Sağol canımm. Allah razı olsun. Allah kabul etsin inşallah.
Spermin sayısında sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam sizin. Listemize ekleyelim mi seni de. Muhtemel adet tarihini , kullandığınız vs kür ilaç olup olmadığını ve tedavi görüp görmediğinizi yaz hemen ekleyeyim canım. Akşamda çizelgeme eklerim seni. a.s. :1hug: Artık çingiş pembe listemize de gayretlerinle ve azminle geçersin vakti zamanı geldiğinde kaydirigubbakcemile5
nevrocum 100 ihlas daha ekleyebilirsin. bi de listede düzenleme yaptığın bir ara keçiboynuzu kürünü ekler misin benim bilgilerime.Ona da başladık, bakalım sıradaki ne olacak? Aslında sıradaki belli.Eşimin dr.u evicap önerdi.Belki haftaya da ona başlıcaz.Abartıyor muyuz bilmiyorum.Çinko, kür, fındık-ceviz, evicap olucak. CADIARZUkafamçokkarıştı
Bende 11,5 yıldır çalışıyorum seninle nerdeyse aynıyız. Ben hamile kaldıysam seninde kalmaman gibi bir şey söz konusu olamaz üstelik bizim durum direk microinjeksiyondu. Birgün pembiş listede adını göreceğiz ben inanıyorum.
selam canım. Bizde azosperm var. cumartesi günü yeniden test yapılacak. Şuanda durumuuzun tam olarak ne olduğunu bilemiyoruz. cumartesi günü belli olacak. tedavi yada ne gerekiyorsa öğreneceğiz.sağol canım listeye ekle benide. ben durumuz ve tedavimizle ilgili bilgi vericem sonra.
Ben de isterdim canım senin gibi. İşim çok rahat olmasına rağmen , yorulmamama rağmen evde olup evimle ilgilenmek her zaman daha cazip gelmiştir. Yarın öbür gün kuzum olursa ben nasıl onu bırakıp da işe gelirim. Asıl o beni düşündürüyor. :1rolleyes:
selam arkadaslar nasilsiniz??
tam bir saattir yazilanlari okuyorum nekadar cok sey yazmisniz..
ya benim bugun ay basim geldi acaib karnim agriyor heray bu agrilari cekiyorum sanki ölücem...nevroskicim ben babamdan ögrenirim salavatin sayisini benim babam hoca aksama veya yarin bildiririm..buarada annem dediki babam ruyasinda benim hamile oldugumu görmüs :))böyle birsey rüya bile olsa insani sevindiriyor annem belki birdahaki aya tutar herkez seni görüyor diyor bu ay 3.kisi oldu beni ruyasinda hamile gören
Merhaba canım. Sen yokken yazıyoruz biz. Sen gelince saklanıyoruz. naniknanik Hep bir aksiliktir sen geliyorusun çoğumuz olmuyor. Saatlerimiz uyuşmuyor. Birazdan mesai bitecek ben eve gideceğim. Tam çıkıp yolda geçen zamanımda burda oluyorsun sen canım. Demek sen de o zaman müsait olabiliyorsun. Canım öğrenirsen çok iyi olur Salavat'ın sayısını. Onu da kesinleştirelim. Canım inşallah o rüyalar gerçek olur. :Saruboceq: :CüvCüv:Nasıl seviniriz ama di mi düşünsene. Çıldır çıldır oluruz. :dance: :dance: :sm_cool:
nevrosky ben de bugün 130 ihlas,100 salavat okudum.allah dualarımızı kabul etsin.ne güzel farklı yerlerde olan gönül birliği kurmuş bizlerin bu dualarını birleştirmeleri.senden de allah razı olsun bu fikrinden ,ilginden ve uğraşından dolayı.
evet aynen ögle saklaniyorsunuz ama ben yokkende beni dusunuyorsunuz galiba gelince yanlizken sikilmasin bol bol okusun diye :))nekadar dusuncelisiniz...
valla bilmiyorum ögle rüyayla felan olsa... keske rüyada gördüklerinde hamile kalabilsem ama gercekten heralde ortaligi dagitirim ögle birsey olsa kendimizden geceriz..tamam ben ögrenicem salavatin sayisini
arkadaslar ben merak ediyorum turkiyede asilama ucreti nekadar??
buarada malesef ben okuyamicam(tam gelicek zamani buldu benimkiler
:roflol: :roflol: :roflol: Güldürdün beni akşam akşam canım yaa. Allah da seni güldürsün inşallah. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?