Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş çok zor beklemek idrar testide yapmak istemıyorum negatif çıkar diye yerimseniben

canım ya tahmin edebiliyorum nasıl bir heyecan içindesin inş diliyorum rabbimden içinden geçtiği gibi olur sende bizlerde seviniriz bu günün halayının başıda sen olursun tatlım

:teyteyhaoldumsmile
canım ya tahmin edebiliyorum nasıl bir heyecan içindesin inş diliyorum rabbimden içinden geçtiği gibi olur sende bizlerde seviniriz bu günün halayının başıda sen olursun tatlım
inş pazartesiye çıkarsam güzel haberleri alırsam halay başı benim vermem kimseye :teytey::CüvCüv::dance:

teskkurler canim benim
insallah dediginiz gibi olur insallah kanda cikar bende cok istiyorum cok yoruldum cunku
normalden de gelmiyecegi icin bizim yine tedavi ve tedavi olmaktan yoruldum
yarin kan testini yaptirmayi dusunuyorum bakalim nolcak

sen nasilsin canim dun dr a gidicektin galiba neoldu ne dedi
hersey cok guzel boylece ilerler insallah
karnin buyumeye basladimi
masallaha bebisinede sanada:lepi::lepi:
hic belirti yasadinmi pekicanim sonucu ogrenmeden

kızlar herkese hayırlı gunler...
belgın gulten arkamahalle sıdelya..goruyorum sızı nasılsınız..
arkamahalle ınsaallah mevla ıkı yarın yuzunu guldurur..herhalde bız ona sıgınırız..baska dayanak noktası yok cunku..
sıdelya sen nasılsın canım..

allahım seni en doğru yer nereyse oraya yönlendirsin ve yardımcın olsun...
iyiyim canım sen nasılsın?iyi gidiyor çok şükür.
iyiyim canım ne olsun işte aynı..
delikafaduldendelikafaduldeninşallah hamilesindir..

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın

]

gunaydin canim iyilik sen nasilsin
cok tskler amin insallah
yarin bi mucize olur

canım allah yardımcın olsun inşallah yarın yüzün gülerhalaylar çekeriz..

fatıma zehracım iyiyiz şeker topiğin ev sahipliğini yapıyorum karar verdim bu gün hiç çıkmıcam.belginim sen nasılsın tatlım balsuratım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik canım

arkamahallemm canımmm nasılsınnnn transferrr olmuşş bile haberimmmm yokkkkkk allahımm inşallahh olmuştur. DUALArımızz kabul olmuşturrr..Allahım inşallahhhhh

fatıma zehracım iyiyiz şeker topiğin ev sahipliğini yapıyorum karar verdim bu gün hiç çıkmıcam.belginim sen nasılsın tatlım balsuratım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik canım

canım iyiyim ne olsun tedavi zamanımızı bekliyorum sen napıyosun nasılsınŞeniz

canım inşallah hamilesindir...
ama belirtilere çok takılma...
herkeste aynı olmuyor...
bide senin aşılama yapılalı 12 günü geçmiş...
neden kan testti yaptırmıyorsun....

hayırlı günler kızlara.s.

inşallah canım benim inşallah tedaviye gerek kalmaz
bebeğin sana gelir artık yarın güzel haberlerini bekliyorum
ben çok şükür iyiyim canım bebişimde iyiymiş dün doktardaydık
gördüm onu o kadar güzeldiki anlatamam rabbim tez zamanda sanada nasip etsin
maşallah diyim yavruma nazar değmesin
ama ikili testi yaptıramadık onun için uygun pozisyona gelmedi bi türlü
baya uğraştı doktorda bende ama getiremedik istediği pozisyona
doktorda daha fazla yormıyalım 3lü test yaparız 1 ay sonra dedi
inşallah oda sorunsuz çıkrsa herşey dahada güzel olucak
Canım ben hiç belirti yaşamadım hiç bişey değişmedi bende
herşey aynıydı oyüzdende çok umutsuzdum

merhaba kızlar herkeste heycanlı bekleyiş devam ediyor bende bu serüvenin içindeyim bende heycanla bekliyorum rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallah bizlerde bebişlerimize kavuşuruz

çıkar belki kesin ama ben korkuyorum yine hayal kırıklığı olacak diye yoksa bir hafta ağlamaktan kendime gelemiyom ne bilim yaa napim yaptirim mi sizce kan testi :sinifsinif:

merhaba kızlar herkeste heycanlı bekleyiş devam ediyor bende bu serüvenin içindeyim bende heycanla bekliyorum rabbim yüzlerimizi güldürsün inşallah bizlerde bebişlerimize kavuşuruz

amin inş herkesin gönlüne göre olur herşey bu bekleyişler ilerde hatırlayıp gülücez bence zamanı gelmedimi bizim anne olmamız için :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…