Evet canım sayı çok önemli bence de. O yüzden hassas okunmalı , dikkat edilmeli. İnşallah olacak , inşallah bebeklerimize kavuşacağız. Birşeyler vesile olacak , Rabbim kabul edecek dualarımızı. Kime kimin duasının kabul olacağı belli olmazmış. Bizler de bol bol dua ediyoruz hepimiz için. Allah kabul etsin inşallah. :Saruboceq:
nevrosky canım eğer okunacak varsa benide ekle bende okuyum canım benim rabbim kabul eder inşallah valla çok isteyerek ve severek yaparım çok canı gönülden yani kendimde nasıl istiyorsam hamile kalmayı hepiiz için aynı şevkle istiyor ve dua ediyorum tatlım
sana birsey söylimmi canim...buraya cok caresiz napicani bilemeyenler icine atanlar ve yanliz oldugunu hissedeen kadinlar geliyor...artik isyan etmeye baslayanlar dunyada tekmis gibi neden ben diyenler giriyor..ben bile dinimi her turlu yasayan birisi uygulayan okadar okumus birisi olarak ara ara isyan ediyorum dogru olmadigini bile bile...ama seen herkeze ve herseye bir cvp veriyorsun rahatlatiyorsun ve insan ya amaann olursa olur olmazsa olmaz diyor..bence sen cok kisinin duasini aliyorsun ve seninde dedigin gibi baskasinin bir diger insani yaptigi dua kendi yapmis oldugu duadan daha cok kabul olurmus..ve bence senin allahin izniyle olucak en kisa zamanda
bu sene turkiyeden 1000 sayfalik dua kitabi almistim salatitefriciye icin bakmak bugun aklima geldi
diyorki:kim hergun 41 veya 100 veya daha fazla okumaya devam ederse gam keder uzuntu sikintisindan kurtulur
devam edilfigi halde maksatina nail olmayan yoktur
salati tefriciye okunmasinin adabi::::::::::::
25 defa_____ estagfirullahellezi la ilahe illa huvel hayyel kayyume ve etubu ileyh
ardindan____euzu billahi mines seytanir raciym.bismillahirrahmanirrahim.innallahe ve melaiketehu yusallune alen nebiyy,ya eyyuhellezine amenu sallu aleyhi ve sellimu tesliyma.
sonra su sekilde niyet edilir
ya rabbi okuyacagim salavati serife hurmetine............................................nin hastaligina ,vucudunda rahatsizligna sifaya kavustur yani ne icin okunacaksa niyet edilir
4444 defa okunur ne eksik ne fazla
bir seferde de olabilir birkac gundede olabilir diyor
aynen aktardim arkadaslar yalniz bir kac arapca harf olmadigi icin tam yazamadim
canım 20 kişi olmuşuz ne kadar güzel bu sayede daha dikkatli okunur çünkü çok az sayı düşüyor allahım şu mübarek günde dualarımızı kabul eder inşallah:sm_cool:
Canım teşekkürler. Bendeki kitapta bu baştan okunacaklar yazmıyor. Aslında ona şimdiden bir açıklık getirsek iyi olur. Daha önce okuyan arkadaşlar ; siz nasıl yapıyordunuz? Dua tamam da başlama ve niyet aşamasında nasıl olacak. Eğer niyet edeceksek ; öncelikle herkes için benim dua edip başlamam ve sonradan herkesin okuması mı gerekir? Bizler önce okuyor en son duasını yapıyorduk. Yani yaptığımız bu şekildeydi. Herkes ayrı ayrı niyet söylemiyor ya. En son duası yapılırken söyleniyordu. Ne dersiniz kızlar. Perşembeye kalmadan netleştirelim. :ecrin_bebek:
birde kizlar belki biliyorsunuz ama bilmeyen icin bi kac tane daha dilek icin yapilmasi gerekenler den yazayim
____gece yarisi kibleye karsi 170defa ayetel kursi okunacak
____sabah namazindan sonrada olabilir yine 170 defa kibleye karsi ayetel kursi
____sabah namazindan sonra bir hafta boyunca 41 kere yani 41 7 ye bol bir haftada bitecek 41 yasin okunacak bir dileginizin olmasi icin
____7gun boyunca hergun tam 786 defa bemelei serife okuyan muradina nail olur.
____gusul abdesti aldiktan sonra kimseyle konusmadan tenhada allahin isimlerinden olan el_mÜheyminÜ 100 defa okunursa denirse muradina nail olunur
bence deneyin kizlar olmazsa sevap okumaktan zarar gelmez
Tamam canım. Bekleriz İhlâs ve Salavatlara katılımını.
4444 Dua Salat-ı Tefriciye canım. Onu baştan okumuyoruz. Önce kayıt alıyoruz Perşembeye kadar. Sonra Cuma payımıza düşen kadar okumaya başlayacağız. Yanlış okunması çok önemli. Eksiksiz , yanlışsız okunmalı. Sayı da karıştırılmamalı. Hassas yani. Sadece talep listesine yazılan arkadaşlar okuyacak. En son da duasını yapacağım. Hepimiz için zaten. Allah kabul eder inşallah. :Saruboceq:
Canım teşekkürler. Bendeki kitapta bu baştan okunacaklar yazmıyor. Aslında ona şimdiden bir açıklık getirsek iyi olur. Daha önce okuyan arkadaşlar ; siz nasıl yapıyordunuz? Dua tamam da başlama ve niyet aşamasında nasıl olacak. Eğer niyet edeceksek ; öncelikle herkes için benim dua edip başlamam ve sonradan herkesin okuması mı gerekir? Bizler önce okuyor en son duasını yapıyorduk. Yani yaptığımız bu şekildeydi. Herkes ayrı ayrı niyet söylemiyor ya. En son duası yapılırken söyleniyordu. Ne dersiniz kızlar. Perşembeye kalmadan netleştirelim. :ecrin_bebek: [/QUOTE
ya sart degil herseferinde o bastan okunacak dualar..ben herzaman niyetimi basta icimden alirim bu niyet icin baslicam diye sonra herseferinde besmele ceket ögle devam ederim...]
canim sen bunlari okusanda arkasindan ne biliyim bizim adimiza eslerimize sifa gelsinde hemen bebek sahibi olsak falan diye kisa niyet etsen sonra biz okusak bitincede kendin herzaman nasil dua ediyorsan oyle edersin
ama basta ne icin diye niyet etmeliymisin:uhm:CADIARZU
arkadaşım benide ekleyebilirsiniz listenize sperm sayımız 86 milyon /ml , hareket %47 ,ileri hızlı hareket %15 ve kruger %4 bizim problemimiz bunlar. 1 aşılama başarısız dün adet oldum. E ,C ve Selenyum vitamini ve keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz.
Tamam canım dediğin daha mantıklı. Başka bir görüş gelmezse Perşembe'ye kadar bu şekilde yaparız. Açıklamayı geçeriz. :lepi:
arkadaşım benide ekleyebilirsiniz listenize sperm sayımız 86 milyon /ml , hareket %47 ,ileri hızlı hareket %15 ve kruger %4 bizim problemimiz bunlar. 1 aşılama başarısız dün adet oldum. E ,C ve Selenyum vitamini ve keçi boynuzu pekmezi kullanıyoruz.