nevroskycim 200 salavat 200 ihlas ekler misin tatlım?
Allah kabul eder inşallah dularımızı...
canım benim 200 ihlas eklermisin bana
Selam kızlar hayırlı akşamlarrrrr.Nevrokyy canım 420 hlas______420 Salavat Okudum canım eklersinn
Canım ben senin adet tarihini güncellerim yukarıda. Bu arada okumalar için de Allah razı olsun. Hekemn ekliyorum Allah inşallah kabul eder canım. Tatile mi çıkıyorsun canım? Senden ne kadar ayrı kalacağız?
canım benım..bende ıyıkı senı tanımısım..Şenizevet hayırlısı tatlım..
bugun ınsallah kızmadın bana.kaydirigubbakcemile.
Canım benim hehehe :)Olsada beraber karşılıklı lolipop yesek :icecream: kaydirigubbakcemile3balsurat senin şu avatarını görünce canım lolipop çekioooo :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
:asigim: :icecream: :lepi:
Evet canım tatile cıkıyorum.
Aslında ramazanda hiç içime sinmiyor ama erken rezervasyon yaptırmıstı eşim hiç onu düşünmemiş.fisfisfis
Ayın 10 evlilik yıl dönümümüz.Süpriz yapmak istemiş bana kaydirigubbakcemile2
İnsallah rabbim 2.yılımızda bizi sevindirir.:ecrin_bebek:
Ve bizim gibi herkesin mutlu yuvalarını cocuk sesiyle senlendirirkaydirigubbakcemile5
Rabbim Zekeriya peykamberi sevindirdiği gibi bizide sevindirsin
Akşam söylediğin sözden sonra gerçekten kızdım AŞKOLSUN diyorum başkada birşey demiyorum :1closedeyes:
Canım benim hehehe :)Olsada beraber karşılıklı lolipop yesek :icecream: kaydirigubbakcemile3
balsurat senin şu avatarını görünce canım lolipop çekioooo :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
:asigim: :icecream: :lepi:
Günaydın canım. İnşallah herşey daha da güzel olacak. Ameliyat güzel geçecek ve faydalı olacak. Dualarım senin ve eşinle canım. Allah kolaylıklar versin. Şimdiden geçmiş olsun. Şeniz
günaydın arkadaşlar,
bu hafta cuma günü sabah eşimin varikosel ameliyatı var,inş güzel geçer,çok heyecanlıyız:dance:
selam ealnas . hayırlı olsun canım. Sağlıklı hamilelik geçirmesi dilerim canım allah tamamını erdirsin inşallah. Seninle durumumuz biraz benziyor. Microenjeksiyon tedavisine başlıyoruz. Allah'ım bizede nasip etsin inşallah. Ben herşeyin yolnda gideceğine inanıyorum . dondurulmuş 3 tane sperm bulundu çok şükür. buna bana büyük umut oldu. doktor tese işlemine gerek duyulursa yapılacak dedi. ama bu bile benim için büyük bir umut. allahım hepimize evlatllar nasip etsin inşallah. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?