iyiyz canım benim.sen her zamanki gibi yine enerjiksin. yeni gelen arkadaşlar umarım sizin dederdinize çare olur ve bir an önce hamiş kalırsınız
Merhabalar,biz yarın pakize tarzıya tedavinin ne zaman başlayacağı hakkında görüşmeye gideceğiz..adetimin 2.günü. bakalım neler olucak.
mrb kizlar bugun sizlere yazamadim aklim hep burda kaldi valla arkadaslar vardi o yuzden yazamadim onlar gitti hemen abdest aldim ve 200 salavat 200 ihlas okudum canim nevrosky eklersin artik evde islerin vardir simdi senin kolay gelsin kendini cok yorma canim hic durmuyorsun valla kostur dur cok zor isin birde kizlar her okudugunuzda niyetiinizi hep beraber diye unutmayin yani burasi icin ben her defasinda icimden niyetimi geciriyorum kolay gelsin insallah daha cok okuruz allahim oruclu agizla yaptigimiz ibadetlerimizi ve dualarimizi geri cevirmesin
nevrosky canim 100 salvat daha ekleyebilirmisin salavat geride kalmasin okudukca soylerim yine
laelaelaelaelaenevrosky canim bugun biraz karisik oldu benim seyler 100 tane ihlas ve 100 tane salavat daha okudum yani bugun toplam
ihlas 300
salavat 400
oldu ok canim eklersin
elim bosalirsa yine okur bildiririm
allah dualarimizi kabul eylesin yarabbim insallah bu ay cok hamile cikartiriz listeden zaten liste dolmaya basladi kizlar ona gore bosaltalim biraz:lepi::enbuyukkk:
slm kızlar hayırlı ramazanlar hepimize ugur ve bebiş getirir inşallah bikac gündür giremiyodum şimdi actım nvrsky ALLAH SENDEN RAZI OLSUN COK GÜZEL DUALAR ben yeni gördüm hemen başlıyacam okumaya ALLAH kabul etsin iyiki varsınız arkadaşlar kendimi yanız hisetmiyorum
CANIM 100 ihlas 100 salavat şimdide sofra hazırlamam gerek hayırlı iftarlar
nasılsınız kızlar bende listeye üyeydim ama uzun zamandır katılamıyordum işe girdim allaha şükür bu yolunda gidicek işallah artık bebeğim olmuycağını kabullendim ama biri sorduğu zaqman zoruma gidiyor tabiki neyse işallah işim iyi olur ortam arkadaşlarım iyi ayakkabı satışı yapıyorum işallah başarılı olurumda satışlarım artar ve beni işten çıkarmazlar kızlar benim içinde dua edin hem iş hem aşk hemde bebeğim olsun çok şey istiyorum belki ama bebeğim olmasını kocama babalık duygusunu yaşatmayı çok istiyorum
mrhb arkadaşlar benimde sorunum büyük
arkadaslar ben sordum salavati serifenin hatmini ama sirf salavatin bir hatmi yokmus ama sevabi cokmus...arkadaslardan birisi 70.000 demisti galiba ama o sayi istigfari serif,icin gecerli ama salati münciye,salati nariye hatimleri felan var...sayilarini söyleyebilirim ama onlar uzun salati nariye hatmi cok agir bir hatim yani butun dualar kabul olurmus ama ben daha yapmadim
eger icinizden yok salavatinda bir hatmi var diyorsa söylebilir..benim verebilicem bilgiler bukadar insallah isinize yarar
Nevrokym canım benim muccukk Şeniz
İHLAS__120,SALAVAT__120 Okudum allah kabul eder inşallah
canım bana 300 salavat daha ekle. o geride kalınca biraz çoğaltalım dedim.
bu arada biz ikimizde klomen tedavisi görüyoruz. eşimde bende yani. onuda eklersen sevinirim.
hepinize iyi akşamlar.
Balımmmm a.s. Allah razı olsun bitanem. Allah kabul eder inşallah. Sağol canım benim. Şeniz Nasılsın , bitti mi avatarlar? :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah razı olsunn Daha bitmedi canumm hehe rosem korkuyor avatarlarımdan sırnaşık şey
merhaba arkadslar ramazan dolayısıyla ıs hayatım cok yogundu.o yuzden cok fazla gıremedım.yenı yazılanları bıtırdım.nevrosky yıne cok guzel bırsey yapmısın.bendende 50 ıhlas suresı..bugun gordugum için bu kadr okuyabıldıgım devamını gıtırırım...hayırlı ramazanlar herkese.ALLAH HERKESIN DUALARINI KABUL ETSIN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?