inş çok zor beklemek idrar testide yapmak istemıyorum negatif çıkar diye yerimseniben
inş pazartesiye çıkarsam güzel haberleri alırsam halay başı benim vermem kimseye :teytey::CüvCüv::dance:canım ya tahmin edebiliyorum nasıl bir heyecan içindesin inş diliyorum rabbimden içinden geçtiği gibi olur sende bizlerde seviniriz bu günün halayının başıda sen olursun tatlım
Günaydın arkadaşlar
canım benim ben önce 7 .gün yapmıştım negatif çıktı
8.günde negatifti 9. gün akşama doğru çok hafif gölge gibi belli belirsiz
bişey çıkmış ama ben görmemiştim bi arkadaşım vardı yanımda o söyledi
10. günde dayanamayıp test yaptım zaten allahın izniyle pozitifi gördüm
63 çıktı değerim
inşallah seninkide benim gibi olur idrarda negatif olması önemli değil kanda pozitifi görürsün bunu okadar çok istiyorumki anlatamam toz bezine kesinlikle katılıyorum dediği her kelimenin altına imzamı atarım sen kesinlikle anne olmayı bana göre en çok hakedenlerdensin Rabbimde eminimki bunu sana nasip edicek ama zamanını bilmiyorum işte inşallah o zaman şimdidir daha fazla beklemezsin inşallah Allah yardımcın olsun dualarım seninle
allahım seni en doğru yer nereyse oraya yönlendirsin ve yardımcın olsun...merhaba arkadaslar nasılsınız bende dun doktorumla konustum temmuzda anotolıada tedavı olacagım hazıranda gorusmeye gıdecegım sızce anotolıa nasıl orda tedavı goren olumlu sonuc alan varmı cok heycanlıyım temmuza daha var ama hayırlısı artık esımde hareket sayı sorunumuz bızım gıbı olupta anotolıada tedavı olan varmı acaba
iyiyim canım ne olsun işte aynı..iyiyim canım sen nasılsın?iyi gidiyor çok şükür.
delikafaduldendelikafaduldeninşallah hamilesindir..kızlar adetime 2 gün kaldı bende halsizlik iki gündür midemde şiddetli bir agrı ve gögüslerimde bugün hissettim acımayı ve damarları çok belli oluyo arada kasıklarıma iğne saplanıyo sanki yemek yesemde 1 saat sonra hiç bişe yememiş gibi oluyorum bu sabahta canım hiç bir şey yemek istemiyor hamişmiyim acaba belirtiler bölemi yazarmısınızopuyorumnanaktankafamçokkarıştı
kızlar herkese hayırlı gunler...
belgın gulten arkamahalle sıdelya..goruyorum sızı nasılsınız..
arkamahalle ınsaallah mevla ıkı yarın yuzunu guldurur..herhalde bız ona sıgınırız..baska dayanak noktası yok cunku..
sıdelya sen nasılsın canım..
kızlar herkese hayırlı gunler...
belgın gulten arkamahalle sıdelya..goruyorum sızı nasılsınız..
arkamahalle ınsaallah mevla ıkı yarın yuzunu guldurur..herhalde bız ona sıgınırız..baska dayanak noktası yok cunku..
sıdelya sen nasılsın canım..
teskkurler canim benim
insallah dediginiz gibi olur insallah kanda cikar bende cok istiyorum cok yoruldum cunku
normalden de gelmiyecegi icin bizim yine tedavi ve tedavi olmaktan yoruldum
yarin kan testini yaptirmayi dusunuyorum bakalim nolcak
sen nasilsin canim dun dr a gidicektin galiba neoldu ne dedi
hersey cok guzel boylece ilerler insallah
karnin buyumeye basladimi
masallaha bebisinede sanada:lepi::lepi:
hic belirti yasadinmi pekicanim sonucu ogrenmeden
fatıma zehracım iyiyiz şeker topiğin ev sahipliğini yapıyorum karar verdim bu gün hiç çıkmıcam.belginim sen nasılsın tatlım balsuratım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik canım
sağolasın sidelyamm iyiyim canım sen nasılsınn..
canım inşallah hamilesindir...kızlar adetime 2 gün kaldı bende halsizlik iki gündür midemde şiddetli bir agrı ve gögüslerimde bugün hissettim acımayı ve damarları çok belli oluyo arada kasıklarıma iğne saplanıyo sanki yemek yesemde 1 saat sonra hiç bişe yememiş gibi oluyorum bu sabahta canım hiç bir şey yemek istemiyor hamişmiyim acaba belirtiler bölemi yazarmısınızopuyorumnanaktankafamçokkarıştı
teskkurler canim benim
insallah dediginiz gibi olur insallah kanda cikar bende cok istiyorum cok yoruldum cunku
normalden de gelmiyecegi icin bizim yine tedavi ve tedavi olmaktan yoruldum
yarin kan testini yaptirmayi dusunuyorum bakalim nolcak
sen nasilsin canim dun dr a gidicektin galiba neoldu ne dedi
hersey cok guzel boylece ilerler insallah
karnin buyumeye basladimi
masallaha bebisinede sanada:lepi::lepi:
hic belirti yasadinmi pekicanim sonucu ogrenmeden
canım inşallah hamilesindir...
ama belirtilere çok takılma...
herkeste aynı olmuyor...
bide senin aşılama yapılalı 12 günü geçmiş...
neden kan testti yaptırmıyorsun....