benim msj uste cikti canim ya anlamadim saat farkindan oluyor bazen boyle
Tamam canım ekliyorum hemen. Allah razı olsun , Allah kabul etsin inşallah. a.s.
Tamam canım eklerim. Sen yumurta takibi yaptırıyorsun yani di mi?
günaydın kızlar nasılsınız
nevrosky eklersin canım bugün 200 ihlas 150 salavat okudum
Herkese merhaba,
Ayy bende hastalandım benneyaptımki yeni tarih 28 eylül olabilir nevrosky yerimseniben Ramazanda hastalanmayı sevmiyorum. Bu sene de iki kez denk gelicek :çok üzgünüm:
günaydın kızlar nasılsınız
nevrosky eklersin canım bugün 200 ihlas 150 salavat okudum
günaydın arkadaşlar nasılsınız ben bu gün oruç tutmaya başladım yani hastalığım bitti eşimi doktora gitme konusunda ikna edemedim ramazanda olmazmış niye dedim akşamlarıda gidelim dedim yinede kabul etmedi ama bir sonraki hastalanma tarihim bayrama denk geliyor o zaman da gidemiyicem boşu boşuna iki ayım ziyan olucak artık kızım bana inanmıyor beni kandırıyorsun hani kardeşim olucaktı o böyle konuştukça ben çok üzülüyorum allahım inşallah bu hayırlı ramazan ayında bize meleklerimizi gönderir aminnnn
Nasilsiniz kizlar....
Içimde bi sikinti var hayir olsun inşallah...
7-8 gün sonra beelli olur bebiş işi inşallah hayirlisi olur.
şu mubarek günlerde allah yardimcimiz olsun
ya kızlar, burda bahsedilen tedaviler genelde sayı ve hareket için. bu morfoloji için ne gibi tedaviler uyguluyorsunuz? içinizde eşi klomen kullanan yokmu hiç?
klomeni ne için verdiğini sorduk doktora, hem şekil hemde hareket için dedi. hadi hareketi anladıkta, şekil bozukluğunu düzeltebilir mi acaba bu hap bilemiyorum. bi fikri olan var mı aranızda?CADIARZU
SLM Nevrosky ciğim. 200 İhlas ile 200 Salavat daha eklermisin.
Günaydın bitanem. Allah kabul etsin inşallah. Boşver canım eşin gitmek istemiyorsa gönülsüz olmaz bu işler zaten. İnşallah kendiliğinden gelir de bayram hediyesi olur sana , eşine ve güzel kızına. :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?