nevrosky senin adının karşısında selenyum kullandığınız yazıyor.onu vitamin olarak mı alıyorsunuz?devlet ödüyor mu,e vitamini gibi kendimiz mi ödüyoruz?sizin ilacın adı ne?
canım 100 ihlas 100 salavat daha ekleyebilirsin bana. geglim gelmeden ne okursam o kardan:Saruboceq:
canım 100 ihlas 100 salavat eklermisin tatlım:))))
Bitanem. :teselli: Aslında değerleriniz iyi. Yumurta takibi de yaptırıyorsun. Şansa bırakmıyorsun. Normal şartlarda olması lazım ama kısmet bu işler işte. O yüzden olmuyor. Olmayacağı için değil. Zamanı gelmediği için. Dilerim o zaman yakındır. Çünkü durumunuz pek parlak. Bayramdan sonraki patlamada seni görmek istiyorum canım. Allahım verir inşallah. :Saruboceq:
Canım devlet ödemiyor. Solgar'ın Selenyum takviyesini kullanıyor. Seleno diye bişi sanırım. İçinde 100 adet var. Günde 1 tane içiyor. 23 YTL falan. Aslında günde 2 tane içilmesi lazım. Ama başka şeylerde kullandığı için azdan veriyorum. kaydirigubbakcemile5
canım benım..bende ıyıkı senı tanımısım..Şenizevet hayırlısı tatlım..Canım arkadaşımm ne yapalım rabbim demek hayırlısı böyleymiş; bu ay olmadı yeni bir ay yeni bir umut olucak inşallah rosemim canım arkadaşım iyiki seni tanımışım iyiki varsın.ROSME hehe kızcan şimdi bana ROSME kaydirigubbakcemile5
canım benım..bende ıyıkı senı tanımısım..Şenizevet hayırlısı tatlım..
bugun ınsallah kızmadın bana.kaydirigubbakcemile.
canım benım ınsallah dedıgın gıbı olur.
bugun kk ya pek gıremedım.temızlık ev yemegı felan derken aksam oldu..
dun doktor sıtesıne degerlerımızı yazmıstım bugun cevap geldı.senın dedıgın gıbı degerler ıcın guzel yorumlar yapmslar..cok sukur ALLAH'ıma.:Saruboceq:bu degerlerle nasıl bıze asılama yaptırın dedıler kı anlamıyorum.merkezlerın cogu maddı acıdan yaklasıyor sanırım olaya..ınsallah bu ay hersey daha guzel olur hepımız ıcın herkes ıcın..:Saruboceq:
buarada ben adetlıyım ya ıhlas okuyabılıyormuyum?
evet canım çok haklısın.kırk ambar oldu eşimin midesi.o da çok sabırlı ve istekli.ne duysak deniyoruz işte şifa niyetine:içelim:cokacimcoook:CüvCüv:-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?