Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaslar nasılsınız bende dun doktorumla konustum temmuzda anotolıada tedavı olacagım hazıranda gorusmeye gıdecegım sızce anotolıa nasıl orda tedavı goren olumlu sonuc alan varmı cok heycanlıyım temmuza daha var ama hayırlısı artık esımde hareket sayı sorunumuz bızım gıbı olupta anotolıada tedavı olan varmı acaba

canimm 9.gün henüz erken degil mi? fisfisfis
dur bakalim hemen üzülme canimm
bekle biraz daha kan testi yaptir..
insallah hakkinda en hayirlisi olsun canimm
dualarimizdasin :Saruboceq:

canım sonuç negatifse üzülecek çok vaktin olacak bence üzülmeye bu kadar erken başlama
zaten idrarda çıkmıyor kandan baktırmadan üzme kendini
inşşşşşşş giüzel sonuç alırsın

arkadaslar gercekten hakli olabilirisniz ve oylede istiyorum hakli cikarsiniz insallah
az once bi daha yaptim
ovulasyon testide yaptim
bi keresinde duymustum oda pozitif cikiyor hamile isen diye
oda negatif cikti
bakalim artik cuma yada cumartesi kesin sonucu alicam yarin falanda yaparim devam teste yani

canim tozbezim evet cok haklisin galiba en cok aci ceken bu topikte gelmis gecmis ben oldum
cok aci cektim diye hemen anne olucam anlamaina gelmiyor bu ama ne kadar yoruldugumu tahmin edersiniz diye soyluyorum

cok guzel yazmisin canim
insallah diger arkadasalrim pozitifi gorurler
ask melegi yeter guzel haberleriniz bekliyoruz:Saruboceq:

canım geçmiş olsun biraz kuru tutmaya çalış benim kayınvalidemde de kaşıntı olmuştu dr kuru tutması gerektiğini söyledi eger geçmezse dr git canım...
hoşgeldin nasılsın
evet canım kuru tutmak lazımmış...
hayırlısı bakacağız artık....

hııı demek sonra yine oluyor....
bilgileirn içi sağol canım....
artık çaresine bakacağız....

bende dişim için antibiyotik kullnıyorum canım....
şidilik kaşıntım çok fazla değil arada kriz gibi gelip gidiyo...
ama yarın durumuma göre çaresine bakarım inşallah....
sağol canım...

fadikçim mutlaka doktora git.bende de olmuştu bir kez.4-5 gün kadar fitil kullandım.hemen geçiverdi.kendiliğinden geçmez ama..o yüzden mutlaka gitmelisin doktora.
geçmiş olsun canımm..
tamam canım yarın bir düzelme olmasa giderim artık...
sağol papatyam...

kızlar şmdi aize yazdığım bu ten cafe varya ömrümü yedi
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neysa iyi bakın kendinize seviyorum hepinizi
hay allah yaaa....kısa zamnda pc düzelir inşallah....

bilgilendirmelerin için sağol canım...
yarın olsun bakalım durumuma göre bir çare bakacağım...

evet fadiğim antibiyotikler malesef mantar yapıyor benimde olmuştu bence ihmal etme doktora git sonra insan o kaşıntıya dayanamıyor fitil ve kremle düzelirsin geçmiş olsun canım a.s.
evet canım yapıyormuş...ama dişim için kullanmak zorundayımda...

yaf bu RAPUNZEL nerelerde
face de girmiyor sanırım.
haberi olan var mı?
son zamnalar çok seyrek geliyordu ama şimdi neden gelmiyor doğrusu bend eçok merak ettim...
inşallah herşey yolundadır....

şimdiden hayırlı olsun canım....

bu hastane antalya'daymış...bu yüzden hiç bilgim yok...
antalya civarında arkadaş varmı hatırlıyamadım...
ama bilgisi olan varsa muhakkak yazacaklardır...

selam kızlar..

fadiğim eğer akıntın yok kuru kaşıntıysa troysd krem iyi geliyor..
akıntı varsa doktora gitmen şart fitille geçer..

tozbezim rapunzelin pc bozuk tamire gitcekti..
ne zaman gelirmiş belli değilmiş..

arkamahallem erken canım yaa..
sıkma canını boş yere..
inş sende de aymesle aa1 deki durum olur..
idrarda görmeyip kanda görür çok şaşırırsın.. :Saruboceq:

canım ya kaç kişi test yapıp negatifi gördü ama kan tesnde pozitif çıkmıştı sende burdan mutlaka okumuşsundur canım. layık değiliz anneliğe deme canım bizlerde herkse gibi layığız anne olmaya sadece rabbimin bir bildiği vardır zamanı vardır rabbim nasıl eylerse güzel eyler canım içini ferah tut

fadiğim diş için kullandığın antibiyotikdendir muhtemelen ama ilaç kullanman şart canım sağlık ocağıda yazar ama tek merhem yeterli olmayabilir derinlerdede kaşıntı varsa hap yada fitil de verirler mutlaka ama sakın ihmal etme canım

iyiyim allahtan çabuk atlattım var ama eskisine göre çok çok iyiyim.sen nasılsın

bende iyiyim çok şükür gün sayıyoruz şu önümüzdeki 2 haftayıda hayırlısı ile atlatsaydık

yaf bu RAPUNZEL nerelerde
face de girmiyor sanırım.
haberi olan var mı?

evet canım ya bende 2 gündür rapuyu soruyorum yoksam doğurduda mı haberimiz yok dedim

sen görüştün demek rapunzelle neyse iyi olsunlarda bende 2 gündür merak ediyodum

sen nasılsın tülişim aşılamayı ne zaman olacaksın canımmm

nimescim vakti saati geldimi tüp bebeğede gerek kalmıyor...
maşallah keseyide gördünüz...
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...
a.s.canım gerçekten öyle rabbimin 'ol' dediği zaman hiç bi şey önüne geçemiyor ben rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsin dualaşalım sevdiklerinizden de hep dua isteyiin ben hep öyle yaptım rabbim çok bekletmedi şükür

nimes gozun aydin canim . Bizlere umut oldun. esinin sperm degerleri neydi bizde 2 ay once .ameliyat olduk siz nezaman olmustunuz? bizde de morfoloji 0 . ileri hizlida 0
a.s. teşekkür ederim canım biz sadece bi kere geçen sene test yaptırdık sonra malesef hastane ameliyattan sonra dosyamızı kaybetti o yüzden sonuçları tam hatırlayamıyorum hatırladıklarım sayı 12 milyon morfoloji %0 hareketlilikte de biraz problem var demişlerdi ama 0 değildi biz 7 ay önce üniversite hastenesinde ameliyat olduk sonraki tahliilleri eşim yaptırmak istemedi durumde nasıl bi ilerleme oldu onu da bilmiyoruz ama doktorum düzelmiş demekki hamilesin diyo.
ümidini hiç yitirme sabırla en az 6 ay bekle bi de benim tavsiyem 6 aydan önce tahlil de yaptırmayın erkekler bu konuyu çok sıkıntı yapıyo ben eşimi kendi haline bıraktım çok şükür şimdi pişman değilim rabbim size de en hayırlı zamanda verecek :Saruboceq:inşallah:Saruboceq:

Son düzenleme:
nimes canım tebrik ederim. mucizene kavuşmuşsun canım
keseyide görmüşsünüz çok şükür darısı pıtpıtları fduymaya canım
çok teşekkür ederim canım gerçekten mucize ama hala inanmıyorum kalp atışlarını da duyarız inşallah

rabbim ol diyince oluyor herşey bahane.işallah 9 ay boyunca sağlıklı gebelik geçirirsin.
amin rabbim bekleyen herkese içinde de bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin onun vakti saati gelene kadar da sabırlar versin bunun hasreti en büyük imtihan

HARZEM canım sana da çok teşekkür ederim rabbim tüm arkadaşlarıma da nasip etsin hep öyle dua ediyorum
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok canım öğle çok akıntım yok...
her zamanki normal akıntı ama işte şekli peynir kesiği gibi...
mantarda şekli böyle oluyormuş.....

evet canım antibiyotikten....
ben yarın sağlık ocağı veya yakın bir ilçede doğum evi var oraya gitmeyi düşünüyordum....
kendi kendime yarın eşim çalışmıyor arabayla götürür diyordum ama nerdelmaz:
az önce konuştuk eczeneden ilaç alırız diyor...
sağlık ocağına gidelim dedim gerek yok oda aynı şeyi yazmayacakmı dedilmaz:
uğraşamazmış ya gece sinir etti beni
bazen kaldıramıyorum bu adamın vurdum duymazlığını....
benim gitsmeme birşey demez ama kendi oralarda vakit kaybetmek istemiyor....
yaaa sağlık ocağına direk araba bile yok hem arabaya bincen hemde yol yürüyecen....
yakındaki devlet hastanesine randevu almaya kalksam bu saaten sonra ancak p.tesiye oluyor....
allahım sen hayırlısını ver.....

Son düzenleme:
günaydın kızlar yetercim olsaydı ilk o yazardı muhtemelen ama o olmadıgı için onun yerinede yazmış olayım herkeze kocaman GÜNAYDIN

Günaydın arkadaşlar

canım benim ben önce 7 .gün yapmıştım negatif çıktı
8.günde negatifti 9. gün akşama doğru çok hafif gölge gibi belli belirsiz
bişey çıkmış ama ben görmemiştim bi arkadaşım vardı yanımda o söyledi
10. günde dayanamayıp test yaptım zaten allahın izniyle pozitifi gördüm
63 çıktı değerim
inşallah seninkide benim gibi olur idrarda negatif olması önemli değil kanda pozitifi görürsün bunu okadar çok istiyorumki anlatamam toz bezine kesinlikle katılıyorum dediği her kelimenin altına imzamı atarım sen kesinlikle anne olmayı bana göre en çok hakedenlerdensin Rabbimde eminimki bunu sana nasip edicek ama zamanını bilmiyorum işte inşallah o zaman şimdidir daha fazla beklemezsin inşallah Allah yardımcın olsun dualarım seninle

herkese günaydın opuyorumnanaktan uzun zamandır bu topiğe uğrayamıyodum geçmişe bi bakayım ne var ne yok bilmiyorumkismile

kızlar adetime 2 gün kaldı bende halsizlik iki gündür midemde şiddetli bir agrı ve gögüslerimde bugün hissettim acımayı ve damarları çok belli oluyo arada kasıklarıma iğne saplanıyo sanki yemek yesemde 1 saat sonra hiç bişe yememiş gibi oluyorum bu sabahta canım hiç bir şey yemek istemiyor hamişmiyim acaba belirtiler bölemi yazarmısınızopuyorumnanaktankafamçokkarıştı

inş dediğin gibi hamilesindir canım inşşşş :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…