Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar nasılsınız dün akşam giremedim pc de sorun vardı hepinizin gençlik bayramı kutlu olsun şimdi çıkıyorum akşam girer geçmişi okurum

olur mu cnm ya, anne olmaya en layık kişiler siniz çünkü sabırla umutla yıkılmadan tekrar terkrar olması için elinizden geleni yapıyorsunuz siz layık olmayacakta kimler layık olcak..cnm inş erken yaptığın için nnegatif çıkmıştır.inş bebişin sana sımsıkı tutunmuştur.

32 mılyon cnm yaa yalnış yazdım morfolajı dediğin ne test sonuçlerı bizde olmuyo doktorumuzda oluyo ve o göstermişti değerleri bize ordan bılıyom bende bu ıkı degeri inş pozitif çıkarda burda sizinle paylaşırım

canimm 9.gün henüz erken degil mi? fisfisfis
dur bakalim hemen üzülme canimm
bekle biraz daha kan testi yaptir..
insallah hakkinda en hayirlisi olsun canimm
dualarimizdasin :Saruboceq:

arka mahalle erken yapmışşsın hemen çıkmaz çıkmadıgı gibi hamişde olabilrisin üzüntüyle bebiş varsa ona zarar verirsin erken yapmayın kızlar böle erken yapıpta hamile çıkmayan üzüntüden bebeğini kaybedenler var bende aşılama yaptırdım 12. günüm ama ben adetımı beklıyorum bekleyın lütfen

dediğim gibi eğer morfolojide de sorun yoksa değerleriniz iyi...
morfoloji spermin yapısı demek bu yüzden bu da çok önemli...
inşallah bizimle güzel haber paylaşırsın canım....

kızlar yaa bende dünden berli vajinal kaşıntı var...
şimdi biraz nette araştırdım mantar olmuş galiba...
bu rahatsızlık hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim....

kendinden geçermi geçmesi için ne yapmak lazım....
eğer basit birşeyse şimdi bide bunun için dr a gitmeyeyim....
zaten gidecek olsam biizm burda gidebileceğim bir hastane yok başka yerede zor oluyor....

canim testini erken yapmissin ya moralini bozma sakin
sende biliyorsun kanda kesin sonuc cikar
hem sende gormussundur burada bazi tup bebek yaptiran arkadaslarimizinda idrar testinde negatif cikip kanda pozitifi gorenler var
ustelik anne olmaya laik degiliz deme lutfen boyle dusunme olucak insallah olucak
yuce Allah bizlerede nasib edecek bir gun
her kul bu dunyada sinavdan geciyor bizimkiside buymus
bir gun insallah hepimiz hamileligimizden bebislerimizden konusucaz

kizlar testleriniz pozitif ciksin insallah
Allah nasib etsin :Saruboceq:

herkese merhabalar kizlar a.s.

Herkese hayırlı gunler kızlar..
Uykucu rahatlattın benı canım saol..
ılgılenen arkadaslara bır bır tesekkur edıyorum..

fadik canim gecmis olsun
kadin olmak zor is dikkat etmezsek hemen birsey kapiyoruz
benim bu konuda bilgim yok canim
umarim kisa zamanda atlatirsin

iyiyim allahtan çabuk atlattım var ama eskisine göre çok çok iyiyim.sen nasılsın

rabbim ol diyince oluyor herşey bahane.işallah 9 ay boyunca sağlıklı gebelik geçirirsin.

canım ya :teselli:anne olmaya tabikide layıksın öyle düşünme senin için hayırlısı buymuş.kaç kişi var bak burada beklemediği anda hamile kaldı biride benim.bize veren allah sana veremezmi,vakti gelmemiş demekki biraz kafandan at dinlen azcık bebişin bakmışsın gelmiş.gelecek gör bak böyle söylediğine pişman olacaksın demedi deme.yabangülüm demişti dersin.

fadikcim doktora gitmelisin bence.hast.yoksa sağlık ocağı filan varsa oraya git ilaç verirler yoksa geçmez sonuçta bebek istiyorsun.

FADIK canimmm gecmis olsun canimm
korkmana gerek yok bendede olmustu bi k.ere..
antibiyotik falan kullandiysan o zamanda olabiliyor
doktor fitil vermisti,bikac gün icinde gecti..
camasirini pamuklu secmeye calis canim,sürekli degistir..sbunla falan yikama sakin,o bölgenin pH dengesini bozuyormus..ama kuruluguna ve temizligine dikkat et canimm...
doktora gitmeyeceksen eger eczaneyede danisabilirsin tatlimm

fadiğim canım kaşıntın için mutlaka doktora git,onu es geçme tatlım bende de olmuştu geçene kadar canım çıktı.
arka mahalle tatlım inş sende yazacaksın bir gün ama inş o gün bu tedavi sonucunda olur ltf inancını kaybetme herşeyin vakti zamanı var canım
yabangülüm sen nasılsın nasıl geçiyor hamileliğin fatıma zehracım ya sen nasılsın gülten rabbim yardımcın olsun inş canım

çok tşk sidelya güzel duan için cümlemizin yardımcısı olsun RABBİM opuyorumnanaktan

iyiyim canım iyi gidiyor çok şükür seni sormalı sen nasılsın?

fadikcim doktora gitmelisin bence.hast.yoksa sağlık ocağı filan varsa oraya git ilaç verirler yoksa geçmez sonuçta bebek istiyorsun.
sağlık ocağında bakarlarmı acep...
varda bize biraz uzak orayada araba lazım...

evet antibiyotik yapabiliyormuş...
şuan dişim için kullanıyorum öncede aynı ilacı bir kaç defa kullndığım için yapmaz diyordum ama orası hiç belli olmaz....
yaaa peki şimdi antibiyotiği bırakayımmı...onuda içmessem dişimi çektiremem....
en az 3-4 gün daha içmem gerekiyor...
açıklamaların için sağol canımopuyorumnanaktan

evet canım bu gidişle gitmem gerekecek...
bugün durumumu bir gözlem altına alayımda olmassa yarın bir yerlere giderim artık...

iyi diyelim iyi olur inş inş yabangülüm rabbim her konuda yardımcımız olsun inş
işallah canım işallah:Saruboceq:

bakıyor canım sağlık ocakları.olmazsa eczaneye gidip söylersen ilaç verirler ama doktor yazmadığı için pahalı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…