- 17 Mart 2008
- 12.985
- 46
- 46
nevrosky cım 50 ıhlas eklermısın........
Canım 50 mi ekleyeceğim. Yoksa 50 + 50 mi? Karışıklık olmasın. İki kere yazmışsın. a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nevrosky cım 50 ıhlas eklermısın........
50+50 eklermısın ..:))))
günaydın kızlaaaar hihoyyytŞeniz
güzel bir gün olsun hepimize a.s.
bizim sayfanın hatunları tembel heralde, uyanıp da gelememiş kimse kaydirigubbakcemile
nevrocum dünden 50 salavat vardı, akşam haber verememiştim.
nevroskycım 20 salavat 20 ıhlas suresını eklermısın....
günaydın kızlaaaar hihoyyytŞeniz
güzel bir gün olsun hepimize a.s.
bizim sayfanın hatunları tembel heralde, uyanıp da gelememiş kimse kaydirigubbakcemile
nevrocum dünden 50 salavat vardı, akşam haber verememiştim.
Günaydın canlarım inşallah iyisinizdir. Ben bugün çok heyecanlaıyım eşim yarın test yaptırıcak ama heyecanı şimdiden sardı beni inşallah:Saruboceq: iyi çıkar sonuçları dua edin bana arkadaşlar buna çok ihtiyacımız var.
Bu arada nevrosky 150 ihlas ve 150 salavat eklermisin canıma.s.
Günaydın canım. Ben çok iyiyim canım çok şükür. İnşallah sen de iyisindir. Heyecanlısın bakıyorum. İnşallah yarın çok güzel sonuçlar alırsınız ve bizimle bu mutluluğunu paylaşırsın canım. Bir önceki spermiogramı ne zaman yaptırmıştınız?
Bugün değil mi canım bu ihlas ve salavat? Bugüne ekleyeceğim yani.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: Hayatta hiçbirşey kafaya takmaya değmez hayatı doyasıya yaşayalım kızlarr sabırla bekleyelim rabbim kaderimize yazdığı günü sabırla bekleyelim o gün gelicekk bir gün inşallah :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: kaydirigubbakcemile2
Günaydınnnn herkeze kızlar hayırlı günlerr.
kaydirigubbakcemile5Nevrosky naber canumm ne yapıyon K.Kda delüsü olduk iyiyce .Ben dün gece kaptırmışım kendimi siteye saate bir baktım 02:30 olmuş sonra dahada yatmadım sahur için hazırlık yaptım heheh :) kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: :roflol:
hihoyyyt :sm_cool: Hayatta hiçbirşey kafaya takmaya değmez hayatı doyasıya yaşayalım kızlarr sabırla bekleyelim rabbim kaderimize yazdığı günü sabırla bekleyelim o gün gelicekk bir gün inşallah :sm_cool: kaydirigubbakcemile2 :sm_cool: kaydirigubbakcemile2