Sağol bende iyiyim bugün neşeli başladım güne kendimi motive ediyorum. Evet çok heyecanlıyım. Bi önceki testi nisanda yaptırmıştık canım. Mutluluğumu ilk paylaşacağım insanlar arasındasınız emin olun tabi üzüntümüde başka kimseye anlatamıyorumki iyiki sizler varsınız hepinize çok teşekkür ediyorum.kaydirigubbakcemile5
100 ihlas 100 salavat dün 50 ihlas 50 salavat bugün okudum canım
HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
Tamam canım şimdi açıklık geldi , ilettiğin şekilde ekliyorum. Allah kabul etsin inşallah. Allah razı olsun canım.
Nisan'dan bu yana baya olmuş canım. 4 ayı geçmiş. İnşallah kullandıklarınız şifa olmuştur. İnşallah emeklerinizin , dualarınızın ve dualarımızın karşılığını alırsınız canım. Merakla bekliyorum sonuçları. İnşallah Allahım yüzümüzü güldürür.. :Saruboceq:
hastalanmama rağmen kendimi çok iyi hissediyorum alıştım hastalanmaya benim ramazanımda daha başlamadı hastalığım bitsin bende okurum inşallah dua sen nasılsın nevrosky
gunaydin kizlar kimse yokmu ben dayak yemiycem yani cunku bende bagimlisi oldum uyanir uyanmaz burdayim ne var ne yok diye kizlar ya bizim listenin guzel hamisleri eger burlardaysaniz soylermisiniz ilk hamilelik belirtileriniz nelerdi benim 1 hafta gecti gunum ama pek belirti yok tsklera.s.
birde adetime 1 2 gun kala cok hstalanmistim her yerim agriyordu atesim vardi bende 1000 lik agri kesici almistim o yuzdende gecikmis olabilirmi bu konuda bilgisi olan varmi genelde adetliyken kesilirdi benim agri kesici alirsam
ama simdi hic gelmedi ondanmidir acaba
Bebeğim sen ne zaman hastalandın. Benim haberim yok. :teselli: Ama kendini iyi hissetmene sevindim birtanem. İşte böyle güçlü olmalısın. Takdir ettim seni. Ben çok iyiyim canım çok şükür. Yeni adet tarihini ver istersen de hemen güncelleyeyim canım unutmadan. Şeniz
atesim 36 9 bugun daha 37 yi bulamadim yani sabah uyandigimda aliyorum evet canim bende ondan suphelendim bu hap yuzunden olabilir neyse olasiya kadar bekliyecegim bende test yapmiycam zavalli esimde oyle diyor
cunku benim bu 3 oldu ne zaman cok inansam ve cok beklesem bu ay olur diye gercekten psikolojik birsey o ay adetim gelmiyor ve bizde umutlaniyoruz bu ayda cok inandim cunku sitede mucizeleri gordum o yuzden oldu
iste o iki defada yaptigimiz testleri gorunce hayat o kadar bos gelmisti ki bir daha 1 ay gelmesin oyle yapcam demistim neyse artik hic beklemiyorum yine cok konusutm canim opuldun
a.s.pazartesi biraz biraz geldi ama esas bugün geldi tam olarak aşılamadan sonra bi düzensizlik oldu bende bi doktora gitmem
birde kist oluştuğunu anlayabilirmiyiz bi belirtisi oluyomu yoksa sadece muayeneylemi anlaşılıyo:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?