziyim diye
ama dayanamayip yazdim dun
dun test yaptim kizlar bugun 9. gun bugunde yaptim
ve kocaman bi tek cizgi pspembe hemde
bende alistim sizde benim hep olumsuz cevap vermelerime alistiniz
artik ne denir bilmiyorum
ne dusunulur ne yapilir onuda bilmiyorum
negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya
ne biliyim isyanlarda falanda degilim
bin sukur rabbime ne diyim
demekki biz layik degiliz anne olmayasenağlama

bu sefer biraz daha hevesliydim cunku goguslerde damarlar olusmustu
atesim yuksekti falan demekki progestreonun etkileriymis yada psikolojik​

olur mu cnm ya, anne olmaya en layık kişiler siniz çünkü sabırla umutla yıkılmadan tekrar terkrar olması için elinizden geleni yapıyorsunuz siz layık olmayacakta kimler layık olcak..cnm inş erken yaptığın için nnegatif çıkmıştır.inş bebişin sana sımsıkı tutunmuştur.

hoşgeldin gültena.s.
maşallah eşinin değerleri düzelme göstermiş...
20 milyonla aşılama olabilir ama işte zamanı gelmeyince bebişte gelmiyor...
allah yardımcınız olsun...pozitif sonuç alırsın inşallah....

peki morfoloji nasıl eğer o da iyi ise sorun yok demektir...

haa birde son testte 32 bin yazmışsın o 32 milyon değilmi.....

32 mılyon cnm yaa yalnış yazdım morfolajı dediğin ne test sonuçlerı bizde olmuyo doktorumuzda oluyo ve o göstermişti değerleri bize ordan bılıyom bende bu ıkı degeri inş pozitif çıkarda burda sizinle paylaşırım

negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya

canimm 9.gün henüz erken degil mi? fisfisfis
dur bakalim hemen üzülme canimm
bekle biraz daha kan testi yaptir..
insallah hakkinda en hayirlisi olsun canimm
dualarimizdasin :Saruboceq:

arka mahalle erken yapmışşsın hemen çıkmaz çıkmadıgı gibi hamişde olabilrisin üzüntüyle bebiş varsa ona zarar verirsin erken yapmayın kızlar böle erken yapıpta hamile çıkmayan üzüntüden bebeğini kaybedenler var bende aşılama yaptırdım 12. günüm ama ben adetımı beklıyorum bekleyın lütfen

32 mılyon cnm yaa yalnış yazdım morfolajı dediğin ne test sonuçlerı bizde olmuyo doktorumuzda oluyo ve o göstermişti değerleri bize ordan bılıyom bende bu ıkı degeri inş pozitif çıkarda burda sizinle paylaşırım

dediğim gibi eğer morfolojide de sorun yoksa değerleriniz iyi...
morfoloji spermin yapısı demek bu yüzden bu da çok önemli...
inşallah bizimle güzel haber paylaşırsın canım....

kızlar yaa bende dünden berli vajinal kaşıntı var...
şimdi biraz nette araştırdım mantar olmuş galiba...
bu rahatsızlık hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim....

kendinden geçermi geçmesi için ne yapmak lazım....
eğer basit birşeyse şimdi bide bunun için dr a gitmeyeyim....
zaten gidecek olsam biizm burda gidebileceğim bir hastane yok başka yerede zor oluyor....

negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya

canim testini erken yapmissin ya moralini bozma sakin
sende biliyorsun kanda kesin sonuc cikar
hem sende gormussundur burada bazi tup bebek yaptiran arkadaslarimizinda idrar testinde negatif cikip kanda pozitifi gorenler var
ustelik anne olmaya laik degiliz deme lutfen boyle dusunme olucak insallah olucak
yuce Allah bizlerede nasib edecek bir gun
her kul bu dunyada sinavdan geciyor bizimkiside buymus
bir gun insallah hepimiz hamileligimizden bebislerimizden konusucaz

canım benim bugün benimde 9.günüm bende senin gibi test yapmakla yapmamak arası gidiyorum ayrıca hiç bir belirtide yok ama üzülme daha vakti var 2gün sonra kanda baktır bi öyle emin ol bende üzülüyorum ama rabbim nasip ettiyse var etmedyse yok diyorum seni anlıyorum inşallah yanılmışsındır güzelim

kızlar mrb ben de yenı katıldım aranıza bendede malesef eşimden kaynaklı bebiş olmuyo e yıllık evliyim 2 yıldır tedavi oluyodum son 5 aydır eşimde sorun oldugu anlaşıldı ilk test yaptırdıgımızda eşimde hiç canlı sperm yoktu sonra 2 ay antıbıyotık ve klomen kullan dı.değerleri yukseldi sperm sayısı 20milyon oldu 2 ay klomen kullandı bu arada 2 kezde aşılama yaptırdık tutmadı bir ay yine klomen ve sperm hızını arttırıcı bir ilaç kullandı ve sperm hareketliliği %15 den % 65 e çıktı sayısıda 32bin 800 oldu bu ay yine aşılama yaptırdık bugun 12. gün tes yaptırmadım artık hayal kırıklıgı yaşamamak için adet günümü bekliyorum bakalım hayırlısı ALLAH İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA BEBEK VERİR İNŞ

kizlar testleriniz pozitif ciksin insallah
Allah nasib etsin :Saruboceq:

herkese merhabalar kizlar a.s.

Herkese hayırlı gunler kızlar..
Uykucu rahatlattın benı canım saol..
ılgılenen arkadaslara bır bır tesekkur edıyorum..

zaten gidecek olsam biizm burda gidebileceğim bir hastane yok başka yerede zor oluyor....

fadik canim gecmis olsun
kadin olmak zor is dikkat etmezsek hemen birsey kapiyoruz
benim bu konuda bilgim yok canim
umarim kisa zamanda atlatirsin

aaaa canım transferin bile olmuş ha sonucada az kalmış hadi bakalım inşallah sendende güzel haberleri alıp halaya dizilice canım

allahım 9 ay boyuncada sorunsuz bir şekilde böyle hamiş hamiş uyanmanı nasip etsin canım

canım benim allah yardımcın olsun çarçabuk geçiverir inşallah bu kistlerde yerine bebiş geliverir

inşallah canım dualarımızdasınnnnn

aminnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

canım sen nasıl oldunnnnnnnnnnnnnn

iyiyim allahtan çabuk atlattım var ama eskisine göre çok çok iyiyim.sen nasılsın

arkadaşlar bugün kesesini gördüm çok şükür yerine yerleşmiş doktor dikkatli ol dedi 3 hafta sonraya gün verdi kalp atışları o zaman duyulacakmış
ya ben hala çok şaşkınım hiç beklemiyordum doktorum bana ilk gittiğimde senin prolaktinin yüksek eşinin morfolojisi % 0 hemen tüp bebek yaptır demişti bya gözüm korkmuştu. ameliyatı için eşimi zor ikna etmiştim zaten ameliyattan sonra hiç doktora gitmedi bi tane bile keçiboynuzu yediremedim inatçı kocama :eek:klava: normalde geçen ay spermiogram yaptırması gerekiyordu keçi inadı yine tuttu gitmedi :eek:klava:doktora ama çok şükür bu ay rabbim yüzümü güldürdü:teytey: ben herşeyi rabbime emenet ettim çok dua ettim sevdiğim insanlar çok dua ettirdim elhamdülillah duarım karşılık buldu şimdi sizlere çok dua ediyorum opuyorumnanaktan:Saruboceq:

rabbim ol diyince oluyor herşey bahane.işallah 9 ay boyunca sağlıklı gebelik geçirirsin.

negatif negatif negatif
insan bi gunde guler ya

canım ya :teselli:anne olmaya tabikide layıksın öyle düşünme senin için hayırlısı buymuş.kaç kişi var bak burada beklemediği anda hamile kaldı biride benim.bize veren allah sana veremezmi,vakti gelmemiş demekki biraz kafandan at dinlen azcık bebişin bakmışsın gelmiş.gelecek gör bak böyle söylediğine pişman olacaksın demedi deme.yabangülüm demişti dersin.

dediğim gibi eğer morfolojide de sorun yoksa değerleriniz iyi...
morfoloji spermin yapısı demek bu yüzden bu da çok önemli...
inşallah bizimle güzel haber paylaşırsın canım....

fadikcim doktora gitmelisin bence.hast.yoksa sağlık ocağı filan varsa oraya git ilaç verirler yoksa geçmez sonuçta bebek istiyorsun.

FADIK canimmm gecmis olsun canimm
korkmana gerek yok bendede olmustu bi k.ere..
antibiyotik falan kullandiysan o zamanda olabiliyor
doktor fitil vermisti,bikac gün icinde gecti..
camasirini pamuklu secmeye calis canim,sürekli degistir..sbunla falan yikama sakin,o bölgenin pH dengesini bozuyormus..ama kuruluguna ve temizligine dikkat et canimm...
doktora gitmeyeceksen eger eczaneyede danisabilirsin tatlimm

fadiğim canım kaşıntın için mutlaka doktora git,onu es geçme tatlım bende de olmuştu geçene kadar canım çıktı.
arka mahalle tatlım inş sende yazacaksın bir gün ama inş o gün bu tedavi sonucunda olur ltf inancını kaybetme herşeyin vakti zamanı var canım
yabangülüm sen nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin fatıma zehracım ya sen nasılsın gülten rabbim yardımcın olsun inş canım

fadiğim canım kaşıntın için mutlaka doktora git,onu es geçme tatlım bende de olmuştu geçene kadar canım çıktı.
arka mahalle tatlım inş sende yazacaksın bir gün ama inş o gün bu tedavi sonucunda olur ltf inancını kaybetme herşeyin vakti zamanı var canım
yabangülüm sen nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin fatıma zehracım ya sen nasılsın gülten rabbim yardımcın olsun inş canım

çok tşk sidelya güzel duan için cümlemizin yardımcısı olsun RABBİM opuyorumnanaktan

iyiyim canım iyi gidiyor çok şükür seni sormalı sen nasılsın?

fadikcim doktora gitmelisin bence.hast.yoksa sağlık ocağı filan varsa oraya git ilaç verirler yoksa geçmez sonuçta bebek istiyorsun.
sağlık ocağında bakarlarmı acep...
varda bize biraz uzak orayada araba lazım...

FADIK canimmm gecmis olsun canimm
korkmana gerek yok bendede olmustu bi k.ere..
antibiyotik falan kullandiysan o zamanda olabiliyor
doktor fitil vermisti,bikac gün icinde gecti..
camasirini pamuklu secmeye calis canim,sürekli degistir..sbunla falan yikama sakin,o bölgenin pH dengesini bozuyormus..ama kuruluguna ve temizligine dikkat et canimm...
doktora gitmeyeceksen eger eczaneyede danisabilirsin tatlimm
evet antibiyotik yapabiliyormuş...
şuan dişim için kullanıyorum öncede aynı ilacı bir kaç defa kullndığım için yapmaz diyordum ama orası hiç belli olmaz....
yaaa peki şimdi antibiyotiği bırakayımmı...onuda içmessem dişimi çektiremem....
en az 3-4 gün daha içmem gerekiyor...
açıklamaların için sağol canımopuyorumnanaktan

evet canım bu gidişle gitmem gerekecek...
bugün durumumu bir gözlem altına alayımda olmassa yarın bir yerlere giderim artık...

iyi diyelim iyi olur inş inş yabangülüm rabbim her konuda yardımcımız olsun inş
işallah canım işallah:Saruboceq:

sağlık ocağında bakarlarmı acep...
varda bize biraz uzak orayada araba lazım...

evet antibiyotik yapabiliyormuş...
şuan dişim için kullanıyorum öncede aynı ilacı bir kaç defa kullndığım için yapmaz diyordum ama orası hiç belli olmaz....
yaaa peki şimdi antibiyotiği bırakayımmı...onuda içmessem dişimi çektiremem....
en az 3-4 gün daha içmem gerekiyor...
açıklamaların için sağol canımopuyorumnanaktan

evet canım bu gidişle gitmem gerekecek...
bugün durumumu bir gözlem altına alayımda olmassa yarın bir yerlere giderim artık...

bakıyor canım sağlık ocakları.olmazsa eczaneye gidip söylersen ilaç verirler ama doktor yazmadığı için pahalı olur.

X