arkadaslar merhaba.nasılsınız bakım?
ben dune gore daha ıyıyım cok sukur.
yalnız kafam bıraz karısık.bu ay sınav stresı yok ama doktora gıdıp gıtmeme konusunda kararsız kaldım.bır kez daha yumurta takıbı yaptırmalımıyım?ılk gecen ay yumurtam buyudu doktorum dedıkı bu senın tedavıdekı ılk ayın sayılır.yoksa bu ayda yaptırıp bıraksam mı?:1no2:bu konuda fıkırlerınızı benımle paylasırsanız sevınırım..kaydirigubbakcemile5
canlar selam,
ben yine adet oldum( yeni tarihim 3 ekim...
umarım bu mübarek ayda allahım dualarımızı boşa çıkarmaz. bayramda çifte bayram yaparız...
Selam arkadaşlar
sizi takip ediyorum ama bi türlü yazı yazamıyodum kendime gelmek biraz aman aldı ama daha iyi sayılırım bu kadar yıkılacağımı tahmin etmemiştim.
Ben size bişey danışmak istiyorum biliyosun bayramdan sonra hemen tüp bebeğe başlamayı düşünüyodum ama eşim bu gün dr görüştü dr tekrar klomen - evicap - trendal kullanmasını söylemiş 2 ay daha bekle sonra konuşuruz tekrar demiş sizce beklemelimiyiz yoksa hiç zaman kaybetmemelimiyim kararsız kaldım.:1no2:
Canım seni çok iyi anlıyorum. Şimdi daha iyisin inşallah. :1hug:
Canım ben net birşey diyemiyorum açıkcası. Senin durumunu sen daha iyi biliyorsun. 2 ay bekle demiş. Sonra bakacaksa 3 ay eder. Sen 3 ay daha bekleyebilirmisin? 3 ay daha kırmızıları görmeyi kaldırabilirmisin? Belli bir yerden sonra güç kalmadığının farkındayım. Güzelce düşünüp karar ver canım.
Diğer yandan ; Ameliyat olup , ilaç kullanıp belli bir emek verdiniz değerleri düzeltmek yolunda. Sonuçta bu kadar çabanın karşılığını alamadığınız için yapılanlara da yazık olmasın. 2-3 ay daha beklersen son bir şans daha vermiş olursun. Eğer 2-3 ayın sonunda çok güzel bir sonuçla karşılaşırsan en az 6 ay zaman tanırsın doğal yoldan olması için. Eğer karşılaşmazsan tüp bebeğe kesin başlarsın. Allah göstermesin Tüp bebek tutmazsa , o zaman bu yollara yine döneceksin. Peşini bırakmayın derim ben. Son şans verilebilir. İnşallah da çok güzel olur sonucu. Bana özelden yazdığı şeyi de düşünüyorum. Belki olur be güzelim. yerimseniben
Selamm kızlarr herkeze hayırlı günler geçirmenizi diliyorum.Nevrosky canım nasılsınn :)Şeniz
Sağol bitanem. Senin de günün hayırlı olsun inşallah. Ben de iş yerindeyim. Bir yandan çalışıyorum , bir yandan KK'dayım. Zaman su gibi akıp geçiyor. Bir bakıyorum akşam olmuş. :sm_cool: Müzik de dinliyorum tabi bu arada. Çok süper oluyor.. :dance: Sen neler yapıyorsun canım?
Canım iyi olmaya çalışıyorum elimden geldiğince kendimi toparlamak için uğraşıyorum son zamanlarda uyku problrmim var uyuyamıyorum sürekli rüyalar görüyorum kendimi hep tüp bebek tedavisinde görüyorum ya nebiliyim böyle karma karışık saçma sapan şeyler görüyorum onlarıda bi atlatabilsem daha iyi olucam.
Eşimde bekleyelim diyo bukadar sabrettik 2-3 daha sabredelim diyo ama benim en çok korktuğum olay bu süre zarfında ya spermleri tamamen biterse bu endişe benim kafamı karıştırıyo ondan dolayı kararsızım açıkçası:çok üzgünüm:
günaydın arkadaşlar,
bu hafta cuma günü sabah eşimin varikosel ameliyatı var,inş güzel geçer,çok heyecanlıyız:dance:
kaydirigubbakcemile2Şenizgünaydın canlarımmmm nasılsınız bakimmm siteye giremiyodum kaç gündür
Günaydın bitanem. Ben iyiyim canım çok şükür. Sen nasılsın? Şeniz
Sitede ara ara sorun oluyor. Ama genel bir sorun yok. Ara ara deneyerek girebilirsin. :lepi: Gördüğün gibi biz almış başımızı gitmişiz sayfalarca.
Bende aynıı K.K DAYIM herzamanki gibi :)Bende biraz sonra kalkıcam evi inceden tekrar elden geçiricem pencere,kapı temizliği :)Yarın kalabalık geliyor iftara telaş var bende hehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?