fatos gerek yok demis ama sen bilirsin ayrintilarda guzel olsun yarabbim bu cabalarimiza karsilik bizi sevindirir insallah canim sanada kolay gelsin valla her isi bir arad goturuyorsun allahim insallah sana bebek verdiginde en kisa zamanda insallah sen onuda bizim aramizda buyutursungamyoncuiremsu
ben cikiyorum uff ya kaynanam aradi ne guzel dualarimi okuyordum nevrosky canim 115 ihlas daha ekle sonra devam ederim yine
Nevroskycım ben de adet tarihimi vermemişim.
27 Eylülde malesef yine hastalanırım sanırım. fisfisfis
Birde benden de 200 salavat ve 200 ihlas eklermisin.
Salavatı tefriciye ye de katılmak istiyorum ama tam sölediğin tarihler arası şehir dısında olucam malesef okuyamam. :1no2:
Ama Rabbim insallah sizin güzel kalpleriniz den cıkan dualara benide dahil eder kaydirigubbakcemile5
Bİr de nacizane bir fikrimi söylemek istiyorum.
Ayrıca bir din kitabında okudum.
Salavatı tefriciye sihir değildir.Dinimizde belli sayılara gerek yoktur.
Önemli olan elimizden geldiğince cok okumak.
yoksa Allah korusun Allaha şirk kosmus olmayalım
a.s.
kızlar hepinize günaydın dün öğlen sersoyun gidip şifa buldugunu söylediği ermiş attara gittim ne kadar çabuk diye düşünebilirsiniz ama işte insan sebeplere sarılıyo size izlenimlerimi yazmak istiyorum üsküdarı pek bilmediğimiz için bayagı dört döndük sonunda bulduk kutu gibi küçücük bir dükkan içeri girdik ve hüseyin beyi sorduk bizei tam karşı binasının ikinci katına yönlendirdiler önce çok şaşırdım ne yalan söylim adam bürosu var resmen kapıda bir yazı kesinlikle danışmanlık ücreti alınmaz diye ve almadıda neyse içeri girdik sekreteri bizi içeri aldı hüseyin bey çok sakin 60 yaşlarında en azından öyle görünüyordu bir bey büroda sehpanın üzerinde bitkiler ve üzerinde ne işe yaradıklarını yazan kagıtlar vardı şifa görmüş insanların mektupları çerçevelenip duvara asılmıştı ve çok kalabalıktı arı gibi işliyordu yani çok tanınmış bir aktar sanırım
bize derdimizi sordu eşimde anlattı çocuk için neler yaptıgımızı ve fayda bulamadığımızı isimlerimizi sordu ve kaç yıllık evli oldugumuzu tabii sorunumuzun ne oldugunuda bizde anlattık spermlerde hareket azlığı ve sayı azlığı ayrıca varikosal (bu arada listede benim varikosal gözükmüyo yeni fark ettim onuda eklersin nevrosky)oldugunu söyledik bize 3 tane ürün verdi ilk olarak varikoseli halletmeliyiz dedi varikosal çayı verdi o bittikten sonrada bir macuna ve ek olarak bögürtlen kökü çayına başlıcak bögürtlen kökü çayını beraber kullanacakmışız macunu 3 şişesi bittikten sonra sperm tahlili yapmamızı söyledi değişimi görmemiz için bunlar bir kagıda yazdı bizde dükkandan aldık varikosal çayı ve bögürtlen kökü çayı 25er milyon şişedeki macunsa 85 milyon yani toplam 135 milyon para verdik :1shok:
şimdi kullanmaya başlıcak eşim inşallah bu bizim için bir vesile olur bekleyip görecegiz
Canım hiçbir zaman umutsuz vaka demeyiz kimse için. Allah büyük. Azospermli arkadaşımız doğal yoldan hamile kaldı Allaha şükür.Bu sebeple mucizelere her zaman açığız. Şansımızı biraz daha artırmak için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Amacımız bebek sahibi olmak. Allah bu yolda bize bebeklerimizi bağışlayacak inşallah. Sabırla bekliyoruz.
Sizde sorun nedir canım? Ekleyeyim listeye ama , bilgi vermemişsin. Boş olarak ekleyeyim canım. a.s. İnşallah bir dahaki denemeniz size bebeğinizi getirir. :Saruboceq:
Arkadaslar merhaba, bizde 10 yildir bekliyoruz, sorun azosperm, tese ile bulunmustu.
3 mikroenjektion basarisiz. 4. tese de bulunamadi.
Yani tedaviler, muayeneler cok yordu bizi. Maddi yönünü bir kenara birakalim,
manevi olarak cok yiprandim. Sorun erkektede olsa bütün yük kadinda.
Simdi ayrintilara girersem sayfalar yetmez. Birde arkadaslarimin benim hayal
kirikliklarima üzülmelerine istemem. Bizim daha cok basari hikayelerine
ihtiyacimiz var. Ne olur tedavileri geciktirmeyin, zaman cok cabuk geciyor.
Güzel haberlerinizi bekliyorum. senağlama
galiba herkes yemekte allah kabul etsin kizlar nevrosky canim 300 salavat daha eklermisin bana yarin devam ederiz artik bugunluk benden bu kadar yemek yapmaya gidiyorum hoscakalincokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Arkadaslar merhaba, bizde 10 yildir bekliyoruz, sorun azosperm, tese ile bulunmustu.
3 mikroenjektion basarisiz. 4. tese de bulunamadi.
Yani tedaviler, muayeneler cok yordu bizi. Maddi yönünü bir kenara birakalim,
manevi olarak cok yiprandim. Sorun erkektede olsa bütün yük kadinda.
Simdi ayrintilara girersem sayfalar yetmez. Birde arkadaslarimin benim hayal
kirikliklarima üzülmelerine istemem. Bizim daha cok basari hikayelerine
ihtiyacimiz var. Ne olur tedavileri geciktirmeyin, zaman cok cabuk geciyor.
Güzel haberlerinizi bekliyorum. senağlama
nevrosky canim benim oglen yarim kali pek oyle yarim yarim okumuyorum ama acil cikmam gerekti ondan oyle oldu simdide tam sayi olsun diye 185 tane ihlas okudum ekleyiver canim
galiba herkes yemekte allah kabul etsin kizlar nevrosky canim 300 salavat daha eklermisin bana yarin devam ederiz artik bugunluk benden bu kadar yemek yapmaya gidiyorum hoscakalincokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?